Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie |
Poczytaj sobie... http://polki.pl/zdrowie_i_psychologia_artykul,10003920.html?print=1 Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie |
Treść jest ukryta
|
|
Miałem wymieniony komplet tarczek i olej filtr, dodam ze olej zamawiali mi orginalny vw, zapłaciłem ok 1800zł, semko życzyło sobie ponad 2500, kumpel naprawiał audi w semko wegrów robili to 4 razy i nigdy dobrze, wsadził w skrzynie prawie 8 klocków i nigdy nie działała dobrze, była to skrzynia multitronic, jeśli masz jakiś wyciek to spokojnie polecam ci lasvegas, ostatnio jak byłem u nich na wymianie oleju w auci to robili skrzynię w pontiaku.
|
|
jak będziesz chciał pogadać to odezwij się na email, dam ci nr telefonu.
|
|
Ja mam unidena 520 + antena president ml145 i jestem zadowolony bardzo, radio jakieś 280zł antena na allegro 150zł z wysyłką trochę więcej niż 300 ale warto.
|
|
mam pytanie czy to znaczy ze nie ma juz własciciela pana Andrzeja w 7 kier Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
HAHAHAHAHA zajebisty temat
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do jagodzianka: Do restauracji chodzi się żeby coś zjeść, cała reszta może być tylko miłym lub mniej miłym dodatkiem. A co do cen to proponuję porównać ceny we wspomnianym Zaciszu i Retro i wszystko będzie jasne. Pozdrawiam.
|
|
Mowisz ze nie wybieralas naszej wladzy a jednak, nie idac na wybory jednoznacznie dajesz przyklad akceptacji tej wladzy i nie pisz tu ze jeden glos i tak nic by nie zmieniel//////////
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czemu tu na forum piszecie takie głupoty. Kiedyś fakt 7kier nie było dla normalnych cywilowanych ludzi ktorzy chcieli usiąść pogadać a także kulturalnie sie pobawić. Otwarcie tego klubu było wczoraj.Zupełnie inny klimat niż wcześniej.Porządna ochrona,dobre piosenki , ładne panie i czego chcieć więcej.Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam ten lokal Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
PORZĄDNA OCHRONA a to dobre ;D
|
|
Popieram zawsze jak cos sie otwiera to juz na starcie obrobia opinie a jeszcze nie byli. Taka niestety jest teraz lomza z wiejskimi potomkami:))) otworzcie cos sami i wtedy zobaczymy jacy jestescie fachowcy. A ja sie wybiore;) i zobacze jak to wyglada chyba nie taki diabel straszny jak go maluja;)
|
|
a mają kefirek dla małolatów? ___________________________________________ kocham nabiał w każdej postaci
|
|
wezcie ***** odpierdolcie się od tego oczka i zamknijcie pizdy!!!Kier to jest ***** najlepsza dyska !!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A co do tego festynu w Wiźnie to co jeszcze będzie oprócz tego? Czy to będzie impreza taka jak kiedyś była? Tzn Wesołe miasteczko itp...
|
|
ja tam dziś bede ale jak bedo tam jakieś trole grały i latały to ja wyjde i pojde o o...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |