Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolność słowa i poglądów w IV RP |
Kto ją niby kocha ja ją szczerze nie nawidzę i jej braku jakiegokolwiek talentu muzycznego. Ludzkie i muzyczne dno.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolność słowa i poglądów w IV RP |
a zoaczycie że na koncert pójdziecie!A koncert Kazika w Łomzy był kilka lat temu chyba ze 4:)na Rynku i wcale tak fantastycznie nikt się nie bawił kilka chłystków pod sceną bo reszta nie była w stanie nawet normalnie stać!
|
|
Zorganizowanie koncertu do późna w nocy na Starym Rynku lub Muszli to jest problem, ponieważ w okolicznych kamienicach i blokach mieszkają głównie starsi ludzie którym takie zabawy nie są w głowie. W dodatku wielu mieszkańców miałoby pretensje do władz miasta, że wydają ich pieniądze na takie imprezy. A i nasza młodzież zapewne nie potrafiłaby się odpowiednio bawić tylko myślałaby jak komuś dać w mordę. Z miłą chęcią też bym se poimprezował w Sylwka na świeżym powietrzu, ale myślę, że nie jest to możliwe ze względu na upierdliwość starszych ludzi i ciągoty do bójek po wypitym alkoholu naszej rozwydrzonej młodzieży.
|
|
Prosze Pani, Panienko, Dziewczyno, Narzeczono, Kobieto, Zono i wszystkie inne kobiety: 1. Jezeli sadzisz, ze jestes gruba, to najprawdopodobniej jestes gruba. 2. Jezeli czegos chcesz, to wystarczy o to poprosic. Postawmy sprawe jasno: my faceci jestesmy prosci. Nie rozumiemy zadnych subtelnych, posrednich prosb. Posrednie bezposrednie prosby nie dzialaja. Te posrednie postawione bezposrednio przed naszym nosem tez nie dzialaja. Po prostu powiedz czego chcesz 3. Jezeli zadajesz pytanie, na ktore nie oczekujesz odpowiedzi, nie zdziw sie, ze otrzymasz odpowiedz, ktorej raczej nie chcialas uslyszec 4. My jestesmy PROSCI. Jezeli prosze o podanie mi chleba, to nie mam na mysli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, ze nie ma na stole chleba. Nie ma tu zadnych niedomowien czy zalu. My jestesmy naprawde prosci. 5. My jestesmy PROSCI. NIe ma sensu pytac mnie o czym mysle, bo przez 96.5 % czasu mysle o seksie. I nie, nie jestesmy opetani. To po prostu nam sie najbardziej podoba. Jestesmy PROSCI. 6. Czasem nie mysle o tobie. Nie szkodzi. Prosze przywyknij do tego. Nie pytaj o czym mysle, jezeli nie jestes przygotowana do rozmowy na temat polityki, ekonomii, filozofii, pilki noznej, picia, piersi, nog czy fajnych samochodow 7. Piatek/ sobota/ niedziela = zarcie + kumple + pilka nozna w telewizji + piwo + tragiczne maniery. To cos takiego jak ksiezyc w pelni. Nie do unikniecia 8. Zakupy nam sie nie podobaja, i ja nigdy nie bede ich lubic 9. Gdy gdzies idziemy, cokolwiek zalozysz, bedziesz w tym wygladac doskonale. Przysiegam 10. Masz wystarczajaco duzo ciuchow. Masz wystarczajaco duzo butow. Placz to szantaz. Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony. Pamietaj, że punkt G znajduję się także w innych miejscach niż tylko na końcu wyrazu "shoppinG". 11. Wiekszosc mezczyzn posiada 3 pary butow. Powtarzam raz jeszcze, jestesmy prosci. Skad ci przychodzi do glowy pomysl, ze pomoge ci wybrac z twoich 30 par, te ktora najlepiej pasuje? 12. Proste odpowiedzi jak TAK i NIE sa doskonale akceptowane, bez znaczenia na jakie pytanie 13. Bol glowy, ktory trwa 17 miesiecy, to nie bol glowy. Idz do lekarza 14. Jezeli powiem cos, co moze byc zrozumiane w dwojaki sposob i jeden z nich spowoduje, ze bedziesz nieszczesliwa czy zmartwiona, wiedz ze mam na mysli to drugie 15. Wszyscy mezczyzni znaja tylko 16 kolorow. Sliwka to owoc a nie kolor 16. I co to za kolor ta fuksja? I poza tym jak sie to pisze? 17. Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki. Wy tego nie rozumiecie, my rowniez 18. Jezeli cie pytam co sie stalo a ty odpowiadasz "Nic" , wtedy ci wierze i jestem przekonany ze wszystko jest w porzadku 19. Nie pytaj mnie "Kochasz mnie?". Mozesz byc pewna, ze gdybym cie nie kochal, nie bylbym z toba 20. Regula podstawowa w przypadku najmniejszej watpliwosci dotyczacej czegokolwiek : Wez to co najprostsze MY JESTESMY NAPRAWDE PROSCI !!!!!
|
|
Dziś otworzyłem stronke www.koszyk.boo.pl Co myślicie? Strona nie jest rozbudowana bo spędziłem nadnią 20 minut.
|
|
"a zoaczycie że na koncert pójdziecie!A koncert Kazika w Łomzy był kilka lat temu chyba ze 4:)na Rynku i wcale tak fantastycznie nikt się nie bawił kilka chłystków pod sceną bo reszta nie była w stanie nawet normalnie stać!" 1. na koncert nie pójdę choćby nie wiem co 2. otóż ja się fantastycznie bawiłem na koncercie Kazika, nie byłem pod sceną i jakby tego było mało, byłem w stanie normalnie stać A gwiazda, nie gwiazda, wszystko mi jedno i tak śpiewać nie potrafi ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Szanuję artystów. Chałturnikom daje odpór. Prostackie jest nabieranie się na jednostajną papkę...
|
|
na wp.pl Zbych
|
|
zovo: mam problem. Rejestruje sie na stronie, ale po wciśnięciu guzika "SIGN IN" nic się nie dzieje (pusta strona). Na maila nie dostaje żadnych informacji, a wybrana przeze mnie nazwa usera i pass nie działają... Może wiesz co sie dzieje?
|
|
MrS - zanim wcisniesz SIGN IN musisz wcisnac SIGN UP (nizej) wybrac rozne takie i dopiero sie zalogowac :). Jezeli to zrobiles to jednym problemem moze byc serwer, tzn. jego przeciazenie. :) Probuj
|
|
MaM pytanie czy ktoś może orjentuję się jak nazywa się piosenka i wykonwaca piosenki co była puszczana w reklamie CarsBerga ?? ( nie wiem czy dobrze napisałem ale chodzi mi o te piwo Carsberg ) jak ktos zna autora i tytuł tej piosenki no jak moze niech napisze z GóRy BiG ThX .
|
|
wracając do tej muszli to ona jest własnością jakieś lomzyńskiej agencji reklamowej chyba i chodzi ci o koncert krawczyka ? jakoś muszą zarabiac przynajmniej na ten 20 metrowy odcinek kostki a mówić o jakieś przebudowie to nie ma mowy ! najlepiej zrobic nowy amfiteatr gdzieś gdzie nie ma obok domów prywatnych , kamieniczek . np. w Augustowie amfiteatr w lesie obok jeziora niedaleko centrum ale obok nie ma zadnych domków takich . Zbych
|
|
i jak dobrze postępujecie według tego kodesku ?
|
|
wiejska decha i stodoła to już lepsze są na dzikim zachodzie
|
|
Oni nie są z Warszawy. Firma jest z Wa-wy lecz oni są z Ostrołęki. Rozmawiałem ze znajomym co w MPKach robi. Mnie też złapali. RADZĘ WSZTKIM TYM KTÓRZY JEŻDŻĄ 10 (najczęściej tym autobanem jeżdżą te kanary) UWAŻAĆ NA PACJENTKĘ OKOŁO 30 LAT I NA 3 DZIWNIE WYGLĄDAJĄCYCH ŁEPKÓW, CZYCHAJĄ BY NA NAS ZAROBIĆ! Pozdrawiam
|
|
nie podoba ci sie Mandaryna nie idż, nikt cie na siłe nie ciągnie . Nikt tez nie prosi cie abyś na siłe mi tu modelował moje gusta.
|
|
Mojej ciotce ukradli w sylwestra z podwórka 2 krasnale renifera i kilka lampek z domu no jak przyjechała to się wk*** że jacyś debile zniszczyli jej ogród i zabrali te rzeczy ale nie wiem że im się chciało przechodzic przez ogrodzenie i nawet pisze że pies pilnuje ale psa nie ma eh
|
|
... koniec z końcem :D
|
|
Treść jest ukryta
|