Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier Donald Tusk otrzymał Wiktora 2011 |
Pan VizeV dla ciebie biedroneczko.. poleglas,nie zrozumielismy cie.. damy ci bana na 4lomza wiesz? Dlaczego małe zawsze jest pyskate? :D:D:D:D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier Donald Tusk otrzymał Wiktora 2011 |
jóż nie będzie można kupic ziemiaków w sklepach mięsnych:( szkoda !!! taka strata:(
|
|
on ma to tak ubezpieczone że dostanie za to pare miliardów. nie jeden już taki był co ubezpieczył porządnie pomógł w tragedi i rzucił to a na koncie ma kase że starczy dla 6 pokoleń bez pracy.
|
|
Smile sobie odpisuje xD i nakłonił do tego najbliższych ziomków, którzy wyniuchali łatwo kase na propagowaniu tego utworu na podlasiu oraz Litwie z czym do europejskiej ludności Łomżanin
|
|
Właśnie pojechało kolejnych 5 jednostek straży pożarnej... na nowogrodzkiej śmierdziało spalenizną. Możliwe, że to aż z Łysych? :|
|
|
coś mi się wydaje, że to znów mafija maczała w tym palce, wczesniej porwali córke teraz pożar....? szkoda...
|
|
Jasne, od razu haracz albo porwanie, wy ludzie pierdolicie każdemu życie, a sami żyjecie plotkami innych osób. Taka mentalność Łomżyniaków. Plotki, wnikanie, bajki. To co oglądacie w telewizji nie wszystko jest prawdą, a czasem występują zbieżności inicjałów w tym przypadku rzutują na osobę z pobliskiego powiatu
|
|
może
|
|
chyba ktoś wielki jest za niski by widzieć co się dzieje do okoła, telewizji nie trzeba, wystarczy porozmawiać z poszkodowanym.. wszystko jest możliwe, nic by mnie nie zaskoczyło...
|
|
Uwaga na transakcje internetowe. 28.06.2009 została albo skopiowana albo ktoś wpuścił trojana na mój PC. Brakuje kwoty ok. 5tyś. zł. bank zadzwonił do mnie w celu weryfikacji ostatnich płatności. Dlaczego się skontaktowali ? Dlatego że na karcie były dostępne środki ok.5tyś. Ktoś wykorzystał te 5 a potem chciał jeszcze 3 tyś. Bank zadzwonił bo ostatnie operacje ok. 3 rano były nie zaakceptowane przez system. Uważajcie jak płacicie, gdzie płacicie
|
|
czas ten temat zakończyć facet był tak naprawdę tragiczny i tragicznie skończył
|
|
vizev, ja w przeciwieństwie do ciebie nie muszę odpalać googli, by zobaczyć, czy co drugie słowo, którę chcę napisać nie ma byka. Ja mam dość bogaty słownik i staram się go umiejętnie wykorzystać. Ty z drugiej strony kiedy nie umiesz inaczej odpowiedzieć robisz facerolla i spamujesz homoseksualistami. Nie zamierzam się z tobą więcej kłucić, bo i tak wiesz swoje i dalej będziesz facerollował pedałami. Puenta tego tematu powinna być następująca: nie znasz? to zamknij mordę gniocie
|
|
Jaki wazny Pan. Niech Pan spelni posta na temacie owego testu :P A koncert w sobote juz byl:P Wciaz mi w uszach dzwoni... http://www.jsonline.com/multimedia/photos/49345907.html?c=y&index=1&page=0 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Paweł 87, XX DoSTALIŚCIE JUZ OBIEGÓWKI???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
możesz komuś posłać wiązankę
|
|
bez sęsu... jesteź tak gróba rze hyba mósisz kompac siem w baltyku . "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a jesli mam 16 rocznik-owo a nie na "papierze" to tez mnie wpuszcza? ;/
|
|
Autor: VizeV (---.elomza.pl) Data: 30-06-09 18:19 Bo nie golą kudłów pod pachami i nie używają antyperspirantow a do tego siedza w duchocie... : ) "Nawet przy najlepszej taktyce decyduje odwaga" i pewnie ta sama bluzke kilka razy ubiora zanim do prania wrzuca. a co to bedzie gdy ktoras bedzie miala okres w goracy dzien?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |