niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie doczekał emeryturki tuskowej

Marian żeby wyznaczyc MS trzeba SAMEMU zadzwonić do kadr by ustalić Ci termin ! najlepiej jak najszybciej po zdaniu TSF bo teraz duzooo chcetnych i długooo sie czeka;) nie wiem czemu ty czekaz az sami zadzwonia;/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie doczekał emeryturki tuskowej

lejta sie ;)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Natalia00 co tu dużo gadać :) ssij fleta :D
Głąb to Głąb ... ;P

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

ja mam do sprzedania działkę w podgórzu 1300 m2 za 100 tyś. zł za metr wychodzi +/- 80 zł

Polecam p.Ewe z kazanskiej gabinet Cosmeo bo ostatnio obok otworzyl sie jakis nowy ma naprawde duzo wiedze i wie co robi

Tak mi powiedzieli w Komedzie Wojewódzkiej, że mam czekać na tel od nich! Sam też dzwoniłem, ale odp. była ta sama! Czekaj a zadzwonimy....Mówili coś, że jest tylko jedna sala komputerowa i wielu chętnych więc dlatego tak mozolnie to idzie! Ale pewnie fakt, że nie mam pleców robi swoje...

a co Ty wojto przyjaciol na forum szukasz?

ja rozumiem ze wakacje sie zaczely i ze do szkoly dopiero we wrzesniu, ale moze zajmij sie czyms pozytecznym a nie gnijesz przy kompie :)
zycie Ci ucieka

a co do "rozmowy" to ja preferuje Face2Face

Takos

To ze walka o venede trwa 10 lat to winna rady miejskiej i radnych ktorzy od 10 lat sie nie zmieniaja i bronia tych malych brudnych sklepikow. Ale dzis pozwolili na budowe obu galerii przy venedzie 6cioro bylo przeciw i 2 sie wstrzymalo wystarczy spojrzec na nazwiska i w nastepnych wyborach podziekowac zacofanemu towarzystwu z rady miejskiej a sa to:

Alicja Bandzul, Mariusz Chrzanowski, Jan Kleczyński, Jarosław Kozłowski, Wanda Mężyńska i Bogumiła Olbryś – wszyscy z klubu radnych PiS. Dwóch pozostałych radnych tego klubu – Paweł Borkowski i Wiesław Grzymała – wstrzymało się od głosu.

jasiu smietana, ksero jasia smietany z onetu. sam sie wysil na cos oryginalnego przestrzelencu.

co ten post ma na celu, hmmm..??

"ZABRAKOWAŁO" hahahahahahahahaha to bylo BOSKIE :P xD

BTW. Tak na marginesie mimo, że to nie moja sprawa, to uważam, że nieładnie jest mieszać w takie głupie 'spory' czyjąś rodzinę, zwłaszcza matkę...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org