czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Długie ręce Kremla - zginął, bo znał prawdę o katastrofie smoleńskiej

do Karol - 89

Zgadzam się z Twoją ostatnią kwestią;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Długie ręce Kremla - zginął, bo znał prawdę o katastrofie smoleńskiej

ok... odjebcie sie od Dja , dobrze że w Łomży ktoś zaczyna coś grać , zobaczycie jak za 5 lat bedzie drugi Tiesto, i bedziecie wspominac jak to każdy z nim kiedyś w 7kier nie melanżował hehe... , co do lokalu byłem tam tylko kiedyś pare lat temu jak powstał i właścicielem był Grzesiek, wtedy było naprawdę ok. , po zmianie szefostwa zrobiła się zwykła speluna.. byłem raz , wszedłem , zobaczyłem , poszedłem ... reputacji tak łatwo teraz nie naprawią , ale skoro niektórzy mówią , że sie wiele zmieniło , to druga strona barykady zamiast siedzieć na dupsku i pieprzyc mogłaby sie wybrać i naprawdę zobaczyć czy coś sie zmienilo... a co do autora to dziecko jakies jestes podkreciłes dwie ksywki gdzies od kogos i lecisz do domu szybko temat zalozyc ... ogarnij sie ...

Takos

Treść jest ukryta

Sienko, zgadzam sie z Tobą..Jesli Twoim zdaniem byłam złośliwa to wybacz:]..To jest forum wiec nie warto publicznie sie wykłócać:).Jesli za pare lat pracowałybyśmy razem to nieźle zaczynam:].A tak w ogóle to na jakim etapie postepowania juz jesteś??

Do Karola-89..Wcześniej wspomniałam ze rezygnuje z policji ale nie dlatego ze ta rekrutacja jest bez sensu.Po prostu denerwuja mnie te miesiace oczekiwań.A ja nie mam czasu.:/Musze wybrac albo policja albo dalsza nauka..Do policji bardzo chcialabym sie dostac i to nie dlatego ze mam taki kaprys.A jesli sie nie dostane to bede miała rok w plecy:/.Nie wiem nawet czy w Twoim wczesniejszym poście chodzilo o moja wypowiedz:]Ale wolałam sprostować:]Pozdrawiam:*

Koxiku69-żadne inne słowo mi tu nie pasuje:):):):].Ale dobra,dajmy na to ze mam dzisiaj zły dzień, ot tak, po prostu:*. A jak Tobie idzie proces rekrutacji??

Pewnie bo w wwa jest wieksza konkurencja. A wie ktos gdzie mozna zrobic uprawnienie na HDS?

Oj sienka jaka ty szczęśliwa , aż żal d***e ściska. Poczekamy zobaczymy jak długo popracujesz w tym systemie totalitarnym . Nie chce cię zniechęcać a wręcz przeciwnie , od tej chwili będę cię namawiał żebyś nie zrezygnowała, taka cudowna przyszłość cię czeka , zostałaś przecież policjantką. Ciekawi mnie tylko kiedy pałą albo siekierą od jakiegoś naćpanego kolesia dostaniesz. Nie życzę tobie tego ale w służbach mundurowych to wszystko możliwe.........

A ja zakładam działalność gospodarczą , będę tłukł prawdziwą kasę , a nie narażał swoje cenne życie za parę złotniaków i właził dla komendanta w d**e....

Treść jest ukryta

No coś ty sienka nie odchodż , tak pięknie piszesz o tej twojej nowej pracy , że utwór ci napisałem, a brzmi on tak :

Jadą , jadą chłopcy, chłopcy radarowcy, nie pomyłka to dziewczyna...
u boku pałeczka , niebieska czapeczka.... chyba dalej już każdy zna.

a pozatym ostrzerzeniem to ja tobie pomagam , żebyś nie popełniła życiowego błędu, ale cóż każdy jest dorosły.... miłej pracy w służbie .

ajajaj

Koziołek ma chody w sadach i dlatego jest dobry

dauna ;C

Treść jest ukryta

hoć ta honda może za duża troche
coś się tak uparł na tą biegówkie, jak masz namiary na inne biegówki to daj i wybierzemy najlepsze, moim zdaniem automaty lepsze

rudy błazen z druhem

Co jest ciekawe,ja w ten link nie wchodziłem ,a i tak post się napisał ...sam ?

Takos

refx20 to Ty podaj gg lub maila i się odezwę

czesio nie dzięki :) nie o takie informacje mi chodziło ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org