Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadzieja w męstwie, ratunek w zwycięstwie. Czyńcie swoją powinność! |
Szukam do kupienia telefonu np. MDA lub SPV cos z Windowsem Mobilnym. Pilnie takowego poszukuje, jeżeli ktoś ma cos do zaproponowania proszę pisać na email: qbtechnik@gmail.com lub gg 7156557 Ewentualnie moge też się zamienić na Samsunga Avile bez simlocka z gwarancją. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadzieja w męstwie, ratunek w zwycięstwie. Czyńcie swoją powinność! |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W teatrze Roma bardzo polecam Taniec wampirów . Moim zdaniem lepszy od Upiora w operze .
|
|
a najlepszy sposob na takich debili to poprostu zignorowac!!! jasiu ochajtal sie z kompem wiec wybaczcie mu!!! w kazdym temacie ma najwiecej do powiedzenia i nigdy nic madrego!!! normalni ludzie wiedza do czego sluzy forum a nie ktorzy poprostu zagladaja tu w przerwach miedzy masturbacjami przed kompem!!! no nie jasiu??? zycze milego dnia... dla normalnych!!!
|
|
Zgadzam sie z Taba Empuza!!! nie kazdy urodzil sie zdrowy i silny!!! mam kolege ktory uszedl z zyciem z tragicznego wypadku drogowego... w wieku 22 lat stracil nogi, choc trwalo to ok 5 lat zanim sie pogodzil z tym faktem teraz jest naprawde szczesliwy!!! gra w koszykowke, plywa, ma wspaniala zone i 2 letniego synka!!! ale wiecie co w takich sytuacjach najbardziej jest potrzebne??? bliskosc innych i odrobina samozaparcia!!! Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!!!
|
|
Jak zamykałem konto w tym banku to musiałem 3 razy przychodzić. Za pierwszym razem nie mogli zamknąć bo zapłaciłem kartą 2 dni wcześniej i nie mogli zaksięgować za drugim razem kazano wypłacić kasę a trzeci raz bo dostałem telefon, że wypłaciłem kasę a nie zapłaciłem za prowadzenie konta. Za każdym razem musiałem odstać swoje.
|
|
w domeló
|
|
google allegro "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
slabo naglosnione - ja widzialam tylko ogloszenie w gazecie wspolczesnej
|
|
juz i tak rekrutacja zakonczona
|