Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idę sobie po Łomży |
przecież to nie jest polityka ;-) Fakt JKM trochę przeginał, ale i tak mi się podobała jego postawa ;-) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idę sobie po Łomży |
http://www.youtube.com/watch?v=C9qsypseH_A&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=IdUsCD9W-KA&feature=related To jest wlasnie tolerancja heh W pierwszym filmie mam na mysli tego goscia, ktory zadal pytanie niedoszlej Miss USA, a zwlaszcza o to co powiedzial o niej w 2:45 No a drugi prezentuje postawe Pana Biedronia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
do Kasia:) podobno w poznaniu czeka sie do trzech miesiecy wiec mozna powiedziec ze jestes ju bardzo blisko:P ja Ci zbytnio nie pomoge bo TWO i TSF mialem dopiero 30maja... jak juz dostaniesz jakies wiesci z komendy o MS to daj to do publicznej wiadomosci bo sam bym chcial wiedziec ile mam czekac. pozdrawiam:)
|
|
Tylko Dr Wysocka,ul Makowa. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
moim zdaniem można polecieć w ten sposób: obudowa z zasilaczem 500W płyta główna gigabyte najlepiej z serii ga-ma770 na sockecie AM3 do tego dorzucił bym procesor AMD PHENOMII X3 720 na magistrali 4000mghz i odrazu powiem że sprawuje się lepiej od core quada i jest tańszy do tego 4GB ramu DDR3 lub też pozostać narazie przy 2GB ramu i później ewentualnie w miare upływu czasu dołożyć dysk 500GB seagate z końcówką 18as serii 7000.12, grafikę 9800gt z 1GB ramu lub spróbować na radeonie na DDR5 gdzie taktowanie pamięci jest wyższe do tego nagrywarka LG jak dobrze pamietam model gh22np20 ATA nie sprawiło by to później przy instalacji windowsa XP. wyszło by to pewnie troszkę więcej niż te 2500zł ale naprawdę sprawdziło by się to lepiej niż wchodzenie w intela gdzie wyszło to by drożej
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wielka siostra jest pod wrazeniem ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Rozkmina nr 2 temat " cnotkaa" "I love sex" takie ta-tu masz na plecach powoli się się wyjaśnia jaką funkcje pełniłaś(eś) pod celą w celi :) P.S. znasz mnie to wklej link do mojego konta na N-K niech wszyscy się dowiedzą:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zespół, jak zespół. Wszystko grają w stylu dance i disco polo. Nie zatańczysz walca, tanga, ani nie przytulisz się do partnerki w tańcu. Jeden wielki łomot. Biesiady mają krótkie, chociaż facet na akordeonie potrafi fajnie zagrać. Nie czepiam się oczepin, te są fajne i śmieszne. Ostatnio bawiłem się przy zespole Aplauz. Grali lepiej, mają bardziej urozmaicony repertuar.
|
|
Skąd ja to znam? Byłem swego czasu w retro na pizzy, zamówiliśmy pizze, czekaliśmy bardzo długo. Ok wreszcie znalazła się na naszym stole, poprosiliśmy o sos i zanim oni ten sos przynieśli to pizza całkowicie wyzimniała, a smokowo to lepsze są np w da grasso. Oprócz ciekawego wystroju ta restauracja ma mało do zaoferowania.
|
|
Witam. Miałem przyjemnosc byc w nowo otwartym klubie i mysle ze teraz to jest dobrze wygladajacy i bardzo porządny lokal . Przez cały czas trwania dyskoteki nie było konfliktów .Ochrona sie sprawdziła i mysle ze sprawdzac sie bedzie dalej. Nie można porównywac go do starego 7kier bo bradzo wiele sie pozmieniało .Serdecznie polecam ten klub.Pozdrawiam.
|
|
a nie ma mozliwosci zamowienia ich chociazby w clanie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |