Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walka kościoła katolickiego o polskość. |
Domin a sam zadzwoniłeś do KWP? Jak się dowiedziałeś, że nie zaliczyłeś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walka kościoła katolickiego o polskość. |
trochę za wolno jak na pożar miejsca pracy tylu ludzi. a swoją drogą po co mieli wchodzić do środka?? chyba za dużo filmów autor posta oglądał i nie ma pojęcia co to jest wysoka temperatura w środku hali o konstrukcji stalowej? poczytaj chłopie o wytrzymałości stali z naciskiem na granicę plastyczności a dopiero załóż temat o maskach i wężach w środku. pozdro
|
|
bez silnej woli nawet przysieganie nie pomoze
|
|
musieli poczekać na wsparcie, co o by zgasił jednym wozem lub trzema ? czekając na wsparcie i przygotowując się do gaszenia mieli czas, w środku ie było ludzi, to najważniejsze
|
|
Kiedy następna impreza rowerowa? Kto wie coś na ten temat?
|
|
jak na moje oko to wiele sie tam nie palilo,jedna mala chmurka i pare niepotrzebnych wozow stazackich z igly widly "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
co za kabel z ciebie, myslisz ze jeztes inna nirz ci pracownicy kablu? Takos
|
|
a niech robią, byle tylko koło ciepłowni, w końcu coś Łomża będzie produkować :P
|
|
wlasnie to samo chcialem napisac jeden madrzejszy od drugiego a szczegolnie autor ,trza bylo jechac wziac weza i wejsc do srodka...moze straz nie jest u nas najlepsza na swiecie ale wiedza przynajmniej ze ich zycie jest wazniejsze niz metalowa hala...... Takos
|
|
a jeszcze jedno Róża dziwie sie ze nie napisalas o potomkach roztrzasaczy gnoju bo piszesz to w kazdym poscie ale wszyscy wiedza ze ty jestes najzajebistrza i najmniej wiesniacka i wogole naj naj naj
|
|
czytales wszystkie? czy tylko te podrubki innego jasia? ale pociesze cie, nie odstajesz zbyt wiele. 95% tez nie jest zle, masz powud do dumy Takos
|
|
na st. łomży ewentualnie nowogrodzka
|
|
Wszechpolska zaraza dotarła i do Łomży. TĘPIĆ, TĘPIĆ!!!!!!!!!
|
|
nastepny... duvall podnieca Cie wizja seksu z Czeczenem???
|
|
reneesme po prostu próbuje znaleźć źródło obrony czeczenów przez madas5,w naszym mieście dzieją się takie rzeczy a wy pozostajecie bierni ;-] - ja nie zamierzam
|
|
ja włąsnie mam checi zeby sie nauczyc, zanasz ty moze jakeigoś nauczyciela w łomzy?
|
|
dobre sura dobre 100% racji off-road pojecie szerokie jak swiat, wiec okresl sie co dokladnie chcesz...Jeden lubi utopic auto, drugi turystyke po za asfaltem - mozliwosci jest sporo...
|
|
Albo dmucha w puzon jakiemus czeczencowi lub wszystkim:)))))
|
|
zabierzcie czecczenow i dajcie amerykanow
|
|
Witam! Mam takie pytanko a mianowicie? CZy w Warszawie w szpitalu MSWiA jest troche łatwiej zdać MS niz gdzie indziej czy to nie ma znaczenia gdzie sie zdaje. Proszę o odp
|
|
ja bym moze niedowiarkom zaproponowal zeby pan prezydent brzezinski zakwaterowal ich w swojej okilicy a nie podklada komus kukułcze jajo
|
|
Witam! Mam takie pytanko a mianowicie? CZy w Warszawie w szpitalu MSWiA jest troche łatwiej zdać niz gdzie indziej czy to nie ma znaczenia gdzie sie zdaje „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Tutaj zrobilem wam zebyscie juz niemusieli tam przewijac i wogle itd, Cizinec je v průběhu řízení o udělení mezinárodní ochrany vystaven značné psychické zátěži plynoucí z nejistoty, zda mu bude mezinárodní ochrana udělena. Tato zátěž se může významně projevit na jeho zdravotním stavu. :)
|
|
nawet cie zacytuje " ofiarami padaja najczesciej niewinni ludzie" wlasnie zastanow sie nad tym zdaniem w kontekście rozrob czeczenow w naszym miescie.
|
|
To się nazywa krótkowzroczność. Z całego tekstu Ty wybierasz te zdanie w kontekście naszego miasta. Kończę tę dyskusje, bo to do niczego nie prowadzi.
|
|
a przepraszam bardzo to my im wojne wywolalismy? ze mamy cierpiec? to jest wdziecznosc za dom za opieke? jak tak to gratuluje ci pustego łba.
|
|
W Warszawie jest tak samo jak w innych miastach, nie ma co liczyć na jakiekolwiek ulgi. Mój kolega w Warszawie miał MS i niestety nie zaliczył. Co do czasu oczekiwania na wyniki jest on różny w różnych miastach. Jedni mają wieści już po dwóch dniach inni muszą czekać kilka tygodni. Ja czekałam na telefon dwa tygodnie pomimo tego, że powiedzieli mi, że wyniki będą za ok. miesiąc. MS i WZ mam już za sobą i wszystko "wisi" bo nie ma pieniędzy na badania lekarskie :(
|
|
http://wyborcza.pl/1,76842,6788224,Jak_prawie_mialem_bmw.html Osobny artykuł na ten temat. Polecam przeczytać.
|
|
6 meczy :-) i Jeden był za 1.80 który nie wszedł przez rzut karny JEB*** WRRR!!! :-) Ale to już inna sprawa ;-) a co do orange to są kanciarze i oszuści nie warto nawet jednego sms-a wysyłać na te dziadostwo bo im mało i teraz będzie jeszcze mniej bo będą musieli zniżyć stawki i kary płacić więc trzeba na czymś zarobić . A i od miesiąca sprawdzić stanu konta na online orange nie moge sprawdzic .;/ Sarama
|
|
No i tak jak myśłałem koniec marzeń o policji bynajmniej w tym roku, ten test to jedna wielka zagadka nie wiem jak odpowiadac zeby go zaliczyc tyle czekania i tylko pare słów przykro mi wynik negatywny no cóż do zobaczenia za rok o ile coś mi sie w głowie nie pozmienia albo w obecnej pracy nie zeswiruje. Powodzenia wszystkim w tej nierównej walce z wiatrakami
|
|
ha ha prosże prosze jak tó siem bijom o bródnom robote mam jusz tszy nómery bende waz bódzil w nocy ;)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |