niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co nauka mówi o MATERIALNYCH DOWODACH męki i śmierci Chrystusa Pana?

podziękuj za co? za to że na zachodzie nie ma pracy? weż ty się jebnij w ten głupi łeb w końcu bo szkoda słuchać twoich głupot!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co nauka mówi o MATERIALNYCH DOWODACH męki i śmierci Chrystusa Pana?

Po ulewnych deszczach "boisko wielofunkcyjne" zamieniło sie w basen z błotem. Dlaczego tylko u nas zawsze musi wyjść jakiś bubel na zakończenie roboty. Wogóle po co komu takie boisko, chyba nikt nie bedzie grał w ręczną na dywanie. Pomijam fakt że ten plac jest zawsze zamknięty, zza krat dzieci mogą sobie popatrzeć. Czy nie lepiej było wybudowac coś na kształt boiska na 7 ze sztuczną murawą gdzie można by było pograć w piłkę nożną. W Łomży wciąż jest za mało takich boisk.

co tu duzo gadac kebab mi smakuje u bettera choc poczatkowo myslalem ze bedzie porazka z tym miesem z kurczaka ale jednak milo sie zaskoczylem i teraz na te wolowe niemam juz patrzenia

Sama sie cieszylam ze bedzie mozna w reczna pograc a tu zonk.
Dzieciaki sobie radza nawet z zamknietymi bramkami - juz jest piekna dziura w siatce przez ktora bez problemu przechodza pograc. Najwiekszy bubel to "wysoka" scianka wspinaczkowa no bo ktoz bedzie sie na nia wspinal chyba nikt z nie ma sprzetu, a znajac wyobraznie dzieci to beda probowac na wszelkie sposoby az wreszcie stanie sie komus jakas krzywda (juz jeden wszedl i nie mogl zejsc).
Co dzien patrze przez okno jak oni pracuje i pracuja ciagle, tylko co z tego bo co wyrownaja najwierznie to pada deszcz robi sie bloto nierownosci i wszystko od nowa ( ale za to prace maja i to jeszcze pewnie na dluuuugggggggo)
Zastanawia mnie co oni jeszcze maja zamiar robic na tych wolnych terenach.

W Łomzy przy budowie nowoczesnego obiektu "Orlik" ktoś czegoś nie przewidział a ktos inny coś spartolił, efekt widoczny, podczas ulewy boisko zamieniło się w brudne bajoro.Ktoś przecież to odertał i zatwierdził prawidłowość wykonania, więc i odpowiedzialny powinien ponieść konsekwencje. Ciekawa sytuacja natomiast jest w Śniadowie, tam też wybudowano boisko "Orlik". Przewidywany termin na koniec ub. roku przesuwano już wielokrotnie. Niby boislo jest a jakby go nie było, nie ma nadal oficjalnego otwarcia a dlaczego ? Jak wieść gminna niesie obiekt został pomniejszony o ponad 60m kwadratowych i nikt jak do tej pory nie chce się podpisac pod oficjalnym otwarciem.
Co ciekawe, wykonawcy otrzymali zapłatę za pełnowymiarowy obiekt a metrów brak. Może ktoś sie za to wreszcie weźmie celam wyjaśnienia.
Zniecierpliwiona młodzież samodzielnie wchodzi na obiekt i korzysta z boisk. Obiekt otwarty, czy dostają się tam innymi sposobami, trudno powiedzieć. Nadzoru brak. Co na to władze gminne. Znajdą się winni dopiero po jakimś wypadku, gdy któryś dzieciak złamie rekę lub nogę. Swoją drogą to może być śmierdząca sprawa z tymi metrami, których brak.

orlik w łomży nie zostal zalany ;p nie wiem skad masz takie info, ale jest ono nie prawdziwe

zamienić Q z F10 (pewnie rzadko uzywasz) i bedzie OK ;)

kolejny co zaklada taki temat to chyba nie miejsce na to wstydzi sie powiedziec prosto w oczy a pozniej zaklada temat to nie czat towarzyski

"i to jest polska właśnie" :D

nikt procz malolatow tam nie chodzi wiec nikt ci nic nie powie na ten temat, chyba proste i logiczne nie?:P

nie ma :)

Im wiekszy ciemnogrod tym pis ma wieksze poparcie:) czemu Łomża sie nie rozwija bo od xxx czasu w radzie miejskiej zasiadaja caly czas ci sami ludzie dbajacy o swoje interesy oraz swoich znajomych. Mam takie pytanie czemu na 22radnych 21 poparlo galerie na bawelnie ktora notabene tez jest prawie w centrum miasta a przy venedzie 6 bylo przeciw i 2 sie wstrzymalo??? Ale temu towarzystwu trzeba podziekowac przy wyborach:

Alicja Bandzul, Mariusz Chrzanowski, Jan Kleczyński, Jarosław Kozłowski, Wanda Mężyńska i Bogumiła Olbryś – wszyscy z klubu radnych PiS. Dwóch pozostałych radnych tego klubu – Paweł Borkowski i Wiesław Grzymała – wstrzymało się od głosu.

ja również polecam OSK DANIEL najlepszy nauczyciel. nie robiłam u niego kursu ale dokupowałam godziny po ukończonym kursie w innym polecanym przez was ośrodku i wiele razy niezdanych egzaminach.Daniel każdego nauczy jeździć tak żeby zdać egzamin.

Witam!
Czy wie ktoś jaki w tym jest lub jaki był w poprzednim roku próg do katolika??? Chodzi mi o LO ;D

Jak w temacie, umowa kupna-sprzedaży jest podpisana, jednak nie chcę już tego towaru. Umowa podpisana dzisiaj. Co zrobić? Bardzo pilne jak możecie to napisze=cie, z góry dziękuję!

jasia ...

rudy błazen z druhem

- Od umowy można odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie w terminie
dziesięciu dnia dnia wydania rzeczy przez sprzedającego

Na pięknej jest moja koleżanka ma ten sklep mogę podać numer na komórkę do niej.Bo innego tel tam nie ma.

Treść jest ukryta

człowieku czy ty jesteś normalny ? Ten człowiek mógłby Cię jutro spotkać na drodze i zrobić Ci krzywde .

Treść jest ukryta

CZY WIBIERA SIE KTOŚ MOZE POD KONIEC LIPCA DO BELGII SAMOCODEM ?

ot prostactwo miejscowych potomków roztrząsaczy gnoju

rudy błazen z druhem

omg, a co kogo obchodzi co będziesz robił? Litości!!! i nie reklamuj!

Mnie tam niechca jeszcze wpuscic ;(

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Co ty pierdzielisz jak w orange pop mam 65 gr...masz te info ;/

felix jacyb dostawcy żywca? chyba chyba dostawcy ... set ton skrobi i chemi któro cię karmili !!!
co ucierpią to pracownicy fakt!\

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org