Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USA chce, a co lokaj na to? |
a jakie Cie interesuja??? drewniane czy MDF???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USA chce, a co lokaj na to? |
lusiaczkó ;*** < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wie ktoś gdzie w Łomży mogę sflashowac xboxa360 BENQ do wersji 1.6 ? moje GG 9456421
|
|
Jasiu a jaka cena jest biletu np do teatru buffo?
|
|
jaki pan -taki kram ,to ta kierowniczka jest z tych co lubi donosicielstwo i toleruje takie zachowania , sama widocznie na podobnych zdarzeniach robiła karierę ,bo awansowała , i to dość szybko , tam gdzie zazdrość, niepewność, brak zaufania nie ma dobrej atmosfery pracy,tylko dlaczego pracownicy dają się w takie gierki wmanipulować, strach i głupota - wielka ciemnota
|
|
ja tez miałam muliselekt i wyniki są na drugi dzień nie słuchaj ze az 2 tygodnie wystarczy zadzwonić .jak rozmawiasz z psychologiem to on juz wie na czym ma bazować . oczywiście niezdałąm najwieksze szanse maja ci którzy zdaja do KSP warszawa nie wierze w to ze 30 letni psycholog jest w stanie ocenić jakim ja jestem człowiekiem .to loteria kto sie spodoba albo protekcja .propnuję zadzwonic a jak masza blisko to podjechac osobiscie Takos
|
|
hehe, jutro wszystkiego się dowiemy :) pozdrawiam
|
|
Witam zdawałem MS wczoraj i niestety oblałem a po rozmowie z pania psycholog myslałem że będzie ok cała nasza rozmowa trwała ponad pół godziny zadawała mi sporo pytań na które odpowiadałem ale trudno nie zdałem jedno z pytań jakie mi zadała brzmiało tak CO ma wspólnego butelka i policjant to pytanie mnie zaskoczyło Mam pytanie czy jezeli chcę podchodzic jeszcze raz to po roku czasu tak czy może wcześniej pozdrawiam wszystkich.
|
|
jasiu_smietana myśle że to nie jest kablowanie a wołanie o pomoc...
|
|
Róża Lux teraz to dałas popis...i co myslisz ze fajna jestes bo potrafisz kogoś zjechac durnym tekstem. Zastanow sie troche nad sobą....
|
|
Ty madas5 a może jakiś czeczen cie zapylił co? i teraz tak ich bronisz bo bedziesz miała małego brudaska coo?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |