Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KACZYŃSKI był wielkim patriotą |
miliardy miliardami ale gdzie to wszystko się sprzedaje, sklepy zawalone są tą breją, klientów nie widać, co oni robią z tym wszyskim. Afera z konstarem ucichła, ciekawe czy dalej odświeżają? DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KACZYŃSKI był wielkim patriotą |
Treść jest ukryta
|
|
Jakie tereny północno-wschodnie?Ja bywając w dolnośląskim na własne oczy widziałem sklepy firmowe opatrzone marką JBB.O marketach i innych żuczkach ,żabkach czy biedronkach nie wspomne... Santreo
|
|
rostackie zgadzam siem !!! DiDi
|
|
Nie dostaje nic...Amnesiamini dla mnie to sentymentalny lokal (jeszcze od starego Atomu) do którego z chęcią wracam a poza tym wyrazić swoje zdanie chyba mogę i pisać posty na temat klubu...Boli Cie to?
|
|
kultóralnie pytam pomószcie lódzie !!! odjołem i nadal mam 65 ;((((
|
|
o co wam ludzie chodzi. czy wy na prawdę nie macie co robić? czy może już od tego słońca się we łbach poprzewracało? albo piszecie jakieś głupoty,czepiacie się innych, a jak ktoś chce się o coś zapytać,czegoś dowiedzieć- to robicie sobie jaja. o co wam chodzi? może rodzice w dzieciństwie poprzybijali wam zabawki do podłogi i od tego coś wam na dekiel padło.? zanim coś napiszecie to się zastanówcie,bo przez takie głupie żarty możecie naprawdę komuś sprawić przykrość. a jak nie umiecie sobie ze sobą poradzić to do szpitala na parter. pozdro dla madziusmadzius. olej ich.
|
|
a ja na 7 pientrze
|
|
kiedys mieszkalem na usmym pientze ale strasznie dlógo lecialem jak hcialem se wyskoczyc np na pifko Takos
|
|
A jak drut działa??
|
|
Jak gadugadu;] rudy błazen z druhem
|