Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewiczowi- zderzenie skrzydeł z drewnianymi słupami telegr |
na 11:00
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewiczowi- zderzenie skrzydeł z drewnianymi słupami telegr |
widziales je, czy tylko wymieniles? pytalem sie o dobre musicale, kture mozna obejrzec na polskiej scenie. czytaj ze zrozumieniem.
|
|
oj jasiu, jasiu a po co ci deska klozetowa, krzakow nie brakuje w Łomży
|
|
I tak nikogo nie zwolnię, próżne wasze starania. A po piwo to można do statoil iść całą dobę jest czynny.
|
|
Okna z Dobroplastu 6-komorowe mam wstawione w 2002r. i jak na razie wszystko ok.W tym czasie nie była jeszcze tak znaną firmą i tak trochę zaryzykowałem,ale ceną też się sugerowałem. 2 lata wcześniej wstawiałem okna z "osławionego" i drogiego Terrazytu i to była dopiero porażka !!! Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Madamme Butterfly, Carmen ?! pytalem sie o musicale, a nie opere Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
Iwonko, taki temat już byl. wystarczyło poszukać i dopisac posta Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ZESPÓŁ MUZYCZNY APLAUZ TEL.606655489.POZDRAWIAM
|
|
Karol ja również trzymam kciuki aby Ci sie powiodło:).Trzymam kciuki za wszystkich :)..powodzenia
|
|
jasiu - dziecko, weź znajdź sobie zajęcie...
|
|
najgorszy fryzjer jest w kauflandzie
|
|
Wypowiadam sie na kilku forach, ale musze przyznac, ze takich ludzi jak na 4lomza jeszcze nigdy nie spotkalam, o ile mi wiadomo forum jest po to, aby wypowiadac sie swobodnie na dowolnie wybrany przez siebie temat (dodam tez ze bez wzgledu na to czy taki temat juz byl czy tez nie), przy czym pojawiają sie na tym forum osoby ktore uwazaja sie za wielkie osobistosci i nie wiedziec czemu pouczaja innych forumowiczow na jakie tematy wolno sie wypowiadac a na jakie nie, nie rozumiem tez takich postow jak cytuje "bystroscia nie grzeszysz" kierowanych do dziewczyny ktora wyrazila swoja opinie na temat jakiegos tam fryzjera w lomzy, to swiadczy tylko o zacofaniu niektorych za bardzo wczuwajacych sie pseudointeligentow... skoro takie tematy wam nie odpowiadaja po prostu sie nie wypowiadajcie albo napiszcie chociaz post odpowiadajacy tematowi. O ile wiem na forum nie ma ograniczen i jak bedzie sie komus podobalo codziennie bedzie zamieszczal taki sam temat i nic wam do tego. Oczywiscie ten post kieruje do kilku forumowiczow ktorych nie bede wskazywac przyslowiowym "palcem" bo w przeciwienstwie do nich mam jakies zasady i szanuje innych. ________ Malachit
|
|
wypowiadacie sie z wielka fascynacja na przyklad na temat deski klozetowej i wam pasuje a normalny temat zjezdzacie ile wlezie, wiec chyba sami przyznacie ze w porzadku wobec innych forumowiczow to to nie jest... nie interesuje was jakis temat po prostu na niego nie odpowiadajcie i tyle Sarama
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ok, dzięki za odpowiedzi ;)
|
|
niewjem ile rzjolenie menela trfa spytaj taty ile óczyl siem czytac i pisadź
|
|
No niestety takie życie żeby coś załatwić trzeba poczekać. Landriness jeśli dla Ciebie ważniejsza jest kawa od bezpieczeństwa środków ulokowanych i jakości banku to faktycznie dobrze, że zmieniłaś z dobrej obsługi na MIŁĄ... PKO BP to 90 lat działalności i jeszcze jedyny bank objęty skarbem państwa. Obsługa na dole pracuje na zmiany dlatego liczba stanowisk nie jest równa liczbie pracowników. Ja osobiście wolę poczekać i spać w nocy spokojnie. A jeśli chcecie szybko, bez poręczeń i na miejscu to tylko PROVIDENT... :] polecam: bankier.pl
|
|
widziałem i takiego 17-latka jak zasuwał tam, chyba nawet trochę za szybko
|
|
cześć agnieszka
|
|
ja juz dawno otym pisałam ta akcja to kompromitacja i nic więcej , to nie jest straż po.żarna to jest straż dogaszająca. Brak koncepcji na taktykę i metode gaszenia , brak koordynacji , zupełny bałagan to własnie jest ta akcja gaśnicza w JBB "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
mistrz wyobraz sobie ze mieszkam na obocznej ulicy wiec widzialem pajacu
|
|
MYŚLE ,ŻE JUZ NAJWYŻSZY CZAS ABY WŁADZE MIASTA NA POWAŻNIE ZAJĘŁY SIE PROBLEMEM UCHODZCÓW CZECZEŃSKICH A W SZCZEGÓLNOŚCI ICH BANDYCKIMI I TERORYSTYCZNYMI ZACHOWANIAMI WOBEC MIESZKAŃCÓW MIASTA. wIĘKSZOŚC MIESZKAŃCÓW NIEZYCZY SOBIE ICH TU OBECNOŚCI. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
albo czy ktoś sie nie orjetuje czy isnieje jakieś ognisko muzyczne lub itp.A moze w szkole muzycznej coś jest ,jesli ktoś ma orjet to prosze o odp .Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |