Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żakowski do Palikota: Witam uroczyście lidera "naćpanej hołoty" |
tak dawaj :) nie będziemy płakać nad rozlanym mlekiem od małgosi ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żakowski do Palikota: Witam uroczyście lidera "naćpanej hołoty" |
jaaaśko hcee :) duvall jak tu spac jak sie na forum wazom losy miasta ;) no i mafjiiiiii naszej ukochanej przeciez to wrecz emocjonujace --------------------------------------------------------
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja polecam rownież Niebrzydowską. Jest bardzo miłym i sympatycznym lekarzem i ma podejście do dzieci przede wszystkim. Można z nią porozmawiac i zapytac o wszystko.
|
|
Warto poczytać podaną stronę jankesa o żylakach i ich nieleczeniu. Ja miałem zabieg 5 czerwca na żylaki w Białymstoku metodą kriochirurgiczną i jak na razie wszystko w porządku. O metodzie leczenia żylaków decyduje lekarz specjalista. Leczenie żylaków zastrzykami jak niektórzy oferują jest mało skuteczna a metoda moja krioch...podobnież b.dobra nowoczesna i jest w znieczuleniu miejscowym, po kilku godzinach można opuścić klinikę. Niestety jeszcze za opłatą ale niewygórowaną. Mogę podać więcej informacji. Nie leczenie żylaków jest groźne np. może powstać zakrzep który może dojśc do płuc czy serca i może to skończyć się tragicznie. rudy błazen z druhem
|
|
wiem gdzie jest firma, jak moj mechanik sobe nie poradzi to podjade.......
|
|
wiesz co odp**** sie juz ok? wypchaj sie sianem i tyle moze w ten spossob zaspokoich swoj hamski charakter... tak apropo nie ejstem pracownikiem policji i zadnym przydupasem... a to co mowie to moje zdanie i tyle a jesli nie mozesz zniesc ze ktos inny moze miec racje to sie gon... zero soba reprezentujesz... pewnie mieszkasz w jakims rynsztoku to stad taka agresja... temat uwazam za skonczony
|
|
a kiedy otwarcie dzisiaj ?? to się tam przejdę ja wjazd jakiś jest co tam kur.wa jest ?? pytam ja do chujsa wajcujsa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do ludzi którzy ZALICZYLI MultiSelect: Bądźcie łaskawi i napiszcie o co pytał/pytała psycholog i co mówiliście.
|
|
Kryzys jest wszędzie? Mi się osobiście wydaje, że 500 złotych to trochę mało za kurs... 900x30=30 złotych za godzinę-sama jazda, kiedy doszkalające kosztują co najmniej 35, a przecież nie wzięłam pod uwagę wykładów
|
|
co to jest zespol model?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |