niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co jest kontrowersyjnego w tym utworze? bo bojkotują go radio opole, radiowa tró

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co jest kontrowersyjnego w tym utworze? bo bojkotują go radio opole, radiowa tró

namiary_zamiary spójrz prawdzie w oczy - przez panienki leczysz kompleksy. Ja chce panienkie ładną, inteligentną, z która można fajnie pogadać. Chce, żeby kumple mi jej zazdrościli a nie zabawiali się z nią za moimi plecami. Ogarnij się, to może coś poderwiesz, poprostu może się zacznij myć !!!

Re: co jest kontrowersyjnego w tym utworze? bo bojkotują go radio opole, radiowa tró

To ja trochę z innej beczki..Moja koleżanka miała TSF i TWO w maju ale sie nie wstawiła.Z pewnych względów pojechac nie mogła.Twierdzi ze do swojego "opiekuna" dodzwonic sie nie moze i nie wie co teraz zrobić:/..Słyszałam ze jak ktos sie nie wstawi w wyznaczonym terminie to musi odczekac rok by móc znów podchodzic do egzaminu.Prawda to???

Proste ,popieram KGB.
W Łomży modne zaczęło robić się ,że albo jesteś kurw** ,albo frajerem...
Nic dobrego ,a jak szukasz panienek do ruchan** to sam jesteś męsko dziwk** i się puszczasz...
A jak masz więcej pytań ,to może pomoże Ci w tym "Najlepsza Partia w Mieście" tylko w nowym wydaniu :P mniejszym niż kiedyś :P

"Komercyjne gwiazdy wyginają się na klipach..
A na mikrofonie płynie padaka i lipa...
Wykozaczone łajzy mają groźne miny w klipach..
...Ale nas nie oszuka żadna podrabiana pipa**"

Treść jest ukryta

OjciecR chodzi Ci oto ze w miejscu imienia i nazwiska mam wpiasane madzius? Zmienilam dlatego ze jakiemus imbecylowi zachcialo sie zabawy.

a jesli chodzi o problemy osobowosciowe to VizeV jest przedstawicielem tejze grupy:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org