Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co jest kontrowersyjnego w tym utworze? bo bojkotują go radio opole, radiowa tró |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co jest kontrowersyjnego w tym utworze? bo bojkotują go radio opole, radiowa tró |
namiary_zamiary spójrz prawdzie w oczy - przez panienki leczysz kompleksy. Ja chce panienkie ładną, inteligentną, z która można fajnie pogadać. Chce, żeby kumple mi jej zazdrościli a nie zabawiali się z nią za moimi plecami. Ogarnij się, to może coś poderwiesz, poprostu może się zacznij myć !!!
|
|
Re: co jest kontrowersyjnego w tym utworze? bo bojkotują go radio opole, radiowa tró |
To ja trochę z innej beczki..Moja koleżanka miała TSF i TWO w maju ale sie nie wstawiła.Z pewnych względów pojechac nie mogła.Twierdzi ze do swojego "opiekuna" dodzwonic sie nie moze i nie wie co teraz zrobić:/..Słyszałam ze jak ktos sie nie wstawi w wyznaczonym terminie to musi odczekac rok by móc znów podchodzic do egzaminu.Prawda to???
|
|
Proste ,popieram KGB. W Łomży modne zaczęło robić się ,że albo jesteś kurw** ,albo frajerem... Nic dobrego ,a jak szukasz panienek do ruchan** to sam jesteś męsko dziwk** i się puszczasz... A jak masz więcej pytań ,to może pomoże Ci w tym "Najlepsza Partia w Mieście" tylko w nowym wydaniu :P mniejszym niż kiedyś :P "Komercyjne gwiazdy wyginają się na klipach.. A na mikrofonie płynie padaka i lipa... Wykozaczone łajzy mają groźne miny w klipach.. ...Ale nas nie oszuka żadna podrabiana pipa**"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
OjciecR chodzi Ci oto ze w miejscu imienia i nazwiska mam wpiasane madzius? Zmienilam dlatego ze jakiemus imbecylowi zachcialo sie zabawy. a jesli chodzi o problemy osobowosciowe to VizeV jest przedstawicielem tejze grupy:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |