poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nasza walka

Zbych: "Wybaczcie, że się wtrącę"

- Wybaczam :]

pan i władca, gwiazdy kreuje Telewizja i Radio. Jak widać z większości postów w Łomży gwizdą nie jest. Owszem, jest znana, ale nie jest gwiazdą!

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nasza walka

Zgadzam się i czytałem to wcześniej.
To takie życzenia na nowy rok? :)

Dzieki :)

Zbychu! Rzecz nie w gustach, ale w zanikającym (szczególnie wśród młodych ludzi) zmyśle estetycznym.
Nazywanie Mandaryny wokalistką (lub o zgrozo artystką) to taki sam poziom absurdu jak "Resteuracja McDonald's". Dlaczego mam się godzić na stopniowy zanik estsetycznej wrażliwości osiągany poprzez natrętne promowanie tandetnej, prostatckiej i wulgarnej, ludycznej rozrywki dla "mas pracujących miast i wsi"?

Właściwie trudno mówić o sylwestrze na starym rynku. Ludzi malo, pijanych młodych ludzi dopisało , zresztą policja trochę miała pracy; fajerwerków mało i mizernie (nie wnikam w fundusze, tylko oceniam co widziałem), niskie chmury też przeszkadzały, pobite szkło. Ogólnie rok temu bardziej mi się podobało no i ludzi było wiecej.

a może poprosimy Mandaryne o wykonanie Hymnu a'la Edytka Górniak to możebyc dopiero ciekawe :P:P pozdrooofki dla fanów jak i anty-fanów:)

markac a co to znaczy "tutuł"??:)

A co my mamy do tego? Petycje wystarczą? hehehe, jasne petycja i gotówka w łapę, może wtedy by zadziałali! Oni robią drogi tylko dla bogaczy, którzy sponsorują urzędników!

A ja uważam że brak poszanowania dla jakiegokolwiek twórcy muzyki jest wyrazem prostactwa i prostego,jednostajnego myślenia niektórych mieszkańców naszego miasta. Nie uważam że Mandaryna jest super, ale na pewno zobaczę ją na żywo, chociażby dla tego że jest to sławna osoba.

Czy wie ktoś jak ściągnąć simlocka z siemensa a 57 ?? proszę o odpowiedz na mejla piankanh@o2.pl
DZIEKI

(........)

kamillo, już miałem Cię pochwalić, ale ta stopka jPortal...
No chyba, że layout sam zrobiłeś :).

Bosh, powinieneś się cieszyć, że Twój post usunęli. Widoczenie strona była za dobra :).

Zawsze, z Tobą będe...

(to wez kij i bij ) znaczy jak nie umiesz się rozczytać to idz do specjalisty :D

Wie ktoś gdzie dobrze strone zareklamować?

darmowo reklame

komunikuje ze grupe LOMZA tworzy do tej pory 8 osob. Jednoczesnie odswiezam topic.

zapraszam do korzystania z audioscrobblera.

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

Hehehe. Wreszcie zrozumialem dlaczego płeć przeciwna nas nie rozumie ;)

kamillo jak na tej stronie nic nie ma tylko jakis pieprzony index Bardzo ciekawa strona chyba początek nowej ery stron www

Zbych

święte słowa Zafir, firma, przepraszam za wyrażenie, "publiczna" to jest, a nikt z zarządzających nią, ani na forum, ani na łamach prasy lokalnej nie ustosunkował się do zaistniałej sytuacji... :(
przeczytałem tylko tekst o skuteczności kanarów, a co z pozostałymi pasażerami? dlaczego traktowani są jak zło konieczne? czy kiedykolwiek ktoś ich przeprosi... przecież bez nich firma transportowa nie miałaby racji bytu..

A czy na weselach bawicie się przy Pink Floydzie, albo innej ambitnej (przez duże A, rzecz jasna) kapeli? Na ogół nie. Jeżeli koncert jest za darmo, kompani super, humory też, to byle pretekst do dobrej zabawy jest dobry, choćby i w osobie Marty Wiśniewskiej.

Ja czasami (nie zawsze), żeby kanara ustawić do pionu proszę o okazanie dokumentu uprawniającego go do wykonywania takowych czynności.
Mam do tego pełne prawo, przecież przebierańców nie brakuje.
Dopiero jak rzucę okiem "znawcy", w łaskawości swojej raczę okazać bilet.

No obrazki są fajne kolorowe i przedstawiają sytłacje z życia ale nie pojmuje poco to pokazujesz w takim miejscu publicznym bo tu wchodzia dzieci co nie mają jeszcze pojecia to oznaczają te obrazki i pomyślą że to jakieś nowe zabawy i bendą robić to z swoim ruwieśnikem !!

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

ryskago, autochton pisząc słowo "prości" na pewno miał na myśli słowo "nieskomplikowani" :P

Pozdrawiam wszystkich bez względu na płeć :)

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

PG 3 TO JEST COŚ !!

ALE ONI Z CHIN CZY CO CZY TY TAK PISZESZ ?

Zawsze, z Tobą będe...

no i to jest to po prostu zamiast nauczucieli powinny uczyc nas komputery a jak kkkkk oni sie czepiaja ze w polsce bieda i bezrobocie a kkkkkkk sami odpieprzają gównianą robotę za którą dostają kasę a tak wogóle ze ta szmitko to ma tytuł profesora śmieszne nie ???!!!

Zbych

I GITARA GRA

ZAGADKOWE TE PYTANIE TUTUŁ WIELE JEST BŁĘDÓW NA FORUM

Zawsze, z Tobą będe...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org