czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Złote usta kato-prawicy

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Złote usta kato-prawicy

jak możesz to dozbieraj kasy i zamontuj okna drewniane

zalezy od miejsc , jak pamietam za gowniane miejsca od ok 30 do 150 ;P

pabloz4 ale im tak tego nie wytłumaczysz, trzymaja bo tam tzryma ich ojciec, dziadek, a może i pradziadek. Po części to nie ma się co im dziwić, moja ciotka za żadne skarby nie zmieniła by banku PKO BP na inny, nawet jakby miała ze 30 zł za prowadzenie konta, oczywiście zawsze ten sam argument "bo to Polski, bezpieczny, duży bank z tradycjami", nie trafiaja do nie argumenty że tuz obok jest inny bank, gdzie za prowadzenie rachunku praktycznie nic się niepłaci, przelewy ma darmowe, wypłaty z bankomatów "obcych" również.
Na szczęscie mamy wolność, niektórzy wybieraja wygodę a niektórzy kolejki i "bezpieczeństwo"

Ojciec R. gówno się zna i tyle. Popieram bigi2004 W przypadku pożaru takiego obiektu, straż nie była już w stanie czego kolwiek ratować, jedyne co mogli zrobić i co zrobili, to to ażeby pożar się nie rozprzestrzenił dalej.

Treść jest ukryta

kobieta za kółkiem masz cos do księżyca?
Jasiu nie pisze sam ze sobą tylko ze mną :) To mój luby:D:D:D
Z tymi wejściami od 16 lat to parodia, kto to wymyślił?
Wpadnie banda małoletnich gówniarzy i zrobi chołote;/
Połowa pewnie przerobi datę urodzenia w legitymacjach szkolnych żeby wejść. Nie uważam aby pełnoletni klubowicze cieszyli się z towarzystwa młodszych;/ Chyba że chłopcy chcieli złapać łatwe panienki i podupczyc za rogiem;/ Żal, normalnie żal...
Jasiu buziol :*

pppppppp przeczytaj dokładnie co napisałaś! Sama piszesz, że na forum nie ma ograniczeń, każdy ma prawo do własnej opinii i wyrażenia własnego zdania wiec o co masz sapy dziewczyno??
Skoro ktos chce to sie na dany temat wypowiada w sposób, który uważa za słuchny, a więc mówi co na dany temat mysli. Jeśli któs uważa post o fryzjerach za głupi to to napisał i tyle, a dziewczyna zakładajaca ten post niech nie zwraca na to uwagi, bo są też ludzie, którzy maja coś sensownego do powiedzenia na ten temat i z nimi niech pisze.
Teraz zastanów się co zrobiłas. Dokładnie to samo co Ci, ktorych skrytykowałaś. Zaczęłaś oceniać i jechać po innych, a podobno masz jakies zasady i szanujesz innych...

Treść jest ukryta

towaru to az za dużo - cieszko cokolwiek znaleść !

podpisz z kims umowe cywilno-prawna u notariusza ze jak zdobedzie dowodz np. Twoje zdjecie z papierosem, przejmuje Twoj majatek :) gwarantuje ze juz nie zapalisz ;P

rudy błazen z druhem

duvall zaraz wszelkiej masci idioci i poprawni politycznie pajace nazwa cie skinem i wyzwa od rasistów.

madas5 ciekawe czy taki/a madry/a będziesz jak któregoś pięknego słonecznego dnia kose dostaniesz od jakiegoś czeczena;-]

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ten mistrz418 to jakis czeczen albo lewak idota

a może ktoós ma informacje o takiej siłowni gdzie sa dobrze zbudowani instruktorzy , którzy służa takim niewiastom jak ja różnorodne uslugi i porady.

jezeli nawet dostał/a by to tylko dlatego bo pomylili by Cie z Toba....żaaal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org