wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Yes,Yes,Yes Bułgaria i Rumunia wyprzedziły Polskę w poziomie inwestycji

Poczytałem wszystko i wymyśliłem. Jest jeszcze co sprzedawać. Taki kościół np. zagraniczny inwestor przerobi na dyskotekę czy elewator zbożowy. Wnuczęta nasze zatem nie zginą marnie. A im więcej ich jest (kościołów, nie wnucząt) tym lepiej. Potomkom trza zostawić cóś w spadku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Yes,Yes,Yes Bułgaria i Rumunia wyprzedziły Polskę w poziomie inwestycji

Witam!
Mam do zaproponowania swietny projekt statystyk muzycznych. Nazywa sie audioscrobbler - www.audioscrobbler.com - tworzy on szeroka game statystyk opartych na tym czego faktycznie sie slucha a nie na tym co jest puszczane w radio. Dziala to tak: na stronie www.audioscrobbler.com rejestrujecie sie, nastepnie ze strony http://www.audioscrobbler.com/download.php sciagacie plugina do uzywanego przez was playera (najczesciej winamp) - instalujecie go a pozniej w opcjach playera (w winampie Plug-ins---->Media Liblary) konfigurujecie go podajac nazwe uzytkownika z rejestracji oraz haslo. Od tej pory na serwer wysylane sa tagi odgrywanych przez was empetrojek (tylko tagi - nic wiecej - kumpel sprawdzal na linuxie co faktycznie program wysyla - tylko tagi, nie szpieguje). Wtedy tworza sie statystyki. m.in:

Lista 50 najczesciej garnych przez was zespolow
Lista 50 najczesciej granych przez was piosenek
(z danymi liczbowymi i datami)
Mozliwosc dodawania przyjaciol i przegladania ich profili.
zapisywanie sie do grup.
fora dysusyjne grup
wyszukiwanie "pokrewnych dusz" - ludzi o podobnym guscie muzycznym
i duzo duzo innych.

Dolaczajac do tego programu tworzycie ogolnoswiatwa liste przebojow internautow.
Tutaj mozecie obejrzec moj profil: http://www.audioscrobbler.com/user/pojep/
a tu klikajac JOIN GROUP mozecie dolaczyc do grupy LOMZA i wspoltworzyc liste przebojow: http://www.audioscrobbler.com/group/Lomza

poswieccie chwile i zawiadomcie znajomych

Misiek-2lo patrze odnalazles programik "Generator bluzgow"... niesamowity jestes ;)

Jack Daniels rulezzzzzzz

Witam,

od pięciu lat pokaz sztucznych ogni organizuje w Łomży MDK-DŚT. Podobnie będzie i dziś.

Pozdrawiam
Shai

Top Artists

1 Pantera

Ja bym nie instalował tego plugina przewiesz on szpieguje przekazuje informacje jakiej muzyki słuchasz a kto wie czy nie przekazują tych danych agencjom antypirackim i pewnego dnia zapukają i spytają czy masz legalnie to nutę nie bądźcie głupi i nie instalujcie tego.

Program nie wysyła nic poza tagami. Nie ma informacji czy słuchasz muzyki z płyty, czy z empeczy, w tagach taka informacja nie jest zapisywana przecież.

Polecam lekturę kodu źródłowego, udostępniony jest na stronie.
Plug-In nie otwiera żadnych portów itd., nie robi nic poza wysyłką czystego tekstu (to też można podejrzeć - Log File się generuje).

Poza tym można poczytać posty i fora na stronie. Robota jest amatorska, programiści jednak bardzo dobrzy.

Kolumb - straszną paranoję siejesz.
Kamillo - Pantera jest dobra. Nie wiem, co ma znaczyć Twój komentarz.

Zachęcam zatem, bo zabawka fajna, a i okazja do poznania ludzi o podobnych gustach muzycznych bardzo dobra.

Pozdrawiam.

Ma zowsze Łomża

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org