Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smoleńsk. |
sam dawalem korki z matmy i hemii, ktos hce jeszcze? calki to cos co kocham :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smoleńsk. |
Ma ktos jakis samochod do 600 zl.??
|
|
zdaje się ze 0,57zł
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja coś tam posiadam wiec podaj maila a coś podeśle:) może się chociaż Tobie przydadzą, bo ja to nie wiem...jakoś to czarno widzę:)
|
|
Jakie posrane posty
|
|
i zdechł
|
|
nie wiem kto jest gorszy... jasiu_śmietana czy amnesia mini. ale wolalbym amnesie jak bym mial wybierac ;D
|
|
To jeszcze wykapujmy tych ktorzy maja nie do konca slusznie przyznane miejsca parkingowe i im obklejmy cale auta
|
|
MARUDA - ty ruda dziewico . . .
|
|
od kiedy dredy lączy sie z metalem? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Mi ostatnio się zdazyło wpaść do tej właśnie Stokrotki pare minut przed zamnknięciem, niewim moż eto było 10min, a może nawet mniej. I nikt mnie nie wyprosił, dziewczyny cierpliwie czekały, nawet pomagały poszukac mi pare rzeczy. A wpałam tylko dlatego , że byłam pewn a, że sklep jest do 22.00, w szoku była , ze do 21.00. Ale dziewczyny były ok. Jedno co mnie denerwuje w tym sklepie, to, to, że nie ma tam zadnego wyboru owoców. Jest teraz sezon na czeresnie, wczesniej truskawki, a w sklepie wiecznie tylko pomarancze, jabłka i brzoskwinie na przemian z nektarynkami. O warzywach nie wspomne, bo kalafiory i rzodkiewki wygladaja wiecznie tak samo, jaby byly sztuczne i nikt ich nie kupywał. Zakupy zrobisz, ale po warzywa i owoce musisz lecic na rynek (jak ktos nie pracuje) lub szukac małego warzywniak ze swiezym towarem:):) Tylko to mnie strasznie drażni. Niech kierowniczki Stokrotki pomysla o nowym asortymencie pod tym wzgledem. Pozdrawiam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jedz na sosnowa do wojtka ma techa i program do opla
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Marcus 82 nie martw się na zapas, rozmowa z psychologiem moze Ci dodać punktów ale nie musi do testu który rozwiązywałeś na komputerze. 78darek Rozmawiałam dzisiaj z osobami które miały ze mną WZ i wszyscy mieli takie same odczucia jak ja odnośnie pań psycholożek w Radomiu. Wszystkie są niezwykle miłe i rozmowy z nimi przebiegają w bezstresowej i przyjacielskiej atmosferze :)
|
|
kocica nie daleko jest Kaufland, za Kauflandem Biedronka, dalej Maxi Mix. W kturymś z tych sklepów idzie znaleść świeże owoce
|
|
KUR.wa Łomża przygnębia..
|
|
Też pierwsze słysze! Takos
|
|
Jakie dobre musicale polecacie grany w teatrze/operze/operetce? Od siebie polecem szczegulnie "Upior w operze" i "Orfeusz w piekle" Z dobrych tatruw - zdecydowanie Roma.
|
|
nie słuchaj skręcaj kołtuna :) będzie fajnie fajna
|
|
Treść jest ukryta
|