niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie widze naprawde powaznych tematow!!

e a we czwartkowe też otwerte je ??
kiedy można się uchleć tam ??
szto ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie widze naprawde powaznych tematow!!

Ludzie nie rozumiem Was. 2 galerie = duża ilośc miejsc pracy, większy wybór towarów, niższe ceny. Do tego w Forcie będzie nowe kino, kawiarenki, jakiś klub. Źle Wam? Chcecie to idźcie sobie do starego kina, kupcie drogie produkty w sklepie, wypijcie piwo w parku lub pod sklepem. Nikt Wam nie karze chodzic do galerii.
Zamiast cieszyc się, że miasto się rozwija, to narzekają. Jaki problem stanowią korki? Nauczcie się czytac ze zrozumieniem - przy budowie galeri Veneda zostanie przebudowanne skrzyżowanie Zawadzka/Sikorskiego, aby rozładowac ewentualne korki. Nie wspomne nawet o tym, że chodniki będą nowe.
Już teraz te skrzyżowanie dostarcza kierowcom nerwów i nie oszukujmy się, prezydent ma tych kierowców w du**e, nic by z tym nie zrobił, więc chyba lepiej nie gadac tak na tę budowę, a patrzec na nią z nadzieją, bo może dzięki niej coś się w Łomży ruszy.
Śmiejecie się z Kolna, że to wieś, z Białegostoku, że śledziewo, a czy widzicie fakt, że każde miasto naszego województwa rozwija się szybciej od nas? Taki mały Zambrów, a ile ma ciekawostek. Już nie wspomnę o tym, że tam ludzie NIE NARZEKAJĄ.
Zastanawia mnie tylko skąd się w Łomży bierze te wieczne niezadowolenie. W szkole tego uczą?

Prze_mo88, ja też jestem po wszystkim, również czekam na skierowanie na badania, kazali mi czekać aż zadzwonią i wtedy mam pojechać po skierowanie i być może w tym samym dniu załatwić paru lekarzy. podlegam pod Wrocław a Ty ?

mobile.de nie moble...

Wkońcu coś się dzieje, huraa

wstrzymajmy się jednak z optymizmem do momentu wjechania koparek na plac i wybudowania, bo jutro może się pojawić informacja o jakimś kruczku prawnym. Trzymajmy kciuki, aby się udało !!!

Hehehehe to sie jasiowi udało :D

Witam. macie jakieś namiary na kogoś kto jest w stanie załatwić jakąś prace zbiory itd w niemczech holandii gdziekolwiek za w miare dobre pieniądze???bo co za różnica jechać do wawy czy trójmiasta na budowe czy za granice he. jestem w stanie zapłacic chociaż wg mnie to nieładnie i niemoralnie. Cóż czekam na odpowiedzi...

za młoda jestes za jakies 3 lata zgłos sie do mnie dam ci zarobić :) szybko i dobrze

Treść jest ukryta

podziekuj tuskomłotkowi

Treść jest ukryta

Jak dzisiaj rano właczyłem kompa to pare liter mi nie działa a jak wcine Q to wogle mi sie komputer wyłacza. Teraz zeby napiac te literki musze je kopiowac i wklejac. Moze ktos wie co zrobic??

to ty stefcio nie wiedziales przeciez za jednym razem wybudowali odkryty basen w koncu polak potrafi

Treść jest ukryta

Prosze o odpowiedź jaka jest muzyka w piątek w yamie a jaka w sobote??

Treść jest ukryta

konkluzja ty nie badz taki madry bo pewnie nawet podstawowki nie skonczyles a juz sie wypowiadasz:) kolejna osoba co pisze po2nie:) no ale ktos musial takie glupie dziecko urodzic ( VizeV ) no chyba ze zostal adoptowany, a wychowali go murzyni wtedy by sie zgadzało:)

Treść jest ukryta

było oberwanie chmury a wy marudzicie że zalało boisko które położone jest w najniższym punkcie
w 2004 mało mi nie zalało samochodu jak postawiłem na śniedeckiego przy strzelnicy, woda sięgała już progów, cała woda szła z niemcewicza,

kebab jest super, przynajmniej nie smierdzi jakims starym miesem, ktore nie wiadomo czym bylo. wiesz co jesz :D pychaa

Ja też szukam - Gdzie jest Wally?
A wczoraj też szukałem drugiej skarpetki, widział ktoś może ??

Nie. Mam tylko na rok 2009

house - deep - soulfull whit WAWA,

komputer do wymiany

Popieram i czekam na otwarcie.

w białym jest taki koles, 13488053

Czesio, ja sie dziwie czemu Ty sie dziwisz no ;p

trzeba wiedziec co sie podpisuje. szkoda ze glupota nie boli

aha ;D z jednym schodkiem to mam nadzieję, że sobie poradzę ;) a wie ktoś może ile trzeba mieć punktów, żeby się tam edukować???

to umowa pomiędzy firmą a osobą prywatną....

kingdeo ja już składałem ankiet bez. przy WZ i jestem już po wszystkim a ponoć maja na sprawdzenie ankiety do 3 miesięcy i badania na sam koniec!

Karol-89, jeżeli chodzi o rozmowę z psychologiem to pytała mnie przeważnie o sprawy takie życiowe jak zachowuję się w różnych sytuacjach jakie decyzje podejmowałem ,a przeważnie jak rozwiązuje swoje problemy i innych. Bardzo patrzyła na moje zachowanie czy np. przewracam oczami, denerwuję się i trzeba jej patrzeć w oczy i rozmawiać jak ze zwykłym człowiekiem. Pytania były np. takie( jak pogodziłem swoich kolegów gdy się pokłócili jeżeli była taka sytuacja wiadomo, że na każde sytuacje nie będziesz mówił że nie miały miejsca więc na szybko musisz coś myśleć bynajmniej ja tak robiłem, było też pytanie co bym zrobił jeżeli mój partner w patrolu chce wziąć łapówkę i co bym zrobił? oczywiste jest to , musisz powiedzieć o tym przełożonemu po służbie jak zachował się twój partner! Wiele było takich pytań wiec na szybko jest ciężko wymyślać historie z życia, które nie miały miejsca a o czymś musisz z nią rozmawiać!

no i ch... kolejnego pier...pedofila mniej
pewnie sie z Prof.Samsonem spotka

rudy błazen z druhem

vodafone

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

madziuska w czym ten denzel lepszy od Łez, fakt że nie jestem jakimś tam wielkim fanem zespołu Łzy, ale ten denzel to konkretny niewypał, pseudogwaiazdeczka wylansowana przez bodajże Belgijskiego idola, która jest znana tak naprawdę tylko w Polsce gdzie obskakuje wszelakie festyny.
A nie powiem bio na Łzach było konkret ;)

pomozema

nie nie pomozemy! zdziwiony??? a mnie dziwi ze neimasz jeszcze play fresh xD

ale torbaaaaaaaaa:D

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org