poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
emerytury

keep - to ciekawe czemu juz o godzinie 11 było w katoliku złożone 45 podań do liceum :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: emerytury

keep - to skoro ta szkoła jest taka zła, to ciekae czemu dzis o godzinie 11 było złożone już 45 świadectw do liceum.

Ktos w Łomży ogarnia? Skrzynia tiptronic w BMW, wygenerowala blad, byc moze trzeba wlac olej bo cos leci dolem?? Tylko prosze konkretnie a nie podjedz i zapytaj tam bo tam moga robic, sa dobrzy itd. Kto zajmuje sie serwies tiptronica?

Witam wszystkich .........no jak widać po moim loginie jestem bardzo zainteresowany tym wszystkim i jeśli ktoś by chciał wyrazić opinię na mój temat to bardzo zapraszam wszystkich a przede wszystkim nadzwyczajnie odważnego i pomysłowego autora tego tematu na spotkanie np. dziś w starej rampie o 21 tej....... mogę osobiście udzielić wszystkich informacji jak i pomóc chociażby teoretycznie w uzyskaniu dotacji na swój własny interes ;) ha ha dobre kolego

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

jakie typy ;]

Bardzo dobrym lekarzem rodzinnym jest dr.Kołodziejska (przychodnia w hotelu pielęgniarek przy szpitalu na piłsudskiego)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Bardzo dobrym lekarzem rodzinnym jest dr.Kołodziejska (przychodnia w hotelu pielęgniarek przy szpitalu na piłsudskiego)

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

hmm.. 7 lubiej. oryginalna nazwa. wloska mafia? z tego co wiem obydwoje sa polakami. i c.h.u.j manieczki bedziecie mieli i bedziecie zadowoleni. a ty AlCapone co ? jak sadzisz ze sa wlochami to czego sie czepiasz do swoich rodakow? normalny ty jestes? w dupie ci sie nie poprzewracalo? ogarnij sie dzieciaku. ja rozumiem zeby byli niemcami to moglbys ich jechac. ale wlosi? co oni ci zrobili? chyba urwali glowe i do szyi nasrali. to wspolczuje ci czlowieku na twoim miejscu nie chcialbym sie znalezc. ja owych panow nie znam ale nei wiem o wam chodzi. konkurencja? jak chca niech otwieraja to ich brocha nie wasza. jak zazdroscich to pewnie masz morde jak dwa zlewy i klate ze mozna nogi moczyc. naprawde wpolczuje.

pozdrawiam.
kC J :*

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

dr Wysocka. przychodnia na makowej

się nie podobają, jakieś do dupy są, wyglądają bardziej na jaki boys band dzast5 fajfy podniecaje

Treść jest ukryta

normanb jestes zwykla palką i masz ***.owa rozkmine... nie pisz nic wiecej do mnie i zmien nick na gówno bo taki do ciebie pasuje!

http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=802&Itemid=2

szukaj :P

Czemu tu na forum piszecie takie głupoty. Kiedyś fakt 7kier nie było dla normalnych cywilowanych ludzi ktorzy chcieli usiąść pogadać a także kulturalnie sie pobawić. Otwarcie tego klubu było wczoraj.Zupełnie inny klimat niż wcześniej.Porządna ochrona,dobre piosenki , ładne panie i czego chcieć więcej.Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam ten lokal

Tak słyszłem ze kotki perskie maja klopoty z porodem i nalezy asystowac. Obecnie moja kotka w tym miesiacu jest po aplikacji hormonalnej, ale jesli bede dysponowal czasem, przy najblizszej rui bede probowac.

Dobrze by bylo miec ze soba kontakt Szanelka
Hej

hehe newazne ,to ty stałeś tam wczoraj na bramce w białej koszulce i zabierałes tornistry:D:D klientom?

lubię nabiał w każdej postaci

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Treść jest ukryta

administracja jest bezplatna (przynajmniej rok temu byla) i podobno nie jest cieżko z jej skonczeniem...

Operowałam żylaki 7 lat temu w Białymstoku,na Ciepłej.Polecam.Mam siedzącą pracę.Wychodzą na drugiej nodze.Ta operowana nie boli.Może mam ninimalnie mniejsze czucie w niej,ale jak mówił lekarz(uprzedzał) to przez poprzecinane nerwy.Żylaki trzeba leczyć,a jak duże to operować.Inaczej może się to żle skończyć.To nie tylko sprawa estetyki,choć dla kobiety i to nie jest bez znaczenia.

Ja również byłem wczoraj w nowym 7 kier i musze przyznac ze jest naprawde duzo lepiej, Ochrona w porządku, ładne miłe kelnerki i porządny DJ a nie laptop i poeliciał z winampa. Warto przyjsc

No niestety w tym roku władze gminy postąpiły jak postąpiły i wesołego miasteczka ani takiego rozmachu jaki był np 2 lata temu nie będzie. Ale jeśli pogoda dopisze to na pewno będzie bardzo fajnie.

Szkoda, no ale może przynajmniej pogoda dopisze:-)

Heh.. kozaki na forum, AlCapone przyjdz dzis do 7 i powiedz im to prosto w twarz a nie dupe operdalasz. Ja do nich nic nie mam, nie chodzą w bluzach z kapturem i nie szukają wrażeń. Nie umiecie docenic ze ktos stara sie abyscie mieli gdzie spedzac wolny czas. Otworzyli klub DLA WAS a nie dla siebie !!!!. Kto ich zna troche lepiej wie ze to naprawde spoko ludzie

spoko koko :D

?)@.)%.!(*(.?

http://malisz321.mybrute.com

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org