wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Właśnie dlatego nie żałuję głosu na Palikota

CyberMass - Twoje też nie. I nie obrażaj mnie gówniarzu, bo sobie tego nie życzę. Z Tobą nie dyskutuję. Jeżeli nie odpowiada Ci to co robię lub piszę to możesz napisać do 4lomza, żeby usunęli moje posty, albo cały temat, albo, żeby zbanowali mi nicka.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Właśnie dlatego nie żałuję głosu na Palikota

ja po przeczytaniu tego co jest opiane na tym forum do którego adres ci podałem bym odrazu sobie odpuscił zakup takiego wynalazku, wypowiada sie tam najbardziej kompetentna osoba która brała udział w tym tescie a której wypowiedzi były nie po myśli sponsora programu wiec zostały wyciete.

Potwierdzam, ta szkoła to szambo. I niech nikt nie nazywa szamba perfumerią. Dyrektorka tragiczna a wkoło niej banda lizusów.

Wybaczcie, że w tak starym temacie, ale nie będę nowego zakładał :)

Jadę w piątek (19.6.2009) do trójmiasta i mam 2 wolne miejsca.
dowiozę pod adres

niedrogo

gg: 9197587

rudy błazen z druhem

We wrześniu podobno ma być ciepło :)

takczysiaku mowisz jak prawdziwy jehowy akwizytor:) pamietaj jedno swiadkowie jehowi to nie jest religia to jest zwykla sekta bo nie mozna zaliczyc ich ani do chrzescijan ani judaizmu,islamu,buddyzmu czy hinduizmu:) a nazwe swoja zaczerpneli faktycznie od biblijnego imienia Boga ale to jest wlasnie wspolna cecha dla wszystkich takich sekt ze nazwy swoje biora z biblii tak bylo z destrukcyjna sekta kacmajora NIEBO:) nie chce mi sie juz opisywac co tam sie dzialo:) czy sekta davida koresha-GALAZ DAVIDOWA ktora byla odlamem ADWENTYSTOW DNIA SIODMEGO to samo sie tyczy SWIADKOW JEHOWYCH. Wszystkie te sekty sa do siebie podobne przywodcy ich nazywaja sie mesjaszami:), wyznaczaja daty konca swiata ktora narazie zadna z nich sie nie sprawdzila:)), moga miec po kilka lub kilkanascie zon, uwazaja sie za uzdrowicieli no i najwazniejsze rzadja zarzadzania majatkami swoich owieczek:)) takczysiaku naiwny to jestes ty bo idziesz na latwizne i za wszystko zlo ktore cie spotkalo oskarzasz kosciol katolicki a ja nie jestem naiwny wierze ale gleboko wierzacym realista;) A i nie bluznij nazywajac jehowcow religia!!! Pozdrawiam i zycze znalezienia swojego ja na tym padole:)

wypusc kune na wolnosc to bedzie jak uwolnic orke... bedziesz gwaizda a greenpeasowcy beda lizac Twoje stopy... po za tym mam znajomego w schronisku mowi ze kuny nie wezmie ale jak wyciagniesz jej golenie to mozecie umowic sie ze kuna to pies. no alebo jesli myslisz ze to zly ppomysl to zarob na nich wystaw Pana kune i Pania kune i kto kogo zagryzie... zakledy jak u bukmacherow... taka rozwywke dla malzenstw po rozwodach... to by bylo cos... ja stawiam na Pania kune jest starsza a po za tym baby to wariatki...

Ja bylam dzis sie zapisac w Wordzie i wcale nie jest tak latwo trafic do sali, gdzie sa prowadzone zapisy. Gdyby nie ludzie czekajacy na egzamin, którzy wskazali mi drogę - mialabym problem. A tu na forum tacy wszyscy mądrzy, wszystko wiedzący, że hoho. ehh szkoda gadać...

Z wami to jest jak z dzieckiem jak nie przypilnujesz to się z-e-s-r-a, o-b-s-z-c-z-y i uślimaczy. Zawsze wam źle!

witam, mam kilka pytań, odnośnie ETAPÓW..... CZytając to wszystko co tu jest i było nie można wyszukać wszytskiego bo kazdy pisze duzo.... ale ok po to forum..... a to moje poytania////

Czy ktoś wie ile osób (mniej wiecej) albo kto ( prosze wpisywac posty, dopisywac sie kto skad i gdzie- z jakiej czesci woj podkarpackiego) ubiega sie przyjęcie do KWP RZESZÓW. w tym roku tj. 2009r.

Ile jest wolnych wakantów/miejsc do KWP RZ w tym roku tj na 2009r i na poszegolne teminy pzyjeć.
tj jkesli ktois rozpocza procedure kwalifikacyjna styczen/. luty marzec i itp...to moze byc przyjety w nast etapach tj ..... ale rozbiega sie kiedyt bedą mniej wiecej takie listy rankingowe umeiszcozne

Jeśli rozpoczołęm/am procedure kwalifikacyjną - złozenie papierków marzec/kwiecień ( podanie Cv zyciorys,.... i itp) to ile mniej wiecej może trwac jescze porcedura/ okres trwanai do list rankingowych kto sie odstała kto nie!!!

inne pytania....
ile mniej wiecej czasu trwa w RZ-OWIE, to...
jhestem juz po 30-31 / 05 TWO i TSF... 1 tydzien LIPCA mam MS
JHAk wygląda w RZ - OWIE MS........ apropo pytan/ zadań szesciany i i tp to ogolny zarys tego wiem....
a jak rozmowa z panią psycholog ???
JEST PANI PSYCHOLOG czy PAN??
O co najcześciej pyta? no i ile meczy ludzi??
Ile mniej wiecej... czeka sie na odpowiedz i na wynik MS?? w KWP RZESZÓW (rzeszów)....1-2 dni 1 msc 2 msc....3msc????
z tego co czytałęm w innych wojewodztwach to czekali długo....
W rz-ow oddzwaniaja czy trzeba samemu do nich zadzwoanić i sie spytać??
Na MS czekam 1 msc wg mnie krótko... wiec mzoe w rz przebiega to szybko - Moze ktos wie jak jest w RZESZOWIE...

i zasadznicze pytanie kiedy dowiem sie ile mniej wiecej punktów zdobyem z MS.. dowiem sie to jak mi zadzaonią ze zdałem czy dopiero w nast etapie!! tj WZ??

Inne pytania..... Jeśli zdam MS to co dalej....
to pożniej co...... Komisja lekarska - badanai w MSWiA czy.... WZ czy ankieta bezpieczenbstwa,,

JAk długo trwa w rrzesozwie komisja lekarska - BADANIA...w MSWiA?? 1-2 dni czy tydzień???
no i ile czekka sie inbtyeresuje mnie pierwsze na wynik MS ( bo badanai ot mnona chyba w ciągu 1-3dni po załatwiać) a pożniej ile czeka sie na WZ w KWP RZESZOW ( no i lie trwa trwa badnaie tej opini publicznej tj czas czekanai na WZ noi wywiad robiobny przez dzielnicowego)

Czy jest opcja ze zakończe cała procedure i bede na liscie rankingowej na 26 PAZDZIERNIK (26.pażdizernik to jest lista rankinfgowa os ktorzy sie dostali czy.... czas rozpoczecia juz szkólki i szkolenia) bo np LISTA rtankingowa moze być podana hmmm i uwidocznuione wyniki ile kto PKT pozbierał hmmmm w Sierpniu???

WIECEJ pytań narazie mi nie przychodzi.... CHCIABYM jakies informacje.... na POWYŻSZe od OSÓb z WOJ PODKARPACKIEGO.....dotycze Rzeszowa,,,,

.....

Korzystajac z tego, że powstał taki temat...

Sprzedam jednostke- ATI Radeon 2200 (1.8GHz), Radeon 9200, nagrywarka LG, 2 dyski Seagate(60 i 40GB), karta dzwiekowa, porty USB i wszelkiego rodzaju potrzebne rzeczy. Wymieniona została obudowa na nowa. Jest to moja stara jednostka i sprzedaje ja z racji, że wymieniłem komputer.

Cena do ustalenia.

Zainteresowanych prosze o kontakt na mój e-mail freesh@op.pl

Mam nadzieje ze tym postem nie wywołam fali oburzeń ze strony innych forumowiczów:)

Pozdrawiam:)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

http://www.orlik2012.fora.pl/
Wszystko na temat sparingów. Zapraszam

3-maj się madziiu :))))

Bu-Jaj VizeV

w sklepie

wpierdol ;)

Ale bo i naprawde jasiu z niego hehe xD i jeszcze smietana Hahaha

Ja zdałem w tym tygodniu Multiselect w Krakowie. Teraz będę wypełniał ankietę i umawiał się na Wywiad Zorganizowany. Jest jakaś szansa, że załapię się na lipcowy nabór ?

heh, powiem tak, wszystkih pewnie nie zlapalem, bo tylko podglad 3 osub jest, jesli ktos chce mnie jeszcze zobaczyc to niech znajdzie sobie osobe "Marek Piotrowski Szybowice/Prudnik" :} podniecajcie sie dalej moim wyglondem :}

shiloh no wlasnie, i to byl cel prowokacji arz milo patrzec

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

ha ha ha ot jak łatwo wywołać prymitywa do tablicy . Ja na miejscu Gulianiego odstawiałbym takiego miernego przydupasa od cyca.

Tu galerię pobudują nie Ci co kupili , tu chodzi o parę mln do przodu na gruntach.

konfrontacja to na policjii panie Sieradzki ps. ucho

tylko i wyłącznie dr.Mariusz Szewczyk,przyjmuje na Makowej lub w eskulapie a dr.Wysocka jeśli to jest ta sama co przyjmuje na pogotowiu to stanowczo odradzam-już się dwa razy przejechaliśmy na niej.

Treść jest ukryta

a ciężko przejrzeć ogłoszenia tylko czekać aż ktoś pod nos podsunie??????

Treść jest ukryta

odswiezam temat - dr p. w obecnym roku ze swojego przedmiotu ulozyl 200 pytan na egzamin ustny - 2 dni bedzie siedzial w szkole i egzaminowal...
w europarlamencie go nie chca to sie msci na studentach...
PS: za co zostal wyrzucony z janskego?

hmm w lutym u Gruszwelda się pytałam to śpiewał 900 :P

Uważacie, że na innych uczelniach sa sami wspaniali wykładowcy?
Bardzo byście się zdziwili i uwierzcie, że czasem w takiej Łomży więcej się człowiek nauczy w "państwówce" niż na uniwersytetach w większych miastach, gdzie wykładowcy nawet na umówione dyżury nie przychodzą lub terminy egzaminów ustalają na ostatni tydzień sesji, wyjeźdzają sobie w delegacje za granicę i z uśmiechem proponują sympatycznemu studentowi "kampanię wrześniową" z obroną pracy magisterskiej, bo niestety nie miał kiedy do niej zajrzeć...

norman poprostu nie zrozumiales aluzji przykro mi ze jestes malo inteligentny... chyba jestes psiapsiułką pseudo "boksera" albo chcesz do niego przypucowac i razem z nim latasz na konfrontacje ale nie sztuk walki!!! moze nawet razem na spotkania z kryminalna do lasku jednaczewskiego kto wie. pozdrawiam

Zależy od wielu czynników :P Jak mówiłem, zapraszam na maila.

Bawiłam się ostatnio na weselu i właśnie grał zespół MODEL. Muzyka była najrozmaitsza i za to duży plus... Grali również między stołami by rozruszac gości, za to im się chwali. Przerwy robią wtedy gdy goście mają na stołach ciepłe dania :) A oczepiny też są dosc ciekawe!! Ogólnie zespół bardzo dobry i nie drogi, bo chyba ok. 2300 zł. Polecam!!

ja miałem tez kiedyś radio...Unitra ;-] ehhh ....to były czasy buahahaha

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

> Autor: coq_roque (188.33.59.---)
> Data: 19-06-09 20:27

Nie wiem jak Ty ale moim skromnym zdaniem relatywnie większy wpływ na jakość grafiki w na rozdzielczościach w grach ma karta graficzna niż procesor. Rzeczywistość jest brutalna i od momentu wprowadzenia na rynek C2D, wpływ procesora na gry maleje. Wystarczające okazują się już bowiem C2D 2500. Oczywiście to również zależne jest od typu gry.

Natomiast odwołując się do Twojej wypowiedzi: co Ci po głowie jak w gaciach pusto ...

*** ci do tego !!!heheh zal mi was i zmien ten ******** nick !!
szanelka buhahhahahhaha

Treść jest ukryta

Do lubama...

W jakim ja swiecie zyje?
Ty sama przeczytaj co ty piszesz!!!Normalnie szok!!!!!!!! Własnie o to mi chodziło, własnie to jest najbardziej pojeb...ne ze ludzie wiedza jak jest i gów.o z tym robia. Jestes przykładem wielu ludzi którzy godza sie na to jak inni nimi kierują.
ja jestem za marketami jest to inwestycja w komunikacje tez to drogi lepsze prznajmniej gdzie niegdzie, zakupy tansze w dyskontach i moze jakies kinko fajne bedzie, miejsce na posiedówke ot tak sobie.
a na tych co tam o nich piszesz i o ich chlebie to mam to głeboko w dup..e co im tam bedzie tak samo jak im to w dupi...e jak mi jest.
W sumie to jest temat rzeka, ja wiem tylko jedno w łomzy potrzebne sa zmiany w ratuszu ci starsi panowie tylko na siebie i swoje potrfele patrza nie sa kreatywni nie rozwijaja miasta blokujac inwestycje bo kolega przedsioebioca ma interes i nie pozwola aby konkurencja była.
a kogo to obchodzi ze to zniszczy lokalny rynek małych sklepów jak market bedzie??? ja mam to gdzies a taki jest rynek- konkurencyjny.
W ratuszu musza zasiasć młode kretatywne osoby z perspektywami i checia rozwoju miasta. ratusz musi sie zmienic!!!!

A przez takich jak ty nic sie nie zmieni.
bo prosze jaka rada hehehe
"Dlatego jak Ci się to nie podoba tak bardzo, może znajdziesz lepsze perspektywy na życie w innym zakątku Polski. Droga wolna - tylko myślę że chęci brak."
Chęci to brak tobie ale mam nadzieje ze przyjda jak w rozumie sie troche poukłada.

Wcale jeszcze inna beczka naprawde bardzo zauważalny w łomży jest odróżniajacy sie wyglad osób. Jestescie poprostu niezadbani, brzydcy jacys tacy widac po was wielkie przepracowanie na roli czy w tych zakładzikach po 12 godzin, zniszczeni tym wszystkim. wygladacie jak robotnicy poprostu.
takie cos mozna zauwazyc jak sie pochodzi po wiekszych miastach i porówna was do osób z nich.

to jest oczywoscie w ogóle bo czasami zdarza sie jednostki, młode moze dlatego nie zniszczone. no albo zony lub sami nasi kochani wykorzystujacy przedsiebiorcy co to im powinnismy pomagac aby sie rozwijali. a oni nam zarobki ponizej najnizszej krajowej w zamian dadza hehe

ale w sumie ok bo w dup..e to mam i wybyłem z tego skorumpowanego i marnego miasta.
zycze powodzenia dla większości ludzi pracujacych po 12 godzin w 7 dni w tyg. którzy z przepracowania nawet nie chca i nie maja sił aby pomyslec co sie wokół nich dzieje akceptujac to wszystko.
zreszta widac to na wyborach jak jakies sa frekwencja jak na lekarstwo i czemu tu sie dziwic jak koledzy zagłosuja na kolegów bo reszta na wybory nie przyszła heheheh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org