czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
abepe Paetz obradował o molestowaniu...

zapytaj swoją dziewczynę jak chciałaby spędzić z tobą wieczór.
nastolatkowie pewnie spotykają się na dyskotekach lub w pubach,zaś trochę starsza młodzież,wydaje mi się, że wolałaby restaurację,kino a nawet zwykły spacer.
oczywiście na przywitanie obowiązkowo jakiś kwiatek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: abepe Paetz obradował o molestowaniu...

Dawno juz nie byłam w tym lokalu, i na pewno więcej tam nie pójdę.
Na samym początku stoi "pompowany" Goryl spoglądasz w prawo za barem "wiedźmy" z Loch Ness. Panienki z piszczącym głosem, które twierdza, że mają branie. Podczas wykonywania pracy wsypie im sie niechcący jakiś magiczny proszeczek - trochę zaklęcia i odprawiane jest małe Czary - Mary. Później nawet nie zwraca uwagi na stojącego obok konsoli udającego, że tworzy muzykę dj - do tego aby być dj trzeba mieć smykałkę lecz kolega sam sie przyznał ze wiele nie potrafi (ale chyba się zmotywował) choć nie warta jest gra "niewielka zamiana ról"
Osobiście do miejsca nic nie mam, lecz w tej naszej kochanej Łomży jest kilka fajniejszych klubów do spotkania się z znajomymi w większym gronie.

dosc przyjemnie jest w Retro :)

najlepiej to nic nie robic, bo po co... przeciez co by nie bylo to i tak jest zle! moze powinien stac selekcjoner przed wejsciem na st rynek i nie wpuszczac ludzi po 30 i dzieci do 18 roku zycia bo komus sie nie podoba! paranoja!!! wlasnie przez takich narzekajacych mrukow ta Lomza to takie zadupie. Po chu... cos organizowac jak wszyscy narzekaja!!! ehh zal

nie wypalilem powiedzialem ze mam pewienpomysl i patrze ze jedziecie tradycyjnie i oklepanie ...

granice 200 - 500 zł,

np. ja za M4 właśnie na poludniu płacę 450 zł odstępnego

DJ a Wodzirej to inna bajka! nie mowie tu akurat o kolesiu z Rzymianki tylko ogolnie, tak juz sie przyjelo ze czy koles puszcza eskowe hity na winampie czy robic cos swojego to i tak dla wiekszosci jest DJ :)

tak, jaka cena taka uroczystosc

Jak wie się gdzie trafić w Wawce czy innym mieście to zawsze człowiek jedzie płynnie, bezstresowo. Gorzej jak nie kuma się jak trafić pod dany adres. Wtedy zamiast zająć się jazdą ludzie wykonują jakieś dziwne manewry, jadą jak ślimaki wyglądając nazwy ulicy czy numeru, zajeżdżając innym drogę czy zbaczają ze swojego pasa. W pośpiechu bez kierkowskazów skręcają czy zmieniają pasy.

Znam kierowców, którzy jadąc do Wawy zostawiają auto na peryferiach a dalej autobusem lub tramwajem poruszają się. :)

dwa dania gorace, deser, na stole owoce,przekaski, lody itp.

moim zdaniem to wystarczajace, chociaz zalezy czy ktos chce zrobic chrzciny jako przyjecie trwajace max 3-4 godziny, czy impreza do bialego rana na styl wesela

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Ja jak Ja - a ty uważasz ze na chrzcinach powinno być 8 dań gorących i 50 przystawek??? co za ludzie , na chrzciny idzie sie dla dziecka i spotkac z rodziną lub znajomymi , to nie wesele ze chlejesz wóde całą noc ( wtedy to żreć sie chce ) bez przesady , jak dla mnie 2 dania to i tak dobrze !

p.s niedość ze przyjdą , nażrą sie to potem i tak dupe obsmarują , ze to nie dobre a to zimne itd..

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Zanim cos napiszesz to pomysl, a na wesele to nie idziesz dla mlodej pary tylko po to zeby sie najebac i wyrzygac pod stodola? 2 dania to 2 dania a nie napoje, przystawki, desery itd. Wszedzie menu jest podobne i koszt to min 90pln od osoby plus alkohol wiec 50pln to cena troche dziwna, nie sadzisz? 50pln to sie placi w kazdym innym lokalu w Łomży za dziecko ktore samodzielnie siedzi przy stole a nie za doroslego!

alkohol na chrzcinach?

Santreo

również polecam Poloneza nie wiem jakie są koszty ale jedzenie pyszne :)

Polecam amnezje. Sama robiłam tam chrzciny jakiś czas temu. Koszt 85 zł od osoby (za dzieci pół ceny). W tym zupka, 3 dania gorące, 5 przystawek, sałatki chyba 3, picie, owoce, ciasto. wszystko podane jak w domu, czyli nie dla każdego porcja tylko np. kotlety, frytki, czy jakieś inne jedzenie na dużym półmisku i każdy bierze ile chce, bo jeden zje całego kotleta, drugi pół, a trzeci nie chce. po imprezie wszystko panie spakowały mi do domu, wieć nic się nie zmarnowało:)

A propo wzrostu to słyszałem, ale nie wiem czy to prawda, że nie biorą do jednostek specjalnych (czyt. SPAP/BOA) mężczyzn powyżej 185cm. Ale zaznaczam, że nie wiem czy to prawda. Zresztą ja i tak nie mam aspiracji do AT :D

Ja polecam Baranowski, robiłam tam chrzciny 3 lata temu. Jedzenie bardzo dobre i na koniec też oczywiście wszystko zostało spakowane w pojemniczki na wynos. Nie pamiętam ceny w każdym bądż razie za komunie się płaci ok 85 zł za osobę więc pewnie podobnie. W zależności od tego co się bierze do jedzenia.

amnesia to tak jakby juz historia lokal sie zamknoł , z resztą od początku był na to skazany ! w sumie fajny był ale nie za takie koszty

zastanow sie i odezwij na meila ja z chęcia bym wynajął od ciebie tą kawalerkę

Oj napewno nie bedzie tak źle..Ale....ktoś z rodziny mojej koleżanki ubiegał sie o prace w policji i nie zaliczył komisji lekarskiej.Powód?!.Źle ta osoba wyglądałaby w mundurze..Czasami jak sie słyszy powody dla których ludzie oblewają to odechciewa sie wszystkiego:/..

w kuchni domowej na nowogrodzkiej

Gondolą po Narwi :)

wystrój, posiłek, muzyka czy też rodzaj wina zależy już tylko od Ciebie...

Może to nie gondola we Florencji ale jeżeli stać kogoś to również serdecznie polecam.

www.gondole.lomza.pl

jak jak ja ...oj żal czytać Twoich wypowiedzi!! 50 zł to normalna cena za chrzciny. TO NIE WESELE. to uroczystosc koscielna po której zaprasza się NAJBLIŻSZĄ rodzinę na uroczysty OBIAD. 2 dania to wystarczająco dużo. Zazwyczaj i tak drugie zostaje, bo każdy najje się na głodnego przy pierwszym daniu i przekąskami. Alkohol na chrzcinach jak najbardziej wskazany, ale zależy to często od rodziców dziecka i ich przekonań. Najlepiej urządzać w niewielkich barach, restauracjach gdyż trwa sezon weselny i te lepsze i większe sale maja w niedziele poprawiny.

Dobrze chodzi hahaha a w czym w trampkach ? Wpadnij do komisu na starym dworcu koło diavolo tam u Piotrka coś se znajdziesz jest BMW e30 np i jeszcze inne w tej kwocie.

Santreo

nie chce robic nowego tematu wiec pisze tu

Gdzie mozna kupic tuleje gumowo-metalowe , prosze o szybkie info bo zalezy mi na czasie.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Kiedyś to w Łomży kursy nauki jazdy prowadził LOK i Automobil Klub Podlaski. Nie wiem ile w LOK-u mieli aut, ale w Podlaskim 1- Poloneza, 1-FIAT 125, chyba 2- MALUCHY. Pewnie w LOK-u podobna flota. Nie wszystkie sprzęty pomykały po Łomży. Więc jak ulicami miasta przetoczyła się NAUKA JAZDY to nikomu pewnie to nie przeszkadzało. Samochodów było kilka razy mniej. O korkach nie wspomnę. Nie było wcale. Teraz mobili jest tyle, że zaparkować od 10.00 do 18.00 w mieście graniczy z cudem. Samochodów kilka razy więcej i jeszcze te "L". Dziś widziałem numery BI, BIA, BWM, BBI, BSK, BKL, BZA, BGR, BS, NO, NPI, NMR, WOR. Jak do tego grona dołoży się BL i BLM w ilościach po kilka sztuk to wychodzi na to, że po Łomży jeździ codziennie kilkadziesiąt aut ze znaczkiem "L" na dachu. Do tego dorzucamy "L" EGZAMIN i przejechanie Łomży od Zjazdu do BP zajmuje 15 - 20 minut.

widziałem że dzisiaj kosili przy szosie zambrowskiej.

PS: oraz kogo kategorycznie nie polecacie jeśli tacy są w Łomży i okolicach, bo to też ważne

dzieki wszystkim juz wiem ile moge zadac i juz daje ogloszenie

Dokładnie taaaak "dobry123"! Ja mam inne pytanie! Nie wiecie może o której PERFECT zacznie grać? Bo nie wiem o której mam ze znajomymi przyjść, a wcześniej to nie ma sensu... Proszę o odpowiedź! Pozdrawiam wszystkich fanów PERFECTU! ;)

jak coś to pozostaje szlifierka...

PREZES MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

hehehe regionem bo patrz jak masz np. 3004 to 4 oznacza europe jakbys mial np. 3002 no to 2 nie wiem tam ameryka czy cos tam

Nawiązując jeszcze do pytania o gondolę:
- ile taki rejsik kosztuje?
Z tego co mi wiadomo około 200zł/h,
- ile osób na tę gondolę wejdzie?
Do 12 osób.
- jaki jest czas takiego rejsu?
Myślę że 1,5 h to wystarczająco długo na wodzie.
- i czy np jak wejdzie na nią 6-8 osób to czy można sobie zamówić wolną gondolę, tylko dla swojego towarzystwa?
Tak,
Resztę bardziej sprecyzowanych i ugodowych pytań co do rejsów pod tel. 601 392 688

Tak długo się jeszcze będzie działo dopóty, dopóki w pracy Policji i Prokuratury najważniejszy nie będzie człowiek, ale statystyka. A swoją drogą, zdjęcia na stronę to pewnie poszły z sieci, nikt przy zdrowych zmysłach trawki by nie fotografował, tym bardziej, że jak widać powyżej na forum mamy wybitnych ekspertów:)

szydzenie z Elwisa ktory chcial zakupic tel:)

Szkoda, że wcześniej nie wszedłem, bo bym zrobił mirror ;-) Dziwny chłop jest... tyle czasu dla całego Świata udostępniał filmik, a po jednym temacie na forum odrazu usunął. Kto ostatnio oglądał to moze w cache przeglądarki się uchowało.... Pomogę w odzyskaniu ;-)

http://samochodynawesele.tnb.pl zapraszam ;)

a gdzie jest te solarium shaq?

o 16 ;P

qrde ludzie głupio sie pytacie o ktorej. no wiadomo ze wieczorem gra, przeciez nie o 18.

Popierdolone masz w głowie

Lepiej siedz w chacie przed telewizorem bo niedaj boze jeszcze zmokniesz .

relacja z pierwszego dnia (zdjęcia i wywiad z trenerem) na stronie sportowa.lomza24.info

heh, uszczelka poszła

może pójdę do Stokrotki

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

kicia899 oj sie mylisz tylko wybrani podchodza do matury, ja nie pisze z perspektywy ucznia, ale juz nie wazne, mature i studia mam dawno za soba, wiec mylicie się, moze uczniowie tak to widza, ale rzeczywistosc jest inna, a szkola jest nastawiona, by przyjmowac kazdego, chodzi oczywiscie o kase, ale tez nie chca stracic renomy, wiec do matury dopuszczane sa tylko wyjatki, a jednak w dzisiejszych czasach matura jest potrzebna, przynajmniej na pewno nie zaszkodzi, zawsze mozna liczyc nawet na szczęście, że moze sie uda albo sie przylozyc, tylko ta szkola tego wszystkim nie oferuje, wiec dla mnie bez sensu jest konczenie sredniej, aby chodzic, to juz lepiej jest pozostac z tym zawodowym wyksztalceniem albo wybrac szkole, w ktorej podejscie do matury jest zapewnione

Macie ludzie problemy.
Ja raz widziałem ładną w MPK i nie robię nagonki, kto ją zna.
Jest dużo innych ładnych dziewczyn w Łomży, najprostszym sposobem w tym przypadku jest regularne uczęszczanie do kościoła. Tylko uważaj, żebyś jakieś za dużo religijnej nie poderwał. Jak jej nie spotkasz to trudno, jest setek innych.

NIE RÓB NAGONKI . . .
Według Twojego opisu to mogie Ci zapodac kilkanaście linków, ale nie będę robił offtopu.

Józef Piłsudski

może lepiej jej nie szukaj he

a co jeśli ją znajdziesz a ona okaże się "niefajna" ?

a tak to chociaż masz fajną fazę he

tak czy siak powodzenia

Takos

ja jo znam

Józef Piłsudski

Super ludzie.

Dziękuję wszystkim za opinię i cenne rady!
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie miejsca zakupu tych rzeczy ale tylko w łomży bowiem nie mam już zbyt wiele czasu na dalsze wyjazdy

sprawdz na stopach:D

Fin napisał: madzius ty gruba swinio masz zakaz wchpdzenia na moj profilasek !!!! rubasiebez szkoly!!
sorencja mialo byc G.R.U.B.A.S.I.E!!!!!!!!!!

ps. a kto ci dal takie prawo ze mozesz komus rozkazywac czy zakazywac wychodzic z domu:) takim jak ty debilom tez sie powinno zakazywac wychodzic z domu od razu by sie lepiej po Łomzy chodzilo jakby zmniejszyla sie ilosc debilstwa na ulicach:)

VizeV napisał:madziusmadzius japa ! Ja nie mam problemów gruba :D

ps. chyba jednak masz ze swoja glowa problemy proponuje zaczac sie leczyc moze jeszcz nie jest za pozno:)pozdrawiam:)

Santreo

he he bo on też upadł i biedak podnieść sie nie może a nikt nie chce mu reki podać tylko każdy na niego sika ciepłym moczem

a tak wogóle to w każdą środę GYROS jest w cenie promocyjnej po 11zł ;) ps. czekam na wypowiedzi zawistnych :D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jest spoczko tylko juz mnie nudzi ta rozmowa z tobą
strasznie monotonna jest
weź wymyśl coś nowego

po 1. jest tutaj taka opcja jak SZUKAJ wystarczyło tam wpisać to czego szukasz a wyskoczyło by Ci multum takich samych tematów !

po 2. wątpię żebyś w Łomży coś znalazła odpowiedniego... może na ul krótkiej lub ul.długiej obok Rossmanna ...

pamietajcie tylko na wyborach o tyh ludzikah kturzy opowiedzieli sie przeciw lub wstrzymali: Alicja Bandzul, Mariusz Chrzanowski, Jan Kleczyński, Jarosław Kozłowski, Wanda Mężyńska i Bogumiła Olbryś, Paweł Borkowski i Wiesław Grzymała(x2)

rudy błazen z druhem

w rzyció nie sóyszaóem :P

Treść jest ukryta

a po co wogóle zdawać wy..erdol do kosza albo z nowego mostu zrzuć fajnie plusknie.

i bardzo dobrze :)
ja też się cieszę :D

wszystko nalezy przeniesc poza miasto zeby nic nie bylo zeby trzeba bylo jechac 5 km po cieple bulki i inny asortyment ogrodzic miasto wielkim murem zeby nic nie wjezdzalo ani nie wyjezdzalo po co nam markety ceny sa konkurencyjne jedne z najwiekszych w naszym kraju, opamietajcie sie zacofani ciemnogrodzianie, wiecznie NIC wam nie pasuje, przeniescie sie do lasu ulepcie sobie lepianki i siedzcie jak sie wam tak podoba

kolumb korkow nie bedzie cale skrzyzowanie zostanie calkowicie przebudowane

Istnieje coś takiego jak Biuletyn Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Łomży. http://www.um.lomza.pl/bip/

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

... jak w temacie czy nadaje sie na przebalowanie albo przegadanie nocy z kolezanka, standard lomzynski czy raczej cos wiecej? Dzieki za opinie

dla mnie dziwnie jest np to dlaczego on "kupywal" a nie "kupowal"

rudy błazen z druhem

a gdzie jest akademicka

tam gdzie PWSIiP :D
to ta ulica przy Poznańskiej, vis a vis Urzędu Celnego :D

Dziękuję za pomoc. Proszę jeszcze o nr tel. jeżeli posiadacie:))

gdzie i kiedy mozna sprawdzic wyniki z matury?

rudy błazen z druhem

Sprzedam kalendarze militarne za 5zł od sztuki

Tak,możesz się dowiedzieć.Musisz umówić się z psychologiem u którego miałeś test na rozmowę...

K...wa chyba już czas żeby i u nas coś się zaczeło dziać jakieś normalne kino sklepy firmowe oprócz tych które są i mają ceny kosmosu

a ja się dziwie, że on szukał i bravo ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org