Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chopcy znaleźli sobie zajęcie |
Potrzebuje numer do doktora Pyda. Czy może ktoś dać mi jakieś namiary do przychodni gdzie przyjmuje?? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chopcy znaleźli sobie zajęcie |
502545762
|
|
big2004 ja jako osoba, ktora znalazla dokument i ktora oferuje sie, ze zaniesie go na podany w nim adres, bezinteresownie to myslisz, ze chodzi mi o nagrode?
|
|
Jasiu, get a life!
|
|
co tó mondrego ? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zawsze jest szansa,wyjebac szympansa !!!
|
|
witam Wie ktoś może czy w wojewudztwie podlaskim jest jakis przewoznik , który dowozi na miejsce albo do konkretnego miasta za granica. Chodzi mi o transport do holandi. Wiem że na terenie polski sa inne firmy które zajmują się przewozem osób niestety żadna mi ze znanych nie zaczyna swojej trasy z podlasia. Dzieki za pomoc w znalezienu takiej firmy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tak
|
|
ja znam numery przewoznikow duzo wyjazdy sa w poniedzialek piatek sobota chcesz jakis to napisz
|
|
Admin poczekaj aż do 16 dobije i nie będziesz miał problemów;] A tak do tematu to idź na truskawki:)
|
|
Mariano83, ja jeszcze nie doszłam do MS, najpierw czekam na telefon z komendy odnośnie TWO TSF który mam zaliczyć w Pile, zdawałeś może tam?? nie, nie jestem z Gorzowa ani okolic, jestem z okolic Zielonej Góry, tylko nas akurat tam wysyłaja na MS. Wszytko to tak z długo trwa bo jest dużo chętnych, mi powiedzieli że jeśli zaliczę Piłe, to na MS będę czekała ok 4 m-cy, porażka!!!
|
|
Mariano83, ja jeszcze nie doszłam do MS, najpierw czekam na telefon z komendy odnośnie TWO TSF który mam zaliczyć w Pile, zdawałeś może tam?? nie, nie jestem z Gorzowa ani okolic, jestem z okolic Zielonej Góry, tylko nas akurat tam wysyłaja na MS. Wszytko to tak z długo trwa bo jest dużo chętnych, mi powiedzieli że jeśli zaliczę Piłe, to na MS będę czekała ok 4 m-cy, porażka!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Hehe google zawsze niezawodne :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |