Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowszy sondaż: PO przegrywa z PiS |
Tzn jeszcze go nie mam ale zamierzam zrobić w te wakacje..A kolczyk mam ale tj helix i z tym raczej na pewno problemu nie bedzie..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowszy sondaż: PO przegrywa z PiS |
|
602632755
|
|
dziewczyna ktura wczoraj w godzinach wieczornych wpadla do studzienki bo pokrywa nie byla zamknieta. byla ubrana w spudnice w paski, zielony berecik, czerwone szpilki. miala ze sobo torebke bronzowo. i wlasnie mam pytanie w zwionzku z tym, za ile mozna dostac na skupie te pokrywe od studzienki? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Aha :) wiem, dziękuję napewno tam zajdę!!!
|
|
sylwka0884 mi sprawia i to wielką lubię poniżać innych a poza tym wszystko dla ludzi życie jest piękne
|
|
he he dobra zabawa to najważniejsze pożartować i pozgrywać się z innych zawsze można a ty nie bierz do bani moich słów bo nie chce cię mieć na sumieniu elegancki i nie błyszcz tymi słowami piosenek bo to głupie sam byś wymyślił coś mądrego rudy błazen z druhem
|
|
o panie o panie tylko nie ruchanie :D Elegancki to chyba jaki raper a myślałem, że rapery upadli
|
|
Vizev ja sie nie denerwuje po prostu 2 razy sie wyslalao a idiotka to mozesz swoja mamusie nazywac bo takie glupie dziecko urodzila:)
|
|
chcica :) żartuję ! dobrze ze go szuka:) może cos zgubił akurat:)
|
|
Nie. Właśnie tak nie chcę. Wolę sama na to zapracować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |