niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co w tym kraju zrobiono dobrze?

To nie rozpowiadaj jej dalej jeżeli to plotka:))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co w tym kraju zrobiono dobrze?

100mph bedzie sie chował po kątach jak dzieciak ;P

lub tez tu:
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article411124/Bedziemy_robic_tanie_paliwo_z_powietrza.html

Sarama

juz drugi temat o tym dziewczyno zakladasz, wez sie nie frustruj bo to nic nie da tylko szukaj nowej pracy

miles85, zamiast glupio sie pytac bys sprawdzil na maps.google.pl

skecz. wow. podnieciles mnie. antyterrosysci. ale jazda. super. dawac zdjecia. kto wie dlaczego. po co byli. dawaj plotki. 30 wersji wydarzen.

malomiasteczkowi ludki

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

jasiu ty smiesz jeszcze mowic komus ze sie glupio pyta? 99,9% twoich postow to debilizm w czystej postaci ;]

rudy błazen z druhem

jezdzilem na Jatkową i nie bylo zle

Takos

baju baju będziemy w raju !!!
to wyssane z palca albo ćwiczenia miejscowej policji
by to była prawda gdzieś na necie moglibyśmy to obejrzeć
każdy teraz ma komórke a z aparatem, daj jakoś fotkie

Takos

madas5 w takim razie zwracam honor, tacy porządni czeczeni to tylko wyjątki potwierdzające regułę;-/ to darmozjady!!! nie pracują i szukają zaczepek na ulicach!!

skarbie dupy dajesz jak nic bo trzeba mnieć nasrane w głowie albo **** w dupie co by reprezentować takie stanowisko w tej sprawie

duvall tu nie ma czego szukac... kazdy czlowiek na pozimie tak uwaza...a co niby sie dzieje?? łomżyniacy tez czesto robia afery i co nie naglasnia sie ich tylko dlatego bo są u siebie??

aaa właśnie i co byłeś?fajnie się obciągało?buahahaha

madas5 pora sie nauczyć co to jest ironia i sarkazm ;-](jak mówiłem o poziomie to była ironia) hahah

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

a czym chcerz pojezdzic

Treść jest ukryta

a podobno po ostatniej strzelaninie ojom oblężony i miejsc na cmentarzu brakuje.Proszę o zachowanie spokoju i wstrzymanie dalszego rozlewu krwi
na forum. Dobrze,że nadzieja umiera ostatnia.

________
Malachit

Dran, skoro z Ciebie taki patriota, to powiedz mi kiedy ostatni raz robiłeś zakupy w Biedronce, Kauflandzie, Lidlu, Makro, albo Auchaun, nie mów tylko że nie robisz tam nigdy zakupów bo nie uwieżę. Czy w taki wypadku wspierasz rodzime firmy?
Kogo obchodzi czy jest to Polska firma, czy zagraniczna, każdy idzie tam gdzie jest lepiej obsługiwany i za mniejsze pieniądze. I nie strasz dalej ludzi tym ze banki wyprowadzająich pieniądze. Pokaż mi bank w Polsce który upadł w ostatnim czasie. Nie ma takiego. Poza tym kiepsko się orientujesz w tej tematyce widzę. Tak jak pisałem wcześniej, nawet jak masz na koncie czy lokacie w danym banku jakieś pieniądze, to nawet w przypadu gdy ten bank "padnie", to masz gwarantowane 100% własnych środków, o ile nie przekracza to 50.000 EUR. A podejrzewam że takch pieniędzy raczej w banku nie trzymasz. I nie ma tu zanczenia czy to PKO, czy PEKAO, czy, ALIOR, czy Raiffeisen, czy Deutche czy jeszcze jakiś inny...

a z twojej ktoś zginął?

ale śmieeeeeszne

________
Malachit

czy moja czy twoja czy inna to zawsze dal kogos rodzina pomysl nad tym zanim zadasz glupie pyt

ee,szkoda nocy na bezsensowne dyskusje,a jedyne czego mogę Ci życzyć w tej chwili - to miłych snów

________
Malachit

Róża 100% racji ale zaraz uznaja cie za oszołomke bo nie jestes politycznie poprawna, zareczam ze jakby polak szturchnal czeczena to 4lomza by wrzalo od wydarzenia ale jak czeczen strzela to wzmainki niema, tak to jest poprawnosc polityczna
tylko prawica. stop lewactwu

Treść jest ukryta

Ja siękiedyś uczyłam u księdza :)
Potem sobie znalazłam na necie chwyty i bicia i się sama uczyłam więc koleszko jak nie znajdziesz pomocy u innych to bądź samoukiem :)

No co ty nie wiesz gdzie mozna kupic kartę ? troche ogarnu !
otóż taką karte kupuje się w sklepie papierniczym na PIŁSUDZKIEGO "pelikan"

oczywiscie joke
nie mam pojecia o co ci chodzi i jaką karte napisz dokładniej

Ty chyba chory człowieku jesteś. Rozumiem, ze z twojego okna Anglii nie widać, ale masz przecież internet, gazety i inne nośniki z których to można np: dowiedzieć się:

Dane z połowy 2007r
"Spośród wszystkich cudzoziemców w Londynie najwięcej przestępstw popełniają Polacy - wynika z danych Metropolitan Police.

Przodują nie tylko w kradzieżach, lecz także w przestępstwach związanych z narkotykami (tak policja klasyfikuje nie tylko handel, ale też posiadanie narkotyków) i w "przemocy przeciw osobom", czyli np. bójkach. W pierwszej połowie 2007 roku byli sprawcami 2310 przestępstw, czyli co dziesiątego popełnionego przez cudzoziemca i ok. 2 proc. wszystkich.

Za Polakami są w statystykach kolejno: Jamajczycy, Irlandczycy, Somalijczycy i Rumuni. W pierwszej dwudziestce z nowych państw UE znaleźli się jeszcze tylko Litwini."

Ty widzisz tylko to co chcesz widzieć. Nie ma co dyskutowac z tobą, bo najpierw to do szkoły, potem do rozmów.

krakson rozumiem jak brakuje argumentow zaczynasz obrazac, wiec jesli nie wnosisz nic do tematu poza chamskim zachowaniem to moze sie nie udzielaj juz.

Powiedz to Anglikom. Artykuł z początku czerwca:

"Aż pięciu Polaków znajduje się na policyjnej liście najbardziej poszukiwanych przestępców w Wielkiej Brytanii. Policja przypuszcza, że część z nich nadal ukrywa się na Wyspach, ale mogli również wyjechać do Polski.

W drugiej części audycji o tym, że rosną nastroje antyunijne wśród Brytyjczyków, a reprezentujący w Parlamencie Europejskim mijającej kadencji posłowie mają dokładnie inne poglądy. Co to oznacza przed nadchodzącymi eurowyborami? O tym w dzisiejszych Wieściach.

Pięciu Polaków znajduje się na liście najgroźniejszych i najbardziej poszukiwanych przez policję przestępców w Wielkiej Brytanii - donosi serwis Goniec.com powołując się na Daily Mail. Są oni poszukiwani za najcięższe przestępstwa takie jak morderstwa, gwałty, handel ludźmi czy przemyt narkotyków."

Cały do przeczytania:

http://anglia.interia.pl/wiadomosci/news/gdzie-ukrywaja-sie-najgrozniejsi-przestepcy,1317300

"Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-07-09 13:56

aha madas5 czyli ty jestes rasista bo jak nie do polaka to jest ok wietnamczyk nie czlowiek, a postronni ludzie? "

Ty naprawdę masz problem ze zrozumieniem tekstu pisanego. Wyraźnie napisałem: idąc twoim tokiem myślenia. Największego rasistę w tym gronie to mamy tylko ciebie. Ja byłbym szczęśliwy gdybyś ty jako postronny człowiek znalazł się na linii ognia i zszedł byś z tego świata. Jednego wszechpolaka mniej. TĘPIĆ, TĘPIĆ

;)))

lósiaczkó a morzna cie zobaczyc bo hce wiedziec kto mie bendzie wyhowywal

buziak pompeczko ot roweró :*--*--*--*

btw. jakiego oni są wyznania??

madas5 ty jesteś mniej niż zero , masz swój interes w obronie tych bandytów i terorystów czeczeńskich - my w naszym mieście nie chcemy czeczenów i koniec i basta .

nie wiem jak można mieć nasrane w głowie i ile czeczeńskiej spermy w dupie aby tak za tymi bandytami obstawać. Ten przykład dotyczący porwania jest kolejnym dobitnym przykładem ,że ci uchodźcy to nic innego tylko zwyczajni bandyci którzy przyjechali do wolnego kraju żerować na głupocie i naiwności rodaków.
Dzisiaj źle na ciebie patrzy , jutro straszy nożem , po jutrze zgwałci ci siostre albo porwie bo tak mu wygodnie. Zrozumcie my dla nich jesteśmy tylko katolickim bydłem które ma im byc podległe ,na razie nie jest ich tak dużo więc tylko straszą , niech tylko opanują miasto to wówczas zobaczycie no oczywiście takim zadeklarowanym cwelom jak madas5 to wszytko jedno.

Łomzyniaku pamiętaj idąc do wyborów samorządowych pamiętaj o tym co zrobi radny w sprawie czeczeńców

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

madas5 zgadzam się z Tobą w kazdym wersie.
Chociaz jedna osoba tutaj kieruje się logicznym myśleniem :))

Niektórzy piszą ze chcieli by mieć Łomżę wolną od obcokrajowców, z czasem bedą protestować przeciwko ludziom ze wsi lub by nie przyjezdzali tu studiować lub szukac pracy. Czemu nikt nie zareaguje na osoby, które potrzebują pomocy z naszej strony ?? własnie bo kogo obchodzi los innego człowieka wazny jestem ja i nikt inny, więc czym Ci taki Czeczen zawinił ? kazdy ma prawo do swobodnego życia a nie być zastraszanym.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org