poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzięki Rządowi PO Polska rozwija się jak nigdy w historii. Oby nigdy więcej PiS!

Oj Bodzio, to jest tak, ze niestety wszystkim nie dogodzi. mi akurat data wstrzeliła sie w luke, także jestem zadowolony :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzięki Rządowi PO Polska rozwija się jak nigdy w historii. Oby nigdy więcej PiS!

1)Dobra dzięki niech jeszcze się wypowie ktoś kto wie coś więcej o tej Komisji?bo mi się wydaje że znać tylko mogą kategorię a nie przyczyny bo nie wierze aby WKU miała bazę danych tylu ludzi i ich wyników badań-bo po co im to...?? no i czy zawsze sprawdzą książeczkę na komisji?

2) czyy te zadania z sześcianem to tak wyglądają? jak zadanie nr 10 tutaj?

http://psphome.dhtml.pl/test_figury.html

3)jak się ubrać do psychologa na MS? :D

pozdrawiam i z góry dzięki

Re: Dzięki Rządowi PO Polska rozwija się jak nigdy w historii. Oby nigdy więcej PiS!

:D

A mozesz cos wiecej napisac, z jakich powodow nie polecasz 14 ?

Bodzio, to akurat rozumiem.........

N-ka jest najlepsza

W Kownatach widziałam dziś latająca parę bocianów. Wiosna tuż tuż :o)

to dobra szkoła

ok zwracam honor,tylko ciekawe czy z frekwencja dopisze,ale jak znajde czas to sam przyjde i zobacze co i jak

Hym mam powód od zawsze nie lubie i tyle ;]

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

That's right! I think so... But you must agree, we have stupid society...

Jarek

Alexxx - a ty co kolejny niedoszły żołnierzyk sławusia???

Haha ale z ciebie inteligent. Jechać w nocy i zapomnieć świateł. Skąd się biorą tacy debile. Powinni ci z 500 zł zaśpiewać deklu.

ehhee trzeba być deklem aby w nocy świateł nie zapalić ;)

Jarek

SD ty to na stówę jesteś policjantem bo nawet ten nik to jakbyś był ubekiem jakimś

Treść jest ukryta

Z podziekowaniem

Nie rozumiem o jakim smutku i przykrości mówisz, Madzia jest fajną dziewczyną jakich wiele dookoła. Z pewnością lepiej wygląda niż te wszystkie panienki z odkrytymi tyłkami i kilogramową tapetą.

Zawsze gdy piętnuję antysemityzm, ciemnogród twierdzi, że sam jestem pejsatym, gdy opowiadam się za równouprawnieniem homosiów nazywany jestem gejem, a gdy ujawniam lewicowe sympatie wyzywany jestem od komuchów.... Wiedzę o religiach posiadam znacznie większą od ciemnogrodu bo nie tylko patrzę na świat krytycznie i obiektywnie, ale od dawna interesuję się religioznawstwem. Jednak gdybym miał być kiedykolwiek osobą wierzącą, wolałbym być wiernym jakiegoś kościoła protestanckiego, co w Łomży sprowadza się prawie wyłącznie do Świadków Jehowy, którzy o wiele mniej są naiwni w wierze, znając żródło chrześcijaństwa, czyli biblię wierniej stosują się Jezusowych nauk, a na pewno mniej u nich religijnej obłudy i zakłamania, choć nie są wolni, jak każda religia, od szkodliwych dla człowieka współczesnego, dogmatów. Za to ty nic nie wiesz o religiach i bazujesz na zawistnych plotkach, założę się, że nie znasz oficjalnej nazwy swego kościoła, która brzmi: Święty Kościół Rzymski. Św. Jehowy nie budują strażnic, tylko drukują religijne broszury pt: "Strażnica", które chętnie rozdają za darmo. Zamiast monumentalnych budowli sakralnych zbierają się w domach, mieszkaniach prywatnych, albo w tzw. "Salach Królestwa" urządzanych w prywatnych posiadłościach któregoś z "braci w wierze". Duże zgromadzenia, regionalne zjazdy organizują na wynajętych stadionach, gdzie dokonuje się np. chrztu nowych, dorosłych, wyznawców, czyli podobnie jak to czynili pierwsi chrześcijanie. Brak przepychu, złoconych cielców, królewskich strojów i całowania drogich pierścieni na biskupich rękach.... Widzisz zatem jak bardzo katolicki kościół odszedł od żródeł.

czytam te wasze wypowiedzi i nawet mi sie ich komentowac nie chce ;)

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

A swoja droga, troche za ostro K-M sie wypowiadal.

hah mu chodziło chyba o czeczenów z łomży ;-]
pełno tych brudasów teraz....gdzie nie spojrzysz brudasy grupami łażą

PhotoAmator ty jeden rozumiesz polszczyzne nie znana a chodzi mi o muszle ze nie ma bezpiecznych schodow na zejscie i wogole bezpieczenstwo i koncerty to wiele do zyczenia jak wejscie na nie jest takie ze o wypadek nie łatwo i basz tu madrym jak idziesz i niewiedomo kiedy potykasz sie bo ty sa gorki i slizgawki

widać że jakieś dzieciaki się udzielają NIE obrażając tych normalnych
xann ---dobrze ze ty jesteś rozgarnieta ja tam może też nie jestem jakas fanką PERFECTU ale po co obrazać takich ludzi którzy wiele znaczą w historii naszej muzyki
Wystarczy spojrzeć było na liczbę osób która tam była!!!!!!!!!!!!!!!

skuteczne sa tylko leki na otylosc przepisywane przez lekarzy np. meridia, ktora dziala w ten sposob ze nie masz apetytu i waga leci drastycznie...
herbatki i inne tabletki ogolnodostepne nic nie daja
gwarancja schudniecia to w 70% dieta a pozostale 30 % to cwiczenia.

"szału nie ma" napisał koles któremu brak jedynki i ma szpetną twarz heh sympatyczna :)

Nie denerwuje się tylko nie rozumiem co wy chcecie od nas tak naprawdę - staramy się, dbamy o siebie, o was i w ogóle zazwyczaj tak jest, że to my zabiegamy kiedy wy pierdzicie w stołek trzymając kufel piwska mając nas w d..fuj!

to mit te jedzenie po 19

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org