Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ale sie uśmiałem z donka; a mianowicie |
haha śmieszny ten człowiek Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ale sie uśmiałem z donka; a mianowicie |
Po to jest forum ze swoje zdanie mogę pisać a ty milusia nie będziesz nikomu mówić co ma robić. Niech się podszkolą i wtedy za fryzjerstwo się biorą.
|
|
Nowa Biedronka = nowe miejsca pracy. Trwają prace w środku ale ciekawe czy nie beda czekac az zostanie wykończony cały budynek bo pewnie i tak. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
hehe jasia poniża pajaców :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bystroscią nie grzeszysz :D ________ Malachit
|
|
chyba Elkuba tego nie rozpracowałeś.. najlepiej sprawdzić na stronie urzędu pracy: http://www.psz.praca.gov.pl/main.php?do=ShowPage&nPID=867744&pT=details&sP=CONTENT,objectID,867779 stypendium stażowe: 791zł brutto. Od zasiłku dla bezrobotnych powiatowe urzędy pracy opłacają składki na ubezpieczenie emerytalne i rentowe w łacznej wysokości - 25,52 % xx, a od stypendiów za okres odbywania szkolenia, stażu lub przygotowania zawodowego dorosłych, dodatkowo na ubezpieczenie wypadkowe - 0,9 % tj. w łacznej wysokości - ok. 26,4 % - kwotę składki na ubezpieczenia wypadkowe PUP oblicza stopę procentową obowiązującą go w danym roku składkowym). Więc to wychodzi: 791zł - 26,4% = 582,17zł netto... czyli dużo mniej niż 684..
|
|
chyba Elkuba tego nie rozpracowałeś.. najlepiej sprawdzić na stronie urzędu pracy: http://www.psz.praca.gov.pl/main.php?do=ShowPage&nPID=867744&pT=details&sP=CONTENT,objectID,867779 stypendium stażowe: 791zł brutto. Od zasiłku dla bezrobotnych powiatowe urzędy pracy opłacają składki na ubezpieczenie emerytalne i rentowe w łacznej wysokości - 25,52 % xx, a od stypendiów za okres odbywania szkolenia, stażu lub przygotowania zawodowego dorosłych, dodatkowo na ubezpieczenie wypadkowe - 0,9 % tj. w łacznej wysokości - ok. 26,4 % - kwotę składki na ubezpieczenia wypadkowe PUP oblicza stopę procentową obowiązującą go w danym roku składkowym). Więc to wychodzi: 791zł - 26,4% = 582,17zł netto... czyli dużo mniej niż 684.. chociaż nic nie podali czy za nas to płacą.. CZESKI FILM :/ może masz rację.. ja jestem dalej głupi...
|
|
a ty damian jakie jurz masz zajecie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
oj zobaczta światowy zawył na furmowoym łożmyńskim pełnego świetlności Zamieszczanie tego samego kilka razy to SPAM, zakładanie tego samego tematu to też SPAM. Jak narzekasz idź na inne fora, a o opinie pytaj na czacie łomżyńskim na wp.pl ________ Malachit
|
|
Zgadzam sie z ppppppp!!! Nawet jak osoba załozy normalny temat to i tak zostanie zjechany... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja damian szukam jasia, tylko nie mogie znaleść bo z domu nie wychodzi :) ?)@.)%.!(*(.?
|
|
niektorych zreformowac to juz chyba tylko jakas sztacheta... hehe ja w ogole o czym innym napisalam, mi tu nie chodzi o jakies reformy tylko o zwykla tolerancje!!! niech kazdy wypowiada sie na jaki temat sobie zazyczy bez zbednego jechania po kims, ciebie interesuja deski klozetowe ok, jakas dziewczyna pisze po raz tysieczny o fryzjerze i tez jest ok, a naprawde niewiele mnie rusza jak mi ktos napisze, zupelnie mnie nie znajac, ze nie grzesze bystroscia czy cos w tym stylu bo chyba nie po to owe forum jest, chyba ze tak wlasnie chcecie zeby forum 4lomza bylo postrzegane- ze jest kilka osob ktore wybieraja jaki temat zjada a jaki jednak dopuszcza do rozmowy mario
|
|
ale ty gupia jestes ha ha ha ha ha ha naz jusz nic nie zmjenii !!! ;))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zgłoś się do dyrektora Banku w sprawie wyjaśnień a nie oczekujesz, że na forum ktoś będzie Ci się tłumaczył. Szukasz tu rzecznika prasowego ? Poprostu zmień Bank... Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |