Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walka o PKS? |
To była nowoczesna firma mięsna, ale systemów przeciw pożarowych widać dobrych nie mieli...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walka o PKS? |
Treść jest ukryta
|
|
Tak tak - od 16 lat !! To się nazywa wyrównanie poziomu wiekowego na standardy Łomżyńskie, teraz bendo imprezy na poziomie jasiu_śmietana sęs jest bo ohroniarze mogo sie nie patżeć i ftedy wejdziesh!!!!!
|
|
drogi jasiu wiec nie stekaj ze w łomży nie ma pracy i nic sie niedzieje bo wszystkie twoje pieniazki leca na zewnatrz super nie:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do Amnesii Max? Jaka impreza od 16lat? Hahah DiDi
|
|
nie rozumiem... czlowiek kulturalnie pyta sie na forum gdzie ludzie chyba sa w maire roztropni i inteligentni... prosi o odp a tu przychodzi jakis bedzwał ktoremu na dodatrytek myla sie nicki... chyba ze jasiu_smietana to wielki autorytet dla wielu ludzi ktorzy sie pod niego podszywają,,, dla mnie to po prostu żalosne i rostackie... ale dziekuje za odpowiedz... ktos moze jednak odpowie na moje pytanie?
|
|
pszecierz jak zamieszcza siem na takih portalah to znaczy rze siem nie fstydzi i nim wienkszy rozglos tym dla niej lepiei bo wienksza szansa na spodkanie tegojedynego kturym nie stety ja niejestem ;)))
|
|
felix faina ta angelszczyzna.. nie moia wina rze mam dopjeru 13 lat :(((
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |