Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yes,Yes,Yes Bułgaria i Rumunia wyprzedziły Polskę w poziomie inwestycji |
Poczytałem wszystko i wymyśliłem. Jest jeszcze co sprzedawać. Taki kościół np. zagraniczny inwestor przerobi na dyskotekę czy elewator zbożowy. Wnuczęta nasze zatem nie zginą marnie. A im więcej ich jest (kościołów, nie wnucząt) tym lepiej. Potomkom trza zostawić cóś w spadku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yes,Yes,Yes Bułgaria i Rumunia wyprzedziły Polskę w poziomie inwestycji |
Witam! Mam do zaproponowania swietny projekt statystyk muzycznych. Nazywa sie audioscrobbler - www.audioscrobbler.com - tworzy on szeroka game statystyk opartych na tym czego faktycznie sie slucha a nie na tym co jest puszczane w radio. Dziala to tak: na stronie www.audioscrobbler.com rejestrujecie sie, nastepnie ze strony http://www.audioscrobbler.com/download.php sciagacie plugina do uzywanego przez was playera (najczesciej winamp) - instalujecie go a pozniej w opcjach playera (w winampie Plug-ins---->Media Liblary) konfigurujecie go podajac nazwe uzytkownika z rejestracji oraz haslo. Od tej pory na serwer wysylane sa tagi odgrywanych przez was empetrojek (tylko tagi - nic wiecej - kumpel sprawdzal na linuxie co faktycznie program wysyla - tylko tagi, nie szpieguje). Wtedy tworza sie statystyki. m.in: Lista 50 najczesciej garnych przez was zespolow Lista 50 najczesciej granych przez was piosenek (z danymi liczbowymi i datami) Mozliwosc dodawania przyjaciol i przegladania ich profili. zapisywanie sie do grup. fora dysusyjne grup wyszukiwanie "pokrewnych dusz" - ludzi o podobnym guscie muzycznym i duzo duzo innych. Dolaczajac do tego programu tworzycie ogolnoswiatwa liste przebojow internautow. Tutaj mozecie obejrzec moj profil: http://www.audioscrobbler.com/user/pojep/ a tu klikajac JOIN GROUP mozecie dolaczyc do grupy LOMZA i wspoltworzyc liste przebojow: http://www.audioscrobbler.com/group/Lomza poswieccie chwile i zawiadomcie znajomych
|
|
Misiek-2lo patrze odnalazles programik "Generator bluzgow"... niesamowity jestes ;) Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Witam, od pięciu lat pokaz sztucznych ogni organizuje w Łomży MDK-DŚT. Podobnie będzie i dziś. Pozdrawiam Shai
|
|
Top Artists 1 Pantera
|
|
Ja bym nie instalował tego plugina przewiesz on szpieguje przekazuje informacje jakiej muzyki słuchasz a kto wie czy nie przekazują tych danych agencjom antypirackim i pewnego dnia zapukają i spytają czy masz legalnie to nutę nie bądźcie głupi i nie instalujcie tego.
|
|
Program nie wysyła nic poza tagami. Nie ma informacji czy słuchasz muzyki z płyty, czy z empeczy, w tagach taka informacja nie jest zapisywana przecież. Polecam lekturę kodu źródłowego, udostępniony jest na stronie. Plug-In nie otwiera żadnych portów itd., nie robi nic poza wysyłką czystego tekstu (to też można podejrzeć - Log File się generuje). Poza tym można poczytać posty i fora na stronie. Robota jest amatorska, programiści jednak bardzo dobrzy. Kolumb - straszną paranoję siejesz. Kamillo - Pantera jest dobra. Nie wiem, co ma znaczyć Twój komentarz. Zachęcam zatem, bo zabawka fajna, a i okazja do poznania ludzi o podobnych gustach muzycznych bardzo dobra. Pozdrawiam. Ma zowsze Łomża
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |