Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brak lekow na raka |
nooo masakra ja mam dopiero 15 i szukam juz długo ale jestem wytrwały he kurcze zebym był starszy to bym juz cos mial
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brak lekow na raka |
jestem w czołófce a nafet na pierfszym miejscó :))) czójem siem zarzczycony „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
O ktorej bedzie doda w elku? macie jakies blizsze informacje?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bo jasia mama po glowie slownikiem ortograficznym bila hehe
|
|
czy spotkaliscie sie z taka sytuacja ze na waszych oczach , po przyniesieniu owych gazet ekspedientka schowala je pod lade? o co tu chodzi? pismo podziemia?
|
|
Poszukuje wysokiego bruneta widzianego dziś na mieście w pewnym sklepie na Długiej 12-13 nie byleś chyba sam. Wiek 24- 27 ,wysoki, szczupły. Pozdrawiam i napisz coś... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wiecie o której będzie Kayah w Łomży?? rudy błazen z druhem
|
|
chodzi o tego babochłopa? to nie wiem...
|
|
kur** to ja tylko wiek sie nie zgadza ale jak sie nieogole to wyglądam na starszego a jak sie miesiąc nie gole to ze mnie taki prawdziwy zarosnięty brutal ze mnie :) ahaha hcesz to kolnij do mnie a srry jak komy nie mam bo zem wczoraj w zaroscie zgubił :( haaaaaa
|
|
wiekszosc z was nie byla a sie wypowiada ;)
|
|
Do Jeziorka jedz!!!
|
|
znalazlem paszport i ksiazke jesli to Twoj zglos sie tutaj ;) byl numer telefonu ale nie moge sie dodzwonic... wiec jak nikt sie tu nie odezwie zaniose go na podany adres:) pozdrawiam
|
|
no tak Jasiu Ś. masz rację jeśli jest się ze wsi nie ma lepszej miejscówy na ostrą imprezę jak tylko -REMIZA, ale jak widzisz rozmawiamy o łomżyńskich klubach, a nie miejscach gdzie odbywają się wiejskie potupaje :)
|
|
Polecam dwa miejsca - sprawdzone i niezawodne: 1. Salon Kosmetyczny "DERMALOGICA" - Pani Kingi Archackiej...elegancko, profesjonalnie, a przede wszystkim fachowo...zawsze cudowny nastrój...po 30 min jestes znowu sobą ;) 2. ANAMEDICA - nowy salon SPA - na ul. Jatkowej /równoległa do Rządowej i do Dlugiej/ - po pierwszej wizycie byłam już pod dużym wrażeniem, ze u nas powstało takie miejsce...elegancko...nastrojowo....100% zdrowego relaksu...super specjaliści... ZDECYDOWANIE POLACAM TE MIEJSCA... - sama korzystam regularnie ;)
|
|
turbonetka a zaliczyłaś MS?? Bo duzo ludzi to pisze "Rozmowa z psychologiem odbyła się w miłej atmosferze. Rozmawiało się bardzo przyjemnie ale i tak nie zadałem/am"
|
|
nie przesadzaj, ludcka rzecz się zapomnieć, wielki kliencie wszechczasów :) Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |