Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla mnie, wspomnienia reżimu z lat 2006-2007 to okres hańby i beznadziei |
Z kobietami to jak z dzieckiem... Nie skarcisz to później płacisz podwójną cene... Trzeba być zawsze tym słodkim skurwysynem... Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla mnie, wspomnienia reżimu z lat 2006-2007 to okres hańby i beznadziei |
mam zamiar kupic komputer jesli ktos moze to niech mi poradzi jaki wybrac bo sie na tym nie znam chodzi mi zwlaszcza o to aby gry sie nie zacvinaly w sklepie mi poradzili taki ale wolalbym zasiegnac porady innych a tu jest opis procesor-INTEL E5300 ,6MHz x2 2MBcache 45nm,plyta glowna-GIGABYTE GA-73PVM-S2,PAMIEC RAM 2GB(1X2GB)OCZ TECHNOLOGY 667MHz,dysk twardy 500gb WESTERN DIGITAL 16 MBcache,karta vga GeFORCE 9600GT Gainward 512mb ddr
|
|
moze lepiej zapytac w dziekanacie ? Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Zależy od Twojego promotora kiedy Ci ustali obronę. I Wszystko Jasne.
|
|
madzius sie tym nie przejmuje-kazda normalna odrazu by pokasowala te konta, zmienila nicki i pozwolila sparwie ucichnac a ona sobie z tego nic nie robi. zreszta jest bardzo malo pozyteczna osoba ktora potrafi odswiezyc temat tylko po to zeby wstawic ":)" lub "lol" to nie jedyna osoba na tym forum ale moglaby juz sobie odpuscic i tak ma niezla slawe
|
|
Poprzez reklamę może łatwiej kogoś znajdzie ;].
|
|
u mnioe w gararzu . ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |