Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciekawy wywiad o wolnosci słowa na wyzszych uczelniach |
FIN, nie trzeba ludziom az tak dosadnie mowic o ich slabosciach ;) hauzer z pewnoscia zdaje sobie sprawe z tego, czemu nie moze sie oprzec ;) o konsekwencjach tego nawet nie wspomne ;pp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciekawy wywiad o wolnosci słowa na wyzszych uczelniach |
ten temat nigdy nie umrze :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja też mam WZ w Radomiu. Faktycznie dotarła do mnie informacja o tym, ze badania lekarskie są od jakiegoś czasu wstrzymane.
|
|
szanelka, ciebie to chyba naprawdę dawno nikt dobrze nie odwrócił na lewą stronę. masz coś do mnie, to przyjdź i powiedz w oczy, a nie chowasz się jak szczur za tym swoim forumowym alter ego. dogadaj się z Faktem albo innym parszywym brukowcem, tam na pewno pozwolą ci dać popis. albo idź pobiegaj, bo masz problem z nadwagą.
|
|
ta sluchaj sie jasia a bedziesz w zime w trampkach chodził ;p Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ty.Raczej nie bo to twojego kumpla wejściówka
|
|
a skad wiesz ze nie siedzimy teraz w pracy? przy biureczku? skonczyc jak my? chcialbys tak skonczyc;] nikt za ciebie rpacy nie bedzie szukac, przejdz sie po budowach anie w gry grasz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przednia szyba, lewy dolny róg (za kierownicą), KARTA PARKINGOWA, karta z numerem i datą ważności, koperta bez znaku pionowego, znaki poziome, P-20 + P-24, koperta z namalowanym wózkiem inwalidzkim, 5 granatów, tabliczka T-49 na znaku pionowym informująca o ilości kopert, 1 kałach, co za cholerni biurokraci, we łbach się tym marczykom poprzestawiało, w domu siedzieć na dupie!!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Ale to zależy jaką Twoja mama ma figurę i jaki styl ubierania :) Bo co sklep to inna rozmiarówka, inny krój, etc. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |