Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZNACZENIE MIĘDZYNARODOWE prezydenta LECHA KACZYŃSKIEGO |
taaaa radio sledz typ białorus po co wstawiac takie plakaciki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZNACZENIE MIĘDZYNARODOWE prezydenta LECHA WAŁĘSY |
przykro mi ale nadal nie wiem o kim mowisz prostaku.... wiesz co jestes dennym wybrykiem natury ktory trafil sie twoim rodzicom... ale coz czasu cofnac nie mozna nie mam zamairu sie tu z toba dluzej wyzywac.. ale ejszcze w tym poscie sobie uzyje :) jestes zwykle gowno i nie szanujesz ludzi i ich zdania nara wiesniaku! potknij sie o wlasne g**** ktorym plujesz
|
|
Re: ZNACZENIE MIĘDZYNARODOWE prezydenta LECHA KACZYŃSKIEGO |
fedor, zacząłem od kelnerów ! To im najpierw powiedziałem. A co do nieporozumienia - byłem już w tylu różnych restauracjach na świecie, że potrafię porównać jakość usług. Nieporozumieniem może być jedynie Twoja rada dotycząca Mc Donalds. Nie korzystam z Ich usług( z całym szacunkiem dla Mc Donalds).
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Siemano . Ostatnio na mieście grasuje włoska mafia Lubiej i Oczko squad z zenkiem na czele. Co o nich myślicie i o nowym klubie 7 Lubiej ?? Czekam na komentarze. AL CAPONE PROSTO from ITALY TRIADA
|
|
Festyn w Wiźnie odbędzie się 27 i 28 czerwca na boisku sportowym za szkołą. W sobotę od 18 do 3 nad ranem gra zespół "SONER". Ponadto od godz 18 do 22 planowane są konkursy ale to już dla młodszych (chociaż nie wszystkie:) . W niedzielę mecz SKRA Wizna - ŁKS Łomża ( co do tego pewien nie jestem na 100%), jak będą chętni to turniej w siatkówkę plażową i pomniejsze atrakcje. Grają zespoły "COOL" oraz inne. W niedzielę impreza do 22. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem.
|
|
homofobia to nie choroba tylko zdrowe patrzenie na pewne sprawy zaś homoseksualizm jest chorobą ponieważ to zaburzenie psychiczne przez które podoba nam sie płeć która nie powinna jeżeli homoseksualizm jest normalny to 99% ludzi na ziemi jest chorych psychicznie i nienormalnych rozumiem słowo tolerancja ale tez do pewnego stopnia i granic ciekawe czy ci którzy tak sie opowiadają za gejami i lesbijkami chcieli by ich dziecko idąc ze szkoły patrzyło jak facet z facetem całują sie na ulicy ? później przyjdzie do domu i powie "tato dlaczego jestes z mamą faceci tez są fajni i sam kiedys bedę taki jak oni" mg_a chciał bys zeby twoje dziecko było gejem czy lesbijką ? pamiętajcie punkt widzenia zalezy od punku siedzenia
|
|
24 czerwca,jak się nie mylę, będzie festyn na skate parku tym na ks.Janusza
|
|
hej dzieki za posłanie materiałów tym którzy mi posłali, a ma ktoś jeszcze może poradnik jak przejść ten test multiselect wiem że dużo osób kupowało na allegro, moj mail to piter82@wp.pl, gg 730243 Pozdrawiam
|
|
jak dla mnie temat roku, a przynajmiej tytul hahahahahahahaha
|
|
Co dzisiaj będzie na Rynku?
|
|
Noowy odezwałem się na priv. Jeszcze jakiś test psychologiczny się pisze ??
|
|
Do prze_mo88 Witaj jestem z Radomia WZ MIALEM 19 MARCA I NADAL CZEKAM NA SKIEROWNIE NA BADANIA SAM WIDZISZ ILE TO TRWA POZDRAWIAM
|
|
To na jutro, może Biskupi się pokażą publicznie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Polecam.Grali u mego syna na weselu.Super goście.Profesjonalni i kulturalni.
|
|
Nie 2 dni będzie egzaminował tylko 3 tak w roli ścisłości. Po za tym to nie jest aktualna informacja. Dr P. będzie egzaminował tylko osoby, które chcą być egz. przez niego. Resztę przeegz. dyr Instytutu Przedsiębiorczości.
|
|
Buahahha!!!
|
|
czyli co to zmienia? ze mozesz wybrac?
|
|
LukeSkywalker5 ile wezmiesz za zrobienie strony?
|
|
w kazdej prywatnej szkole jest mila atmosfera...
|
|
Jeżeli Beni Gruszfeld okreslił cenę za prawo jazdy w lutym na poziomie 900zł to biorąc pod uwagę obecną promocję i reklamę 50% ceny kursu to prawo jazdy powinno wynieść 450zł, a nie jak pisze VizeV 800zł, czy ładnie tak kłamać:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |