Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ruski sługus |
Szczenięce gangsta fanaberie refx20 i inni, czy uważacie, że to dobre jak dziewczyna 14, 15 lat pijana w 8 dup szlaja się z jakimś 19 latkiem który tylko myśli o jednym to jest normalne? Gdzie są rodzice? Gdzie ochrona.......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ruski sługus |
Co sądzicie o pogodzie? Czemu nie ma lepszej... czy była kiedyś taka pogoda na lato?
|
|
tam nie ma IP ;)
|
|
slodka23 zapisz sie do endykrynologa, na wlasna reke nie wskazane jest odchudzanie, poszukaj czegos prywatnie bo w szpitalu czeka sie 4 miechy na wizyte. Takos
|
|
Przecież w każdej szkole trafia się taki czy inny nauczyciel, no i oczywiście jakby to określić "powalony" dyrektor. Sama osobiście nie uczyłams ię w tej szkole ale za to w innym LO nieopodal starego rynku i powiem ze gdybym mogła cofnąć czas to napewno nie złożyłabym do niej papierów. w tym sporze każdy ma racje... i każdy wygrywa... bo kazdy uczeń jest traktowany w inny sposób, tego się mniej lubi tego sie nie znosi to samo jest z nauczycielami :) Co do prowadzenia lekcji to jeśli sam nie bedziesz uczył się w domu to z zajęć też zbyt wiele nie wyniesiesz... no chyba ze masz swietnego nauczyciela... np moja nauczycielka jezyka polskiego- nie przeczytałam dziadów Mickiewicza a po 3 lekcjach wiedziałam wszystko ... ale tacy nauczyciele trafiają się zadko moze 4 na szkołe Pozdrawiam :)
|
|
Paplik, takczysiak, Inkwizytor, panjaweł3 to jestem jeden sam w zależności z którego miejsca piszę. Nie szukam żadnej religii dla siebie, bo dawno już jestem ateistą /byłem katolikiem/. Zainteresowanie religioznawstwem sprawia, że mogę ci równie dużo opowiedzieć o innych religiach, a ty za każdym razem będziesz "zapisywać' mnie do innego kościoła. "Zaginanie" każdego chrześcijanina na temat biblii jest bardzo łatwe ponieważ jest to tekst nie tylko wieloznaczny, ale też bardzo niespójny i sprzeczny wewnętrznie. Stąd też zapewne jest tak wiele religii chrześcijańskich, z których każda opiera się na biblii różnie ją interpretując. Mnie także zdarzyło się dyskutować ze Św. Jehowy i raz o mało, głoszący "dobrą nowinę", nie dostał zawału. Na pewno nie wiesz także, że nazwa "Świadkowie Jehowy" pochodzi od biblijnego imienia bożego : Jehowa, Jahwe, a jest to także imię własne twojego boga. Nie powiedziałbym, że Świadków Jehowy jest "garstka" jeśli wziąć pod uwagę zaledwie stuletni okres jej działalności w warunkach prześladowań, państwowych zakazów, szykan. W Polsce jest to już trzeci związek wyznaniowy pod względem liczby wiernych i najszybciej się rozwijający. W Łomży z pewnością jest to druga religia. Kościół katolicki dostaje agresywnej wścieklicy wobec Świadków, bo ich doktryna, literatura religijna bezlitośnie obnaża potężną rozbieżność katolicyzmu z wersetami biblijnymi i pierwotnym chrześcijaństwem. Dlatego zachęcam do analizy, ale krytycznej biblii, zainteresowania się historią, doktryną różnych kościołów, a wówczas nawet jeśli pozostaniesz katolikiem, będziesz bardziej świadomym i mniej naiwnym w wierze. Czego wszystkim życzę. Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pogoda jest ok.
|
|
Każdy człowiek swoja wypowiedzią reprezentuje tylko siebie i swoją osobę a nie społęczność w jakiej się wychowujemy czy żyjemy :) Ja nie powiedziałam że pan MasaViV się ładnie wypowiedzial :) Ale wy zwinczowaliście za to całą łomżyńska policję. Ps. Pomyślmy za nim cos powiemy a nie na odwrót :)
|
|
Co za idiotyczny temat, koniec roku szkolnego i głupoty wypisują weźcie się za jakoś lekturę szkolna lepiej!a nie kobiety w głowie!
|
|
boisz sie ????
|
|
Thomas - pointa warta OsKara ;)
|