Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przykościelne skarbonki APEL |
Myślę,że trzeba mieć tyle pkt ile oni chcą,a wtedy na pewno się dostaniesz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przykościelne skarbonki APEL |
Czyli bez problemu możesz się pozbyć "problemu" odp powyższe są wyczerpujące !!!
|
|
mozna nie miec wogole punktow wystarczy ze Twoj tata dorzuci sie do budowy swiatyni opatrznosci Boskiej rudy błazen z druhem
|
|
i tak źle i tak nie dobrze
|
|
jasia nie boj sie ci z tylu bez przyczyny ci nie zrobia kuku
|
|
czyli rozumie, że mam przedstawić 'stosowne oświadczenie'? może jakiś link..., dodam że towar ma jutro przywieść kurier, z fakturą..., mam nie odbierać?
|
|
gdyby jechali przepisowo to mogliby mu tylko pomachać..........na pożegnanie
|
|
Tylko ja i moja Beeema :)
|
|
Amnessia, jutro impreza super. wpadajcie, ja bende!
|
|
ABC konsumenta – sprzedaż na odległość Czy kupując w sklepie internetowym lub zamawiając produkt z katalogu, mamy takie same prawa jak w sklepie tradycyjnym? Tak, dokonując zakupów na odległość, mamy takie same prawa jak przy zwykłym zakupie, a wręcz są one silniejsze z uwagi na brak osobistego kontaktu ze sprzedawcą (a także z produktem!). Czy możemy zrezygnować z zakupu w domu wysyłkowym lub sklepie internetowym? Tak, możemy zrezygnować z zakupu dokonanego na odległość, czyli odstąpić od umowy w terminie 10 dni. Należy jednak pamiętać o pewnych wyjątkach. Przepisy, o których piszemy w tej ulotce, w ogóle nie dotyczą inwestycji kapitałowych, ubezpieczeń, usług bankowych, aukcji internetowych, nieruchomości. calość: http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=395 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
na Ks Anny, chyba 11. W tym samym lokalu jest okulista i salon optyczny rudy błazen z druhem
|
|
Jak codziennie przez całe wakacje odmówisz po dwie zdrowaśki to powinno wysterczyć. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zapomnij w tej cenie (160zł) to tylko sprawdzą szczeloność instalacji gazowej, zawieszenie stan amortyzatorów siłę chamowania , zbierzność sprawdzą trez swiatła i gratisowo wyreguluja jak bedzie potrzeba. Za reszte ( geometria kół - zbieżność kół, kompresja silnika) trzeba płacic.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|