czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pakt stabilizacyjny i po pakcie:D i dobrze:D

W nadchodzącym roku 2005, życzę wszystkim Forumowiczom wielu dobrych pomysłów na tematy do rozmów i wielu przemyślanych, poprawnych pod każdym względem wypowiedzi.

A tak bez owijania w bawełnę: każdemu życzę, cholera, nowej s-klasy pod domem, dużo szczęścia, radości no i tego co najważniejsze - zdrowia.

Reasumując: NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pakt stabilizacyjny i po pakcie:D i dobrze:D

heh ale to bedzie te Forum porządne ?? wole forum niż chat bo chata mam na wp.pl i tam taka nuda gorzej niż tu ! to bedzie forum zagadajcie z tym adminem

kolumb - jak juz mowilem kumpel sprawdzal na linuxie co naprawde wysyla i wyszlo ze czyste TAGI mp3 z przypisaniem do danego uzytkownika, nawet nie wysyla adresu IP, sprawdz sobie logi itd.

Zreszta jak chcesz to zachowuj swoje mzonki dla siebie bo jezeli nie sa poparte niczym tylko "moze" "byc moze" "kto wie" oznacza ze nie jestes w tej kwestii kompetentny.

Ma zowsze Łomża

Hura, hura, hura !!! To są oficjalne informacje !!! Dziewiatego stycznia na Starówce występ Mandaryny ze swoim Dance Studio!!!! Wjazd za free czyli za darmo !!! Nie mogła zrobić lepszej noworocznej niespodzianki Łomży - miastu, które zawsze ją kochało !!! Damy czadu nad Narwią !! Na żywo !! Bez playbacku !!! Czy radem z nami odczuwacie to radosne podekscytowanie ??!! Piszcie !!

Nie miasto ją kochało a Ty. Nie jestem w stanie zanucić nawet 10 sek. z jej utworów.
A skoro bez playbacku, to może być tragedia, chyba że ze słuchawkami na uszach, a muzyka z radia,...

Też mi reklama. Równie dobrze mogę takie forum postawić dla 4lomza, wystarczy tylko chęć.

don-key

nie sądze

obosze jeszcze ona ?? no tego brakowało ale ostatnio miał być koncert jakiś i odwołali ehhh ja napewno tam się nie wybieram !

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

No taak, tego postu 4lomza mighty-might admin nie wywali.

A ja tez otworzylem stronke http://4um.czad.org i nie wiem co o niej myslicie.

LOL

No patrze ciekawe podejscie do sprawy,panny powinny z tego skorzystac bo zazwyczaj sa malo konkretne i nie potrafia zrozumiec wielu rzeczy.

To jest poprostu genialne i proste jednocześnie bo wszystko co proste jest najlepsze. Koniec i kropka w tyłku stokrotka.

Mad_Blunted_Jazz w pełni się z Tobą zgadzam. Dobrze że występ Mandaryny będzie za darmo bo jak by ktoś miał za niego zapłacić tak jak za Ich Troje niedawno to też by musieli odwołąć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org