poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POdsumowanie rządów tuska źr. onet

Kobieto za kółkiem - czasami da klapsa ;-)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POdsumowanie rządów tuska źr. onet

teraz bedą dowody sprawdzac i ma byc porzadek dla tego otwierają na nowo a jak bedzie to sie przekonamy juz nie dlugo.

mam swojej zdanie na ten temat,że ludziom młodym nie chce sie pracować,ale dużo winy jest też i naszej rodziców.wolimy dziecku dać 10 zł niż miałby zarobić.
wyzysk a co to twoim zdaniem jest? tak jak kij ma dwa końce tak i wyzysk ma dwie strony strnę pracowmnika oraz pracodawcy,jeden drugiego wykorzystuje.jeden robi łaskę że da tą przysłowiową dyche a drugi robi łaske że ją przyjmnie bo przecież "pracował".
myśle że za 10 zł nie pracowałbym na budowie ,praca ta jest więcej warta ,no chyba że otwierałbym butelki z piwem dla majstra i pomocnika,czemu nie i to niebył by wyzysk.jaka płaca taka praca i odwrotnie.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

ile dasz taki masz

?)@.)%.!(*(.?

Produkty polskie są ! Ale najgorsze jest to, że nie odchodzą od tego podatki. Przez co ludzie narzekają... Ja osobiście wolę dawać zarobić Polakom niż obcokrajowcom ! Dlatego do LIDLa się nie wybieram, mimo, iż jest taniej .

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

Polecam WZ na Polibudzie :)
A sesja wszędzie taka sama ;)

?????????

produkty ma dobre i tanie - spozywke ;) ale w lomzy lidl to parodia :) bywa ze otwarta jest tylko 1 kasa ... zdecydowanie podziekuje nie postoje

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Autor: paplik (---.elomza.pl)
Data: 17-06-09 19:39

P.S.
Nawet w modlitwach katolickich są sprzeczności. Przykładem jest modlitwa za zmarłych: " wieczny odpoczynek racz mu dać Panie.... na wieki wieków...". A więc bliscy żle życzą zmarłemu prosząc boga by tenże wiecznie spoczywał w grobie. A przecież dogmat mówi, że ludzie mają zmartwychwstać na Sąd Ostateczny by ewentualnie być zbawionym i żyć wiecznie. Gdy bóg wysłucha modlitwy za zmarłych ci nigdy nie dostąpią zbawienia tylko będą "wiecznie odpoczywającymi" zmarłymi. Oj naiwni są ci katolicy, jak nierozumne dzieci....

paplak

"Dokonało się coś dziwnego: znikła partia,
znikła dyktatura systemu komunistycznego,
a Kościół, w postawach niektórych krewkich
księży, zaczął uzurpować sobie podobne prawa.
Stanisław Obirek, teolog, b. jezuita

Paplik,
Ty to naprawdę paplasz, nie wiem tylko, czy specjalnie tak paplasz, żeby ludzi do dyskusji prowokować, czy też bezmyślnie wyrwałeś powyższe zdanie z kontekstu, a może celowo - grom Cię tam wie! :)
Cała modlitwa brzmi (jeśli ktoś nie wie): "Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci na wieki wieków amen". Czy z tego zdania rzeczywiście wynika, że modlący się prosi Boga o to, by zmarły wiecznie spoczywał w grobie i se odpoczywał? (Bądź co bądź odpoczynek mu się należy, niechże se odpoczywa, jeśli może, a może właśnie wreszcie może, bo w życiu miał przechlapane :)). A co ma być "na wieki wieków"? Światłość ma świecić, Papliku, ŚWIATŁOŚĆ!

PS. Dr Stanisław Obirek uczył mnie kultury współczesnej jakieś 13 lat temu nazad :D

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

Witam mam do was pytanie jak odpowiadac na pytanie"Nie boję się myszy" Zdecydowanie nie ze sie nieboje czy zdecydowanie tak ze sie nieboje ? a jak sie boje to jak ? i jeszcze jedno daleko trzeba rzucic ta pilka lekarska i ile ona wazy ? na TSF

Józef Piłsudski

w akademi fryzur nie tylko mozesz stracic wlosy ale i cnote ja jak tam zaszlem to poruszalem sie przy scianie w strachu. uwazaj !!!

jeba..e psy !!!! do roboty a nie krasc panstwowe pieniadze

Zgadzam się, że trzeba pomagać ludziom „z reguły”, jak piszesz, tylko czasem zdarzają się pewne wyjątki, jak to w życiu… Trzeba też wysłuchać dwóch stron. Tak naprawdę nie wiemy jak było naprawdę. Znamy tylko relację Pani EWY, która jak dla mnie nie jest wiarygodną osobą. Pada wiele zarzutów pod adresem pracowników firmy w tym brak kultury, a sama wypowiada się z pogardą (jej uwagi są w większości nie na miejscu), czy to świadczy o jej kulturze, czy może też zasady kultury nie działają w obie strony???
Tak się składa, że wiele razy korzystałam z usług firmy Office Center i uważam że pracujący tam ludzie są bardzo pomocni, ale bez przesady nie rozwiążą wszystkich problemów wszystkich ludzi (to nie jest punkt informacyjny, ale może szefostwo powinno pomyśleć skoro jest takie zapotrzebowanie na rynku, hehe ) i bez tego mają dużo pracy zapewne.
Nie uważam, żeby zarzuty stawiane przez Panią EWĘ i sposób w jaki to zrobiła był wskazany ani stosowny w tej sytuacji.
Żeby wymagać od innych trzeba wymagać od siebie i być człowiekiem przede wszystkim. Nikt nie odmówił jej prawa do korzystania z usług innej firmy, trzeba tylko czasem mieć głowę na karku, a nie absorbować wszystkich wokół swoją osobą i problemami, a potem wypowiadać się źle (najlepiej anonimowo, bo tak najodważniej) na temat innych ludzi.
Trochę więcej szacunku i wyrozumiałości. Od czasu do czasu należałoby pomyśleć co się daje do publicznej wiadomości (szczególnie jeśli chce się kogoś szkalować), tak jak powinien pomyśleć też właściciel firmy która zmieniła swoją siedzibę, żeby poinformować o tym fakcie swoich klientów. Ale jeśli ma więcej takich „lojalnych” klientów jak pani EWA to na pewno nie zginie ;)

o Open Office na Legionow 13 zl, ale polecam Sylwie, oto mail. Sadze, ze najtaniej w Łomży. sylw_ia1@wp.pl

Józef Piłsudski

AAAA chłopaki a powiedzcie mi jeszcze jedno . Po jaki czasie od wizyty dzielnicowego dzwonili do was na WZ? bo ja jestem troszke w szoku ze tak szybko mnie odwiedzili, ankiete składałam i po 2 tyg odwiedzil mnie dzielnicowy

masakra......

madziuska.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org