Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Typowy PiS |
ja spaliłam swoją :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Typowy PiS |
Dziwne że poczuła to przez szybę, bo tak jest zazwyczaj na poczcie, chyba że kulfona wsadzała specjalnie żeby poniuchać w ten mały otworek w szybie...
|
|
Jak widać głupota i wielkie mniemanie o sobie i swojej osobowości oraz kulturze osobistej mają nieliczni, lecz szkoda że tylko na forum, bo tu nie czuć tego smrodu. Pozdrawiam panie z poczty i ludzi kulturalnych.
|
|
Na Zjeździe salon drzewny Gerłowski, Na Nowogrodzkiej jadąc od miasta po prawej stronie przed byłą komendą wypożyczalnia narzędzi u państwa Wiśniewskich, do tego trzeba ok. 3 sztuki papieru, 1 sztuka wychodzi ok. 30zł to masz ok. 80zł-90zł komplet, a cykliniarka w granicach 140zł za dobę, więc jeśli masz taki metraż że papier wykorzystasz i sam to zrobisz to ok., do tego same rogi jeszcze musisz czymś zrobić, więc powodzenia.
|
|
A dlaczego amnessiamini zakładasz post i robisz błędy ? - patrz "pracójące".Moja znajoma mówi,że Ty tak masz.
|
|
bez sęsu ... ja zafsze kopóje na allegro.pl po co pszeplacac w lomzy???
|
|
SiemKa ;] czy wie ktos z was cos o imprezie w MaXXie na ktora niby maja wpuszczac ponizej 16 :> bede wdzieczny za jakiekolwiek info ;]]]] PoZdRo ;]
|
|
a jeśli pies ma katar?
|
|
bez sęsu.. pszeciesz w lato siem baby poco a pjes morze miec katar w zime no hyba rze ma alergie ale tu jusz inna bajka
|
|
....nie podoba to... zjadłem
|
|
Może jest dziwny,ale Ty nieodpowiedzialny pisząc takie teksty na publicznym forum. Takos
|
|
A prawda. Odbędzie się Gościniec Łomżyński. Cała impreza zaczyna się o godzinie 15. Koncerty od godziny 18. Wystąpią kolejno: Zayazd, Formacja Nieżywych Schabuff, Kayah. Koniec całej imprezy o 23. ________ Malachit
|
|
karol89- Martin Rowse ;>
|
|
który jasiu jest "prawdziwy"? ;D
|
|
pewnie cos przeskrobal, albo odbil dziewczyne.... ehhh :|
|
|
Orientuje się ktoś może ile jedzie PKS z Łomży do Wa-wy na Dworzec Stadion? Ile kosztuje bilet?
|
|
oplaca sie oplaca ;)
|
|
pisanie postóf to moje chobbi :))) to mamy czarninke ;)))
|
|
wszystkie ogrodnicze koło białego kościoła też. ________ Malachit
|
|
170 mln?to puł mojei pensi tygodniowej :))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
tam jest niezły burdel .Jezeli chcesz sie uczyc idz do innego LO a jezeli chcesz miec co wspominac to 4 lo jest w sam raz:D
|
|
trohe minie zanim wszyscy sie zorjentujo. mam tylko nadzieje rze jest mondrzejszy o de mnie. pszyda sie taka osoba na tym forum
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mam 14 lat i poszukuję pracy na wakacje. Interesuje mnie roznoszenie ulotek lub coś w tym stylu. Jeśli ktos miał by jakąś ofertę pracy proszę o kontakt pod adresem : mala_koza95@wp.pl Wie może ktos z was gdzie mozna zapisać sie na roznoszenie ulotek lub gdzie potrzebuja kogoś takiego. Z góry dziękuję za pomoc. :)
|
|
Szczyt wszystkiego ;];] Haha.. zeby chlopaka w necie szukac. buhaha :P:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |