niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie jest 70 mln Rydzyka?

Jesli mozesz: AdminAdmina to weź poszukaj jakiś filmików z jakimis akordmi jak sie ich nauczyc bede wdzieczny Pozdro!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie jest 70 mln Rydzyka?

mnie akurat nie interesuje ze panie chca wyjsc 10 min wczesniej do domu, one nie pracuja do 21 tylko do 21:30 zazwyczaj. oblesnybambo tez patrze g**** wie a sie najwiecej burzy :) takich pan ktore ogladaja pomidorki to sie zdarza 0,5% na caly miesiac, a takich ludzi ktorym czegos potrzeba przed zamknieciem sklepu jest naprawde wiekszosc i mysle ze raczej ONI nie robia wtedy zakupow pol godziny... kazdy pracuje a prawie nikt nie ma takiej mozliwosci konczyc przed czasem :) a tym co tak strasznie popieraja te kasjerki zycze zeby im sie zachcialo tak przeogromnie srac o 20:50, zeby nie mieli w domu ani papieru ani chusteczki ani nawet kartki papierowej :) zycze im takze wszystkich innych sytuacji w ktorej beda musieli sie udac biegiem do sklepu 10 minut przed TEORETYCZNYM zamknieciem, zeby bylo oczywiscie zamkniete :D

a ja milion pięćset sto dziewięćdziesiąt dwa i pół sobowturów

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

pasujecie do SIEBIE - bo piszecie sami z Sobą

Ja jestem opiekunką do 2,5 letniego dziecka, jestem studentka pedagogiki i za miesiąc dostaje 600zł bez podziału na godziny. Jest tak że pracuje cały miesiąc i tak że tylko 2 tyg. zawsze mam 600zł

Hej chcialam sie dowiedziec czy gdzies w lomzy mozna zorbic dredy. Jak tak to gdzie i w jakiej cenie?

zejć mi z oczó metalófo !

od tej sóki to jusz bym wolal madzióś pszynajmniej ma zemby

no przecież piła piwo ....

No chyba spora przesada te pięć stówek, ewentualnie jak opiekunce brakuje na papier toaletowy czy inne wydatki to możesz dorzucić tą sumkę, bo 8 godzin chociażby to normalny dzień pracy i za miesiąc 500zł to nie wystarczy nawet na opłaty, a biorąc do dziecka swego kogoś za tą sumę to myślę że byłaby to osoba zdesperowana z powodu braku pracy i nie chcę myśleć o skutkach, lecz w granicach 800-1200zł można znaleźć naprawdę kogoś kto zna się na opiece i ma do tego serce.

Luna-pombka ot roweró....

jasiu ale marz rfanie ..

Margola - Pewnie jakieś się pojawią...ale ogólnie jak chcesz być panią policjant to musisz przecież dobrze strzelać;) 2 odp. zupełnie nie pasują, czyli pozostanie ci 50% że trafisz:) ja ustrzeliłem 32 pkt.:)
A co do MS to nic nie mam i wszelkie pomoce mile widziane:)

na zdalne sterowanie

nie wiem czy w Danii obowiązuje inna stawka, ale w zeszłym roku jak byłam w Niemczech za smsa z orange na orange płaciłam chyba 1,50 zl.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

fajne ma piosenki :)

lósiaczek ja mam 11 ale lóbiem ztarsze ;)))
buziak pompeczko ot roweró :*--*--*--*

Bo tak mi się podoba i nie znaczy ze jak ty tam chodzisz to i wszyscy muszą mandrzejczuk. Prawdę pisze a jak ci się nie podoba to nie czytaj a może ty tam pracujesz i tak się burzysz,nie przeżywaj tyle ci powiem.

dla konkurencji, tylko w Łomży nikt nie może zrozumieć, jak Biedronka ma być konkurencją dla Biedronki !!! To już monopolizm się robi.

hej! ja mam za niecały tydzień MS... i tez juz zaczynam sie go bac :( mam nadzieje ze az tak strasznie to nie bedzie... w sumie to bedzie moje drugie podejscie do MS :( trzymam kciuki za zdajacych :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org