Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy rzucili się na darmową ziemię. Szok w Szwecji |
no ciekawo ??? zgaduj ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy rzucili się na darmową ziemię. Szok w Szwecji |
Jeśli to ma być komputer do grania to przede wszystkim napisz ile możesz przeznaczyć na niego kasy. A co do parametrów, które podałeś to ram co najmniej 3 giga, i na 800mhz !!! a nie na 667, po drugie radeon 4850 z 1 giga pamięcią, no a reszta jest całkiem ok. Zapewne za lepszy ram i kartę graficzną krzykną Ci w sklepie w Łomży dużo więcej niż to warte, dlatego moja rada kup kartę graficzną i ram sam na allegro a w sklepie zamów reszte kompa, na pewno lepiej Cię to wyjdzie.
|
|
Po pierwsze primo: nie zlinczowaliśmy (zwinczowaliśmy?) całą łomżyńską policję, napisałem o gościach piszących na wątku: Test psychologiczny multiselect, a to chyba nie są policjanci?? jeszcze i daj Boże nigdy! Po drugie primo: kto umieścił w necie tę sklonowaną torebkę z marychą - my czy ktoś z łomżyńskiej (podlaskiej?) policji. Więc co, mamy bić brawo???
|
|
Napisz przede wszystkim do ilu mozesz sobie pozowlic na zakup to zaraz Ci podam swoja konfiguracje oraz ewentualnie powiem co bym w twojej zmienil.
|
|
Mój stosunek do madziusmadzius nie był obojętny,przyznaję, ale takiego zaglądania w cudze buty nie lubię. VizeV pokaż nam swoje lico! kxxn masz zaborczą dziewczynę. Mocno bije? :P Santreo
|
|
myslalam tak ok 2500 zl
|
|
nie powinno sie jesc ok 4h przed snem wiec jak ktos chodzi spac ok 24 to spokojnie przed 20 moze jesc
|
|
MAM pytanie jedno..... Jakoś cieżko mi wymyślić.., A MOZE NAWTE NIE CHCE WALNAĆ I UGRAC GŁUPKA///// JAKĄ MOŻNA PODAĆ . NAJWIEKSZA PORAŻKA / NAJWIEKSZY SUKCES - JAKIE PRZYKŁADY MÓWILIŚCIE??
|
|
Umieść ogłoszenie że jesteś Meska DziwKa i Szukasz Nimfomanki ;-) ale te ogłoszenie na stronie o tematyce twojej ulubionej a nie na 4lom. xDD jeszcze raz EMO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |