niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZUS = PIS

Do aldoniacha:
znam osobę która zaliczyła MS za drugim razem, a znam też gościa co czwarty raz podchodził, a był po służbie kandydackiej opp w W-wie ( nie wiem czy udało mu się zdać za tym czwartym razem)
Osobiście powiem tak, że jeśli naprawdę zależy komuś na tej pracy, to będzie się o nią starał. Fakt, wkurzające jest to czekanie na telefony z wynikami MS, czy też terminów MS czy WZ.
Wszystko zależy od Komend Wojewódzkich i wolnych wakatów.
A wracając do tych kart badań (w Poznaniu dostaje się ją po zaliczeniu WZ) których pisano wcześniej, też zależy od Komendy Wojewódzkiej, ale jeśli dostałeś/aś karte badań przed WZ tzn. że ten etap zaliczyłeś pozytywnie (no chyba że na WZ naprawdę gadałeś/aś bzdury, albo widocznie nie zależy Ci na tej pracy i nie zaliczyłeś/aś).
A wracając do sprawnosciówek dziewczyn w ich wykonaniu, to będąc na testach w Pile, była z nami dziewczyna, nie wiem, może niecałe 160 cm wzrostu, waga też nie za duża, ale tor przeszkód zaliczyła z naprawdę świetnym wynikiem, a piłkami rzucała około 7 m (żeby zaliczyć wystarczy chyba 5).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZUS = PIS

Na ulicy łąkowej jest na przeciw byłego domu uciech ;]

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Treść jest ukryta

to właściciel się zmienił? UFFFF.

Treść jest ukryta

Ludzie! Nie uczcie się na pamięć odpowiedzi na test MS!W tym teście nie ma złych odpowiedzi,a każdy z nas jest inny więc nauczenie się konkretnego modelu odpowiedzi nic nie da... Pytania możecie przeczytać,żeby mieć obeznanie mniej więcej,ale nie siedzcie nad tym i nie kombinujcie z odpowiedziami. Podobnie na teście zaznaczajcie od razu swoją 1 myśl i nie myślcie długo nad odpowiedzią. Jak psycholog Was o coś spyta to nie będzie czasu na myślenie tylko odpowiada się pierwszą myśl i jak będziecie kombinować to od razu psychol to wykryje...
A tak poza tym to odpuście sobie rekrutację do Policji w tym roku,bo w tym roku to już nawet na paliwo i papier nie ma kasy,a co mówić o zatrudnianiu i wyszkoleniu nowych kandydatów ;) Będą Was uwalać na MSach,bo nie ma kasy na przyjęcia i limity przyjęć są bardzo małe... Przeczekajcie ten rok i spróbujcie w przyszłym a na pewno lepiej na tym wyjdziecie...
Pozdr

Do koxika69-wcale mnie nie uraziłeś,lubię szczere wypowiedzi..:].Jesli chodzi o ubieganie sie do policji tylko i wyłacznie dlatego ze chce sie pokazać w mundurze i popisac przed kolesiami jaki to ten ktos fajny nie jest i w ogole to sie z Toba zgodze.Ale jesli mialabym pracowac z kolesiem który do najzgrabniejszych nie nalezy a byłby silny,odważny itp to czemu nie..Przede wszystkim powinien wiedziec co tak naprawde robi w szeregach policji.Nie zrezygnowalam dlatego ze jestem jakąś łamagą czy cos, jest duzo chetnych a szanse coraz mniejsze na przyjecie w tym roku:/.Życze Ci powodzenia w dalszym postępowaniu:):*.A na studia wybieram sie na administrację bo wiem ze są za to dodatkowe punkty:)

Sienko, starsza i doświadczona zapewne kolezanko:]heh..dziekuje za rade:P..I ty i koxik źle zrozumieliscie moja wcześniejsza wypowiedź..aaaa szkoda:)..Życze powodzenia!

A tak na marginesie to niech nikt mi nie pisze o doswiadczeniu bo można miec 15 lat i miec wieksze doswiadczenie w życiu niż jakaś dorosła memeja:)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Nie no co ty nie zdenerwowałaś mnie, a poza tym ja nie urzyłem przecież brzydkiego słowa... To co tam wstawiłaś to już Twoja inwencja twórcza ;D;D

Żoau jestem po zdanych TWO TSF I MS, złozyłam juz ankiety , odwiedzil mnie pan dzielnicowy czekam na tel o WZ i potem...komisja lekarska . Jeszcze troche zostało;) ale chyba co najgorsze juz za mną ...ale poczekamy zobaczymy! NIE dziwie sie Twojej decyzji rekrutacja trwa dosc długo;/ a Ty zawlisz rok a nikt nie powiedzial ze bedzie ok , wiesz jak jest .Idz na uczelnie przezyj te piekne studenckie lata i moze wtedy nie bedzie "kryzysu" i rekrutacja tak jak kiedys bedzie trwała max 2 miesiace! hehe;)
POZDRAWIAM

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org