niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co raz więcej postów krytycznych wobec obecnej władzy. Czy to początek końca?

odradzam ci przysiege ze wzgledu na to ze papierosy to powazny nalog i lepiej sobi eodpusc ja palilem ponad 10 lat teraz nie pale od prawie 5 miesiecy i jest elegancko pomogla mi stronka www.rzuceniepalenia.pl , najwazniejsze to w glowie wszystko sobi erpoukladac i odpowiednio sie zmotywowac polecam tez ksaizke "eASY WAY TO QUIT SMOKING"("jAK ŁATWO RZUCIC PALENIE") podobno jest dobra chociaz osobiscie nei czytalem , powodzenia

?)@.)%.!(*(.?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co raz więcej postów krytycznych wobec obecnej władzy. Czy to początek końca?

witam ponownie :)

byłem w urzędzie i pytałem się co i jak.. kwotę jaką otrzymam za pełny miesiąc to 684,x... netto... a co dostanę to zobaczymy.. 13 wypłata :P

Re: Co raz więcej postów krytycznych wobec obecnej władzy. Czy to początek końca?

njalepsze jest to ze wiekszosc z was byla tylko na jednej i teraz ja poleca :]

rudy błazen z druhem

Widziałem :akcję;naszych strażaków 300m od ich głównej bazy w Łomży.palił się dach budynku jednorodzinnego takiego filmu nie wyreżyserowałby nawet Bareja-oni powinni grać w filmach komediowych a nie ratować życie ludzi.Jadą do pożaru z dziórawymi wężami,bez klucza do hydrantu jak by się dopiero uczyli.Na co wydajemy nasze pieniądze,czyżby i zawodowa straż podlegała pod gen.Pawlaka to by wiele wyjasniało.

madas5 tak mówisz o obrażaniu innych a sam to robisz,niech ta dyskusja ma już jakiś poziom

Treść jest ukryta

Czy ty zrozumiesz kiedykolwiek, ze reakcje obronne u każdego człowieka są wywoływane zagrożeniem. Jestem pewien na 100%, że sam znajdując się w obcym kraju spotykając takich neofaszystów jak ty nosiłbyś co najmniej nóż przy sobie. To patologia rodzi patologię. I jeśli łomżyńska patologia (czyt. adamosxx) sieje taką nienawiść to nie należy się dziwić zachowaniom tych ludzi.

Byli w domu mojej koleżanki, masakra jakaś! okazało się że jej sąsiadka wynajmowała pokój/pokoje dla 2 czeczenów i polaka, którzy uprowadzili jakiegoś faceta z warszawy i żądali okupu, antyterroryści strzelali bo ten Polak zaczął uciekać, podobno znaleźli u tej babki tego porwanego gościa i jakieś karabiny, czeczeni którzy nie mieszkali w domu tej babki, a w sąsiednim domu zostali pobici i zaciągnięci na przesłuchania. To tylko kawałek tej historii

Bardzo fajnie się zaczyna w naszym mieście ...

Sarama

bomin2 gdzie zdawałeś MS-a?w KWP Opole?

?)@.)%.!(*(.?

marcus 82
Życzę wytrwałości i pozytywnego nastawienia.
Dziewczyna która ze mną zdawała WZ podchodziła dwa razy do MS i zaliczyła przy drugim podejściu.
Człowiek uczy się na błędach i za rok będzie dobrze :))

hmmm a jakies linki do tej akcji? jak by cos sie dzialo to na necie juz by bylo dodzina 22 a to bylo o 12

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org