Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OBCIACH NA CAŁEGO |
Zacznijmy wysyłać rządania odszkodowania za ciepłą wodę po 24, ja uzywam jej 90% po 24 kiedy to powinna byc ciepla a leci zimna. po drugie jesli Pan Prezes jest zapracowany i mieszka w naszej spoldzielni to znaczy ze na pewno pracuje pozno do rana - wiec kiedy sie myje? moim zdaniem woda moze byc wylaczona na 30 minut tak o 4 np. dla konserwacji czy przeplukania tam czegos.... zacznijcie od wysylania rzadan zwrotu nadplaty za ciepla wode kiedy byla zimna, przeczytalam dzis status spoldzielni i nie ma w nim nic o tej przygodzie z woda aha nie wiem jak to jest,ale chyba ludzi pamietajacy PRL myja sie raz na tydzien to moze takie cos bylo keidys normalnie czy nie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OBCIACH NA CAŁEGO |
przepraszam za jakanie sie
|
|
jasiu_smietana dzieki za info tym panom napewno podziekuje na nastepnych wyborach
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wszystko nalezy przeniesc poza miasto zeby nic nie bylo zeby trzeba bylo jechac 5 km po cieple bulki i inny asortyment ogrodzic miasto wielkim murem zeby nic nie wjezdzalo ani nie wyjezdzalo po co nam markety ceny sa konkurencyjne jedne z najwiekszych w naszym kraju, opamietajcie sie zacofani ciemnogrodzianie, wiecznie NIC wam nie pasuje, przeniescie sie do lasu ulepcie sobie lepianki i siedzcie jak sie wam tak podoba kolumb korkow nie bedzie cale skrzyzowanie zostanie calkowicie przebudowane
|
|
bulwers bo wiecznie tym ludziom się nic nie podoba jak czegoś nie ma to narzekają jak wybudują albo coś się dzieje to tez się nie podoba ciągłe marudzenie
|
|
idz ty glupia... bierz poki daja sie narobisz jeszcze w zyciu ,wiesz co to roznoszenie ulotek? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hmmm ja leze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |