Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stereotyp „moherowych beretów” w mediach |
Otwórz oczy to była konferencja nt. Linuksa i tematów pochodnych. A Linuks się znacznie od Windowsa różni, jeżeli chodzi o działanie. Wygląd można zawsze skonfigurować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stereotyp „moherowych beretów” w mediach |
Pogodna polecam strone: http://otworzoczy.4lomza.pl ew. http://otworzoczy.linux.org.pl
|
|
hehehehhe jedziecie po tych kanarach:D hihihihi:D Ale co prawda to prawda:D Pozdrawiam:))))
|
|
Polecam wejść na stronę http://www.arbiter.pl/galeria/MediaMarkt. Stokrotka przy tym to pestka :D Zdjęcia z tego wydarzenia: :)))
|
|
|
no toć proste że tak :) ale ja wole zostać na Windows Kto ma Nortona Antiwirusa 2004 ?
|
|
|
Wracając do tematu tego wątku: "O co chodzi z tym scaleniem?" No własnie - o co chodzi? Exciter rzucił hasło i uciekł - a ja mam prosbę - niech ktoś wreszcie napisze "o co chodzi z tym scaleniem"? Kto to wymyślił i w jakim celu? Co ma być scalone i po co? Z niejasnych informacji w mediach i internecie dowiedziałem się, że chodzi o wywłaszczenie ludzi z części ich majątków i wsadzenie im od tyłu drogi by wykorzystać zieloną przestrzeń do zabudowy jednorodzinnej (chyba jednorodzinnej). Ale czy rzeczywiscie jest taka potrzeba? Ziemi jest dużo - tak wiem - ta jest atrakcyjna i w centrum miasta, ale czy naprawdę warto tracić taką oazę dla kilku srebrników. Ja bym sugerował właścicielom tego terenu by nie poddawali się presji urzędu miasta tylko dogadali się i dążyli do stworzenia w tym miejscu miejsca odpoczynku, które byłoby atrakcyjne dla innych mieszkańców naszego miasta, dla przejezdnych i dodatkowo przynosiły profity właścicielom. Można by rzucać dużo propozycji: "oaza spokoju" z restauracyjką, parkiem z alejkami, placami zabaw, jakiś teren na wystawy; na wzór zagranicznych "little italy", czy "mała japonia" - ogród japoński stworzony zgodnie z zasadami feng szui z pomocą ambasady Japonii, wiem że pomagają w takich rzeczach. A może "mała Łomża" - rekonstrukcja grodu w skali 1:10, rekonstrukcja zamku z nowej lokalizacji, kościołów, starego ratusza z odpowiednim rozmieszczeniem.... Ja bym wolał taką alternatywę, niż kolejne osiedle. Nie problem zabudować każdą wolną przestrzeń, problem tak ją zagospodarować, żeby ludzie mieli możliwość odpoczynku.
|
|
Zbych masz racje:) :) Pozdrawiam:) A kanarkom zycze wsiego najleprzego w Nowym 2005:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |