niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
trzeba przyznac, ze Putin

Ktoś tu pisał, że nie ma sensu ubiegać się o służbę w Policji w tym roku ponieważ jest dużo chętnych i oblewają na MS. Moim zdaniem jeżeli jest dużo kandydatów to nie ma sensu robić MS i wydawać na nie pieniądze po to tylko żeby udupiać kandydatów. Jak ja dzwoniłem do KWP to babka mi powiedziała że rekrutacja leci dalej ale tylko terminy przyjęć są zmienione. No bo po co mieliby dziś niezaliczyć MS takiemu Janowi Kowalskiemu skoro zaliczył TWO i TSF? Za rok miałby większe szanse? Moim zdaniem nie. Po prostu jak zaliczy MS i dalsze etapy to tylko troszkę sobie poczeka na "wizytę" w Szkole Policji. Bo bez sensu byłoby marnować już tych ludzi którzy teraz czekają na MS. Lepiej jechać z tą rekrutacją dalej, przesunąć limity przyjęć a zastopować kandydatów którzy np dziś chcielby złożyć papiery w KWP. Tak na chłopski rozum ... byłoby taniej!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: trzeba przyznac, ze Putin

FORUM ma inicjatywę by pomagac WIĘC MOŻE DOŚC TYCH ZŁOŚLIWOŚCI I ZBĘDNYCH GADAŃ!!!!
Fakt policja ma teraz kryzys jak kazda wieksza "firma" ale to nie znaczy ze nie potrzebuje ludzi, jedni ida na emerytury inni muszą ich zastapić , rotacja musi być LOGICZNE;)

podlasiak patrz kilka postów wyżej !
FORUM ma inicjatywę by pomagac WIĘC MOŻE DOŚC TYCH ZŁOŚLIWOŚCI I ZBĘDNYCH GADAŃ!!!!
sprawia Ci przyjemnośc obrażanie kogoś kogo nawet na oczy nie widziałes?Nie rozumiem Twojego nastawienia.Naprawde szczerze życze Ci kupe kasy z tej działalności i szanuje w przeciwieństwie do Ciebie to co wybierasz jako sposób na życie!

Biernaczento to raczej ty masz coś z rolnika, skoro nie potrafisz podziwiać inaczej przyrody, niż tylko z warczącego, i śmierdzącego pojazdu. Przy okazji zakłócając spokój, i przeszkadzając w odpoczynku innym.

Buraku czy ci nie żal!!!!

Treść jest ukryta

no tak, najlepiej wszystko zwalic na mame i tate
bogu ducha winnych :)
tylko takie masz wytlumaczenie na mnie?

jezeli to nie miejsce na to aby powiedziec mi czym spowodowane jest moje zachowanie to z checia spotkam sie z Toba, zebys mnie ponaprawiala troche :)

ah, i co do problemow, to widzisz ze mam ? a jakie mam ?
a wes powiedz :)
nie wiedzialam ze reso ma cos wspolnego z wykrywaniem na forum problemow innych ludzi :)

czary

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org