niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwłok w

jasiu smietana to chodź sie spikniemy czemu ja nie trafiam na takie łatwe? skąd wy je bierzecie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwłok w

stan sie dostepny na GG, wpisz w pole miejscowosc Warszawe, klepnij jakies ladne imie a same bendo hcialy z tobo "poklikac" ;P raz w tygodniu trafi sie ktura zrobi to 'od zaraz'

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

Re: i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwłok w

zgubiłem smoczek,a mama nie ma pokarmu,tez chcę piwo

jasiu.... Ty to jestes...

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

Re: i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwło

dzieki wojto

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Re: i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwło

a to sie popisales :)

chociaz ja wole jak sie mnie bije niz wyzywa ;)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

postaram sie o dobry mlotek ;]

rudy błazen z druhem

a moze by tak zaprosic na piwo zlosnice,-opowie nam o zyciu

Santreo

a co do ciebie szanelka to chętnie cię pizn* tym młotkiem od jasia skoro to lubisz a może masz jeszcze jakieś fantazje to postaram sie je spełnić

e tam sie znasz, wojto
nie dla ciebie moje fantazje

Treść jest ukryta

jesteście dla mnie za trudnym przypadkiem jak na pierwszy rok moich studiów a kierunku nie zmienię bo lobie sie użerać z takimi baranami

Właśnie widać ,że nasza pani psycholożka nie ma doświadczenia ,a udaje nie wiadomo kogo....ogarnij się ....

" Otwórz oczy to nie może iść na marne
Szacunek dla ludzi, których domem Zakłady Karne"!!!!

Właśnie zobaczyłem ten wątek oraz jej profil i tak się zastanawiam czy ta madziuś ma łańcuch złoty z napisem madziuś na tym zdjęciu z nk? madziuś madziuś??? - ona chyba czułości od rodziców nie zaznała...

To się ciorcie pomyliłaś he he... Masz te mniemanie na swój temat Ha...
Nie będę Ci tu na forum okazywać swojego świadectwa ukończenia szkoły...
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam zamiaru błyszczeć :P

" Te bez szkoły jak i po uniwersytecie...
Jednakowo głupa palić umiecie..

" Elastycznie się zmieniasz dla kariery..
tu nie będzie mydlanej opery...
weź swój łeb zresetuj będę z Tobą szczery....

sznelka to co z moja propozycje? zostaw w spokoju naszą zlosnice jej intelekt nas przewyższa haha

Jak masz kilka ton to warto sprzedać ,ale jak mniej to lepiej wywalić do pojemnika z napisem papier bo za benzynę Ci się nawet nie zwróci ;)

Chyba z chu*** spadłaś jak myślisz ,że z tego powodu możesz być od kogoś lepsza...Ha Ha Ha Ha...
Nie mogę z Tobą normalnie...

Przez takie panie jak Ty świat się robi kur*** nikt Ci jeszcze nie powiedział ,że głupotą świecisz???

"Lecz, jak sądzę, te pieniądze i tak nam nie dadzą rady..
Bo światem naszej mniejszości rządzą honoru zasady!!!
Do końca w porządku pewny bądź i bez obawy,
Od frajerstwa dystans ,
A dla braci swoich prawy..
Jeśli ryzykujesz, nie rób z tego zabawy..."

elegancki nie obrażaj mojej narzeczonej bo ci napierdole w ten pusty łeb. ja tam chce taka panienke a bardziej jej samochod

jak im sie chce to czemu nie dają??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org