poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ETYKA POPAPRAŃCÓW

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ETYKA POPAPRAŃCÓW

no i jeszcze nie byłem :)

Witam . Mam 14 lat nie dawno zdałem kartę motorowerową i zamierzam kupić jakiś motor . Interesują mnie szczególnie ścigacze lecz jakim enduro lub skuterem też nie pogardzę . Czekam na porady oraz jeśli ktoś ma jakieś na sprzedanie to pisać .

Kup sobie od razu samolot ;D

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

Ehh chyba mnie nie zrozumiałeś . Chodziło mi o ścigacza o poj. 50 cm3 .np. Aprilia rs 50

Możesz kupywać maszyny do 50 ccm (to pojemność silnika),ścigacz dla Ciebie to tzw. udawacz, czyli imitacja ścigacza z silnikiem 50 ccm. Masz do wyboru udawanego enduro, też 50ccm. Możesz kupić też jakieś starego Simsona lub po poprostu skuter. Gdy interesujesz się techniką, lubisz grzebać w motorze, kup Simsona. Pewnie wolisz wsiąść i poprostu pojeździć, bierz jakiś skuter. Daj odp. co chcesz z Tego zestawienia i jaka kasa, wtedy coś dobierzemy.

Kolega ostatnio taką zakupił i narzeka na wysokie spalanie . Poza tym rodzicie nie chcą za bardzo się zgodzić na coś większego . Dla mnie jakaś 50 by była dobra na pierwszy motor .

mam do sprzedania peugeot speedfight 2006 rok tylko 6000tys km przejechane. za 3300pln w pelni sprawny.

a czy orientuje sie ktos ,uprawnienia robione w skandynawi, takie jak wózki widłowe ,koparki i inne sprzety są w polsce akceptowane. Za odpowiedz dziekówa ________________--------------------------------_______________

Odsprzedam Zelixę 15mg 47 tabl. po mojej kuracji za 90zł.

Kupiona na początku kwietnia 2009 legalnie na receptę w aptece za 129,65 zł (cena nadal na opakowaniu).
W razie wątliwości mogę przesłać zdjęcia.
Kontakt: gg 2084080, proszę pisać nawet jeśli jest "niedostępny", na pewno odpiszę.
pozdrawiam

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

Treść jest ukryta

na ogół jestem kulturalna osoba ale to co sie wyrabia na tym forum to przechodzi ludzkie pojecie. pełno tu gówniarzy którzy są chamscy i ich wypowiedzi zamiast pomagać ludziom to ich obrażają. strach tu założyć jaki kolwiek temat bo spotka sie on z krytyką i głupimi odzywkami. tu właśnie widać jaki jest poziom intelektualny młodzieży która nic jeszcze nie wie o życiu.

Cześć, szukam łatwych i chętnych panienek znacie takie proszę o namiary gdzie szukać poza burdelami ???

Kupuj Yamahe TZR 50

Nie jestem rolnikiem, a raczej typowym szczurem miejskim (nawet mogę się pochwalić kilkupokoleniowym stażem łomżyniaka - z czego, wbrew wszystkiemu i wszystkim, jestem dumny), ale leśnikiem chętnie bym został, niestety, trochę na to za późno. Jednak irytują mnie plujące spalinami machiny przejeżdżające obok podczas spacerów w lesie czy pod miastem. Ot, kwestia wrodzonej wrażliwości lub jej braku. Racja, że nie każdy quad niszczy środowisko, że wszystko zależy od człowieka, który nim kieruje. Niestety, autor tematu wyraźnie pisze: DO LASU.

Więc pytam: masz własny las? Lub będziesz jeździł po czyimś prywatnym, któego właściciel dał Tobie pozwolenie? Jeśli nie to WON Z LASU.

HeH jak glupi temat to sie nie dziw ze krytyka i glupie odzywki ;]

Wie ktoś możne czy będzie organizowana w najbliższych dniach w Łomży

he to nie wiem czy znajdziesz taką na jedna noc. dziewczyny nie są takie łatwe jak by sie wydawało co niektórym

Treść jest ukryta

na ty forum jest dużo pajaców z tym sie zgodzę ale żeby od razu chcieć ich nawrócić to lekka przesada nie da sie naprawić świata musimy go zaakceptować takim jaki jest

sam swoją zamnkij

cabonis

zaden ze mnie kozak ze swojego doswiadczenia wiem ze chca sie pukac tak samo jak my tyle ze zadna o tym otwarcie nie powie a ty wojtus iwdac ze masz powazny problem wiec zacznij naprawianie swiata od samego siebie

p.s. to nie jest czat tylko forum i ogarnij sie chlopaku

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

miles85 a co wszystkie dziewczyny od razu przed tobą nogi rozkładają że twierdzisz ze są łatwe?? czy jak? bo nie wiem o co ci chodzilo

a co ty szanelka dobrej zabawy nie znasz ***** trzeba rozruszać te towarzystwo same zjeby tu wypisują

przeczytaj moj pierwszy post i postaraj sie go zrozumiec kazda jest inna jak kazdy facet rozbawila mnie zlosnica bo mysli ze kazda kobieta jest dziewica do slubu a w samej lomzy jest mnostwo kobitek ktorae lubia sie poprostu bawic i cale szczescie ze tak jest

ja jestem latwy :}
miles ma racje, tylko dodaj ze po 20 roku to juz rzadna nie ma oporuw

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

a co do rozkladania nog przedemna niestety az taki zajebisty nie jestem ale moze kiedys ;}

zamknijcie mnie

Józef Piłsudski

a co do rozkladania nog przedemna niestety az taki zajebisty nie jestem ale moze kiedys ;}

Józef Piłsudski

dobre i raz w tygodniu jakieś świeże mięsko. ja szukałem na czacie ale tak jak już pisałem to tylko małolaty które piszą i nic więcej

h*j ci w d*pe szanelka
postawie piwo bajobongo

sznelka pójdziesz na dwa baty? to opowiedz mi o tych swoich fantazjach trochę lobie takie szmaty
to jak zabawimy sie?

Brak litości, nasz system wartości
Łamię kurestwu kości, dla nich nie ma świętości...

Szkoda pani ,bo walczyła odważnie...

....Udawaj ,że nic nie wiesz..bo sam se zaszkodzisz...

MasaViV na tym forum to już każdy wątek był chyba poruszany ale jakby chciał wszytsko przeczytać to trochę by mi to zajęło ;]

aaa pierwszy rok... wszystko wyjasnione

Józef Piłsudski

he nie mieszkam w Łomży i tu nie studiuje poza tym wasze miasto nie posiada takich kierunków a te szkoły które wymieniłaś są bardzo słabe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org