Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego LISEK poPIERAŁ peło |
Przy "wiecznym spoczywaniu" światłość" musi być "wiekuista", a potrzebna owa jest chyba tylko dla "uprzyjemnienia" "wiecznego spoczywania" w grobie. Niestety "światłość wiekuista" tylko pogrąża los zmarłego, który "wiecznie spoczywając" nawet przy "światłości" nie będzie nigdy zbawiony, bo trzeba najpierw "zmartwychwstać" z grobu i uzyskać pozytywny wyrok boski na Sądzie Ostatecznym. Bajki zawsze pozostaną bajkami, tylko śmieszni są dorośli, którzy w to wierzą...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego LISEK poPIERAŁ peło |
to ja przy okazji chcialabym sie dowiedziec gdzie najlepiej zrobic uzupelnianie zeli i jaka jest tego cena, z gory dzieki :) Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Siemanko Chłopaki jeżdżą i to niezłe miałem okazje sam się o tym przekonać,Widujecie ich??z alstyle. Maja fajne furki itp... niektórzy autkami porostu wymiatają pozdro
|
|
czy ten pan i pani?? 28 ten koncert jest... Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
ja Polecam Cb 13 na Alei Legionow zaraz obok Da grasso, kolega Konsul2 napisal ze zedra z Ciebie hajs i gowno wcisna to ja musze powiedziec ze to jest nieprawda, znam troche ten sklep jak i na Poznanskiej(mila pani obsluguje), dobrze doradza jakie radyjko jaka anetna,jak trzeba to poprawia wszystko aby tylko dobrze dzialalo, zeby nie bylo trzaskow itp itd
|
|
na Poznanskiej za stacja paliw w sklepie CB 13stka wgrywaja mapy Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
takich jak ty powinni wystrzelac
|
|
dobrze slyszales, ja ze swoja kotka tanczylam pol nocy zanim urodzila :) Viena, ja niedlugo wyjezdzam z kraju, ale mysle ze w miare mozliwosci bede zagladać tu na forum, wiec daj znac jakbys potrzebował numeru, albo jak nie to mozemy na gadu sie zlapac i po klopocie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |