poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TECHNIKA PRZEKAZU Tusk VisioN

***** ogarnijcie się i pierolcie takich śmut hehe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TECHNIKA PRZEKAZU Tusk VisioN

niech nigdy tego nie robi - ja popelnilem ten bląd -, i teraz tego żaluje !Wiecznie obolala noga i cala sina . Normalnie chodzic nie mogę - czego nie bylo przed zabiegiem !

wg definicji restauracji jest to lokal, w którym na jedzenie czeka się minimum 30 minut. Chyba kelnerzy z Retro za bardzo do siebie wzieli te definicję.
W okresie, gdy ruch jest mały nie powinni czekać 30 minut z podaniem kawy tylko podać ją jak najszybciej i najlepiej gdyby faktycznie odrazu przynosili cukier bo znów czeka się 30 min gdy go nie ma.

Już lepiej by było, gdyby została wywieszona karta informująca, że w lokalu jest samoobsługa. Nikt by się w tedy nie denerwował, że nie otrzymuje zamówionych rzeczy.

EGZAMIN ZAWODOWY CZERWIEC 15/16 2009 dla TECHNIKA TECHNOLOGI ŻYWIENIA I GOSPODARSTWA DOMOWEGO

Witam Poszukuję arkusza egzaminacyjnego na ten tytuł (jak wyżej ) kto zdawał te egzaminy to proszę o link z arkuszem .Gdyż chciałbym sprawdzic jak mi poszedł egzamin teoretyczny składający się z ekonomi i teori zawodwej .
Z góry dzięki .

Treść jest ukryta

peeter09 dzięki ale ja też to znalazłem .JAK wiesz to są odpowiedzi (klucz !!!.

A napisałem akrkusz egzaminacyjny czyli pytania z odpowedziami tzw test wyboru .KPW

a kto tam chroni wejscie przed łobuzami ?

Nie kupuj ich.

hehe newazne a Ty co, jeden z przydupasów oczka ze go bronisz ?

dyska dyska :) najfajniejsza, masz racje... dosłownie na wysokim poziomie :D

Treść jest ukryta

macie wy problemy :/ Ja też zajrzałam na ten link, no i po co robic jakieś durne tematy o czyimś wyglądzie. Każdy jest jaki jest. Jeden grube, drugi chudy i tyle. Nie wyśmiewajcie sie z czyjegoś wyglądu, bo to jest nie fair. Jakby poumieszczać zdjęcia tych osób, które się wyśmiewają z Madzi, to by było sie z czego śmać. Sami nie jesteście lepsi. Więc dajcie komuś spokój.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org