Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panie posle Kołąkowski dziękujemy za życzenia wielkanocne |
kocham jasia smietane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panie posle Kołąkowski dziękujemy za życzenia wielkanocne |
Treść jest ukryta
|
|
wojto znam dobra zabawe i sposoby na rozruszanie towarzytwa inne niz jakies wulgaryzmy ;) opanuj sie i trzymaj fason no ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
sam sie ogarnij miles chodziło mi o ten czat lomza na wp który wcześniej polecił kolega mistrz 418 naucz sie czytać ze zrozumieniem jak ty podstawówkę skończyłeś??
|
|
ja to bym jej pokazał życie w łózko jakby była taka łatwa. szkoda piwa dla niej więcej nam zostanie bajobongo
|
|
Założycielka wspaniałego tematu na tym forum i znawczyni od resocjalizacji chyba zajebała focha ,bo coś milczy... A szkoda.... Halo pani psycholozko co z panią...??? "To nowa era, robi Ci z mózgu szlam.. Za swoje ruchy ty odpowiadasz sam "
|
|
bajobongo ja nigdzie bym z wami nie poszła wojto a ty taki mądry jesteś brak mi słów na to wszystko poddaje sie nie da sie z was ludzi zrobić
|
|
Hahaha to żeś się gwiazdo popisała :) Normalnie zabłysłaś swoim zapałem do " naprawiania" ludzi ;) Może zastanów się nad zmianą kierunku ,bo psycha Ci siądzie.... "Kończy się twój czas, pozostajesz bez szans... Pytań brak, jesteś sobą lub kogoś grasz.. To nasz świat, przeciw kurestwu pakt"
|
|
to nara zlosnica chyba sie załanała biedaczka jeszcze będziemy musieli na psychiatrę jej się składać bo w jakąś depreche przez nas wpadnie he he
|
|
amicja padla gdy trafila na pierwszy pszypadek? zmien kierunek
|
|
elegancki każdy od czegoś zaczyna. ty pewnie nawet szkoły średniej nie skończyłeś bo to widać a o człowieku świadczy jego kultura osobista której większość ludzi tu się wypowiadających po prostu nie ma. czy sprawia wam przyjemność z wyśmiewania się z innych??
|
|
Zgaduję ,że pochodzisz z jakiejś zabitej dechami wiochy i masz wielkie plany co do swojego życia by zabłysnąć przed swoim wścipskimi sąsiadami by wstydu nie było.... Chyba nie zrozumiałaś Szanelki sarkazmu o naszych zaje**** szkołach w Łomży :P A z tego jak się wypowiadasz świadczy ,że ta szkoła ma słąbą renome ,albo znajduję się na księżycu :P Skąd Ty się w ogóle urwałaś ???? " Każdy chce być najmądrzejszy, Najważniejszy choć nie kuma... W postradanych rozumach tylko jeden postulat... Rodzi się dzieciaków chcica, rodzi się kur*** Nie jestem pierwszy, który powie mnie to nie zachwyca..." Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
elegancki ja tez sie z tobą zgadzam jestem bardzo rozpieszczona i zawsze miałam wszystko o czym pomyślałam dlatego czuje sie lepsza od was i może dlatego wybrałam ten kierunek bo szkoda i zagubionych ludzi którzy mieli ciężkie dzieciństwo i dlatego sie zagubili dziekuje moim rodzicom za wszystko i tak jestem lepsza od was:)
|
|
najlepiej na Szanelke sarkazm zrzucic :) chcialam byc mila :D a wyszlo jak wyszlo :) kolezanka zlosnica u mnie jakas patologie wykryla juz na pierwszym roku, to chyba sukces, chociaz taki nie do konca bo po diagnozie "naprawiac" mnie nie miala juz ochoty.... beznajdzienym przypadkiem chyba jestem :P Elegancki, no chyba ze zlosnica zbiera sily i zaraz sie tu nam oberwie :)
|
|
no wiesz nie kazdy jest biedny moze panienka ma nadzianych rodziców i dlatego tak sie nosi
|
|
zlosnica wybrałam kilka Twoich "kulturalnych" wypowiedzi: * "pełno tu gówniarzy którzy są chamscy" * "da sie was "naprawić" " * "nie da sie z was ludzi zrobić" * "bo lobie sie użerać z takimi baranami" * "świadczy jego kultura osobista której większość ludzi tu się wypowiadających po prostu nie ma" * "elegancki ja tez sie z tobą zgadzam jestem bardzo rozpieszczona i zawsze miałam wszystko o czym pomyślałam dlatego czuje sie lepsza od was i może dlatego wybrałam ten kierunek bo szkoda i zagubionych ludzi którzy mieli ciężkie dzieciństwo i dlatego sie zagubili dziekuje moim rodzicom za wszystko i tak jestem lepsza od was:)" * "miałam wszystko najlepsze i dalej tak jest. idę przejechać sie swoim mercedesem po mieście żeby sie odprężyć bo mnie irytujecie" Przepraszam, nie ja to pisałam tylko są to Twoje słowa. Zacytuję przysłowie "W cudzym oku źdźbło, a w swoim belki nie widzi."
|
|
chyba zlosnico nicki ci sie jebnely "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Żoau ale MasaViV zakładał to forum i pierwszy wpis jest na 26 stycznia 2008 a dziś jest 23 czerwca 2009 więc skoro MasaViV pisze dziś takie rzeczy to chyba mu z Policją nie wyszło i teraz się denerwuje że dzieci co mają 19-20 lat mają większe szanse od niego ;] A poza tym te dzieci co mają 19-20 lat nie będą pracować na najważniejszych stanowiskach, nie będą dowódcami, nie będą pracować w wydziałach kryminalnych etc, anie nie będą z AT ale tylko OPP bądź na komisariatach dlatego nie uważam żeby te "dzieci" nie poradzą sobie z taką robotą. Zresztą jaki wg Ciebie jest odpowiedni wiek na pracę w Policji???????
|
|
nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie w *** was zrobilem
|
|
Masa ostatnio dales popis, chiho bondz. wiek 20 lat jest dobry by zaczac prace, nie musi przeciez byc od razu asem, w zyciu wiele sie nauczy i jak mowi karol majonc 30 lat bedzie dobrym "psem". i jakos wole takich kolo 30 bo mozna z nimi porozmawiac, a nie tylko sama formalnosc. Santreo
|
|
Natalia00 J.A.P.A !!! hah Ty idiotko nie denerwuj sie tak kiedy piszesz bo ci sie klika po kilka razy to samo :P
|
|
kurw* elegancki co ty pierdolisz za głupoty już do końca ci coś na mózg padło. weź ty się ogarnij bo wstyd przynosisz
|
|
nie dotknął bym takiego syfu ogarnij się kolego i idź na piaskownice a nie tutaj sie wypowiadasz żenada rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Odezwała się gwiazda disco polo :)) Prosimy pokaż Nam na co Cię Nasza wschodząca gwiazdo pedał*** stać :)) " Jeden błąd i Cię nie ma" :))
|
|
"PRYZMAT" który się mieści w tym samym budynku co "Kontakty" a wchodzi się od strony sklepu "ABC"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |