Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3.37 czas wyruszac POLACY |
Jasiu ty najpierw naucz się pisać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3.37 czas wyruszac POLACY |
jusz ide, do amnesii "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja właśnie wziąłem do ręki nożyczki i pociąłem ankiety bezpieczeństwa, które wypełniłem już w marcu (jak wypełniałem kwestionariusz osobowy kandydata do służby). Coś mi mówiło, że one i tak się już nie przydadzą ;]
|
|
i kiedy wprowadza kategorie AM dla motorowerow? bo niedlugo w cieple dni dzieci wyjda kosić na ulice. Jest juz cos wiadomego?
|
|
ok
|
|
Damianku idz pogrzeb w gów...nie, albo do lasu idz...... , Trawkę ze stadionu zebrali i nie możesz na zielone popatrzeć żeby się uspokoić....? może kaftanik? Dokonaj tylko 10% tego czego dokonał Jackson to będę ci się kłaniał jak arab słońcu.................
|
|
To jest wlasnie dziwna mentalnosc ludzi z malych miast...kazdy sie boi, nie wiem... nie mam pojecia dlaczego tak jest
|
|
Fado baranie umiesz czytac?Bielactwo czyli albinizm,może być wrodzony lub nie.On miał wrodzony-Boshe widzisz i nie grzmisz
|
|
Tak jak w temacie,czy wiecie gdzie sa ulokowane HotSpoty w Łomży.Dzieki za odpowiedzi z gory.
|
|
ale bez powodu chyba nie bija.. ? jak zasluzyl to dostal i tyle.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |